Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(vardė @ 2010 02 04, 17:06)
Aš vakar mačiau Ermitaže (čia Klaipėdoj) , o nusipirkau Žalioj stotelės (čia ne Klaipėdoj, Gargžduose ) mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Jei negausiu reiks mamos prašyt kad nupirktų klaipėdoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2010 02 04, 13:35)
Man "Penis" ir patiko, derlingi buvo thumbup.gif

Auginu tuos, kur pažymėjau ax.gif  jie skoniu tikrai nepasižymi, yra sultingi, kieti, patogu vežtis į kelionę, nesusitrina smile.gif nors mano dukra būtent tokius ir mėgsta smile.gif jai miltingi nepatinka.
Jie labai tinka sultim, mišrainėm, ilgai laikosi thumbup.gif šiemet ir kelis daigus auginsiu.
Čia skonio reikalas, kam patinka, kam ne g.gif

Aišku, skonio reikalas. Man šitie Brooklyn, Delfine irgi patinka. Ir aplamai, savo užaugintas pomidoras visai kitaip kvepia, nei pirktinis. O kiek vaikams džiaugsmo, kai patys gali nusiskinti nubėgę. Taip pernai pirmuosius nuskabė dar dorai nespėjusius prinokti. doh.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
geras puslapis
kairėje pusėje daug nuorodų
http://www.tomatofes...collection.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 04 vasario 2010 - 20:02
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 02 04, 15:32)
Ar galetu kas dar karta patart? ax.gif
Noriu auginti pomidorus ir dar kokias nors darzoves balkone. Balkonas - deja neistiklintas. Kadangi as nedirbu, tai mastau, kad kai blogas oras - galeciau ir inest i kambari, jeigu jau ka ax.gif
Labai prasau jusu pagalbos blush2.gif

Thomas Philipps'e pernai pirkau 'Pomidorų nokinimo gautus iš plėvelės' ( 3vnt. pakuotėj buvo), perforuoti, su plastikiniais lankais viršuje ir apačioj - kaip mini šiltnamis. Tai jei žadat augint neypač aukštaūgius vazonuose ir neįstiklintame balkone, galima būtų šiuos gaubtus panaudot.

Arba pirkti mini šiltnamiuką ( tame pačiame TP), 80cm pločio ir ~1,7m aukščio, jis ten iš priekio yra su durelėmis. Tai esant blogam orui, galima uždengti duris ir nesukti galvos su tuo nešiojimui pirmyn atgal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 04, 21:00)
geras puslapis
kairėje pusėje  daug nuorodų

''Juodasis princas '' šitoj parduotuvėje yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 04, 21:13)
''Juodasis princas '' šitoj parduotuvėje yra  mirksiukas.gif

Ko tok joje nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 04, 21:45)
Ko tok joje nėra  doh.gif

Gal užsisakysi ką nors?
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 02 04, 21:51)
Gal užsisakysi ką nors?

laukiu vis
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 04, 20:00)
geras puslapis
kairėje pusėje  daug nuorodų

Vaje, kiek čia visokio gėrio bigsmile.gif
QUOTE(satanele @ 2010 02 04, 20:13)
''Juodasis princas '' šitoj parduotuvėje yra  mirksiukas.gif

Aha, mačiau ax.gif ir kiek kitokių juodų pomidorų thumbup.gif norėtųsi visokių pabandyt ax.gif
Atsakyti
sveikos
gal parasytumet,kaip vadinasi pomidorai ir gal kokiu yra i juos panasiu:anksciau vadindavom "jaučio širdyts".jie labai mėsingi,skanųs,dideli.mano patys mėgiamiausi.šiemet pirmą kartą šeimininkausiu nuosavame šiltnamyje,tai renkuosi informaciją,kokius mėginti pasiauginti.šiuos mėgdavo visa šeimyna thumbup.gif
Atsakyti