Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

....Man agata patiko ilgai vaisiu buvo ir nemažai
Militux, o "Agata" tokio pat aukščio kaip ir "Betalux"?
Atsakyti
Pas mane irgi kartu agurkai su pomidorais gyvena-ir sugyvena taip, kad nebežinau kur nei vienų nei kitų dėti. Gal todėl, kad agurkus sodinu Melody arba Concerto. Ir prisivakuoju ir aprūpinu vieną neįgaliųjų stovyklą Šventojoje, nes patys tiek nebesuvartojame. Ir niekad nežiūriu į jokias sėjos dienas.
Atsakyti
QUOTE(Laimuška @ 2010 02 05, 12:01)
....Man agata patiko ilgai vaisiu buvo ir nemažai
Militux, o "Agata" tokio pat aukščio kaip ir "Betalux"?

Nežinau nes Betalux neauginau schmoll.gif Aplamai aš tik antri metai kaip auginu pati viska.Preitais metais pirkau jau daigelius dabar pati auginsiuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DIva62 @ 2010 02 05, 12:06)
Pas mane irgi kartu agurkai su pomidorais gyvena-ir sugyvena taip, kad nebežinau kur nei vienų nei kitų dėti. Gal todėl, kad agurkus sodinu Melody arba Concerto. Ir prisivakuoju ir aprūpinu vieną neįgaliųjų stovyklą Šventojoje, nes patys tiek nebesuvartojame. Ir niekad nežiūriu į jokias sėjos dienas.

Praeitais metais agurkai Melody thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Militux @ 2010 02 05, 12:14)
Nežinau nes Betalux neauginau schmoll.gif  Aplamai aš tik antri metai kaip auginu pati viska.Preitais metais pirkau jau daigelius dabar pati auginsiuos ax.gif

As lygiai kaip tu thumbup.gif Na ziuresim kokie sie metai gausis, tikiuosi derlingi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 05, 12:17)
As lygiai kaip tu  thumbup.gif  Na ziuresim kokie sie metai gausis, tikiuosi derlingi rolleyes.gif

Man preiti buvo labai derlingi thumbup.gif Kažin kaip šiemet g.gif ir norai didėja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 05, 12:20)
Man preiti buvo labai derlingi thumbup.gif  Kažin kaip šiemet g.gif  ir norai didėja ax.gif

Gaila, kad mano siltnamis ne guminis. Siais metais tikiuosi sukisti 28 pomidoru daigus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 05, 12:24)
Gaila, kad mano siltnamis ne guminis. Siais metais tikiuosi sukisti 28 pomidoru daigus tongue.gif

Pas mane telpa apie 50 daigu + 6 paprikos
Atsakyti
na as pirmais metais nelabai manau,kad man gausis kazkas labai jau gero,bet tikiuosi nors kazko smile.gif bet kartais suveikia ta taisykle,kai debiutantams pasiseka.tai vat gal ir man taip bus biggrin.gif
su vyru apkalbejom vakar apie siltnamius,sutarem,kad pastatys biggrin.gif
greiciau tas pavasaris ateitu rolleyes.gif nagus jau net niežti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 05, 12:27)
Pas mane telpa apie 50 daigu + 6 paprikos

bigsmile.gif Nieko sau.. Kad pas mane taip.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 05, 12:31)
bigsmile.gif Nieko sau.. Kad pas mane taip.. blush2.gif

Ir man dar mažai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kamzelka @ 2010 02 05, 12:27)