O kokioj geliu parduotuvej, ir is kur jus?
QUOTE(daivasen @ 2010 02 04, 15:50)
O kokioj geliu parduotuvej, ir is kur jus?
Papildyta:
Pabandyk pagooglinti gal rasi yra ir ridikėliu su juostute atrodo dar mačiau salotas kažkokias Aš dabar darbe negaliu imesti nuotraukytės
Papildyta:
Va radau interneta pirkau šitas:
Paprastosios morkos Nantaise 2 Typ Marktgartner (lot. Daucus carota)
sėklos ant 3 m juostos, vidutinio ankstyvumo, šakniavaisiai cilindro formos iki 16 cm ilgio
http://www.originali...as/darzoves?p=2
QUOTE(satanele @ 2010 02 04, 08:12)
Išvardinsiu kokių turiu sėklų
''Delfine''H , ''Fawotryt''H , 'Tolstoi''H , ''Vyšniniai'' ,''Vilma'' , ''Betalux'' ,''Benito''H , ''Lemon Boy''H , ''Princessa'' , ''Japoniškas Triufelis'' , Juodasis princas'' , ''Viltis'' ''Ronco''H , ''S.Marzano-2'' ,''Armonika'' , ''Agatas'' , ''Buivolo širdis'' , ''Čiūdo sveta'' čia gavau iš *GREISI*''Black chery'' , ''Rosalita'' , ''Black Russian'' , ''Chadwich chery'' , ''Gardens delight'' manau šiemet sėsiu po kelis daigelius ,o kai kurių daugiau
''Delfine''H , ''Fawotryt''H , 'Tolstoi''H , ''Vyšniniai'' ,''Vilma'' , ''Betalux'' ,''Benito''H , ''Lemon Boy''H , ''Princessa'' , ''Japoniškas Triufelis'' , Juodasis princas'' , ''Viltis'' ''Ronco''H , ''S.Marzano-2'' ,''Armonika'' , ''Agatas'' , ''Buivolo širdis'' , ''Čiūdo sveta'' čia gavau iš *GREISI*''Black chery'' , ''Rosalita'' , ''Black Russian'' , ''Chadwich chery'' , ''Gardens delight'' manau šiemet sėsiu po kelis daigelius ,o kai kurių daugiau
Vau, koks asortimentas kai derlius bus, reikės atvažiuot paragaut visų o 'Juodo princo" sėklų iš AveM gavai:hm norėjau aš jų ir, tik niekur nemačiau
Labai intriguojančiai skamba"Čiūdo svieta" kas čia do čiūdas bus
Pagaliau daėjo kas per juostelė ant morkų .Mano buvusi kolegė pati ridikėlių sėklas juostelėse pasidarydavo,kažkaip su tualetiniu popierium,poto visą tą makaroną į žemę sukišdavo,aišku technologija tuo metu nerūpėjo,tai visų paslapčių ir nežinau
Sveikos pomidoru augintojos.
Turiu dideli pasyma - perskaiciau sita ir pries tai buvusia tema, bet vertinimai pomidoru skirtingi
Ar galetu kas dar karta patart?
Noriu auginti pomidorus ir dar kokias nors darzoves balkone. Balkonas - deja neistiklintas. Kadangi as nedirbu, tai mastau, kad kai blogas oras - galeciau ir inest i kambari, jeigu jau ka
Taigi - gal parekomenduotumet kokiu nors veisliu - noreciau bent 3, kad jeigu vieni nepavyktu isaugint - gal pavyktu kiti...
I kokius atkreipt demesi? i balkoninius ar tiesiog i laukui tinkancius?
Ir dar - skaiciau, kad Vilma neblogi, gal jie ir ant palanges kambaryj augtu? Arba dar gal kokiu veisliu yra, kurie ir kambaryj augtu?
bet jeigu ir atrasiu kambaryj augancius - balkone zadu augint vis tiek...
Labai prasau jusu pagalbos
Turiu dideli pasyma - perskaiciau sita ir pries tai buvusia tema, bet vertinimai pomidoru skirtingi
Ar galetu kas dar karta patart?
Noriu auginti pomidorus ir dar kokias nors darzoves balkone. Balkonas - deja neistiklintas. Kadangi as nedirbu, tai mastau, kad kai blogas oras - galeciau ir inest i kambari, jeigu jau ka
Taigi - gal parekomenduotumet kokiu nors veisliu - noreciau bent 3, kad jeigu vieni nepavyktu isaugint - gal pavyktu kiti...
I kokius atkreipt demesi? i balkoninius ar tiesiog i laukui tinkancius?
Ir dar - skaiciau, kad Vilma neblogi, gal jie ir ant palanges kambaryj augtu? Arba dar gal kokiu veisliu yra, kurie ir kambaryj augtu?
bet jeigu ir atrasiu kambaryj augancius - balkone zadu augint vis tiek...
Labai prasau jusu pagalbos
QUOTE(meškinija96 @ 2010 02 04, 16:20)
Pagaliau daėjo kas per juostelė ant morkų .Mano buvusi kolegė pati ridikėlių sėklas juostelėse pasidarydavo,kažkaip su tualetiniu popierium,poto visą tą makaroną į žemę sukišdavo,aišku technologija tuo metu nerūpėjo,tai visų paslapčių ir nežinau
gali but kad tarp dvieju popiereliu isdelioja seklas truputi sudrekina ir isdziovina, manau turetu popierius sukibt(tualetinis)o man nieko ypatingo tos seklos juostelese, atskyras vargas, mes beveik viska sejam su tokia stumiama sejamaja, tai nei vageliu pasidaryt, nei atskyrai su zemem ja uzpilinet, pravaziuoji ir viskas
QUOTE(aaagnex @ 2010 02 04, 16:32)
Sveikos pomidoru augintojos.
Aš tai planuoju tuos Vilma augint istiklintame balkone
Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 02 04, 16:39)
gali but kad tarp dvieju popiereliu isdelioja seklas truputi sudrekina ir isdziovina, manau turetu popierius sukibt(tualetinis)o man nieko ypatingo tos seklos juostelese, atskyras vargas, mes beveik viska sejam su tokia stumiama sejamaja, tai nei vageliu pasidaryt, nei atskyrai su zemem ja uzpilinet, pravaziuoji ir viskas
jo su tualetiniu darydavo seniau
aciu militux
daivaP, radau pas save dar "Čigono"-tai jei juodų nori, galėsiu atiduoti.
QUOTE(Militux @ 2010 02 04, 14:47)
Aš "vilmos" niekur negaunu pirkti dar ryt į kelias parduotuves nuvarysiu, o siustis neapsimoka dėl vieno pakelio
Aš vakar mačiau Ermitaže (čia Klaipėdoj) , o nusipirkau Žalioj stotelės (čia ne Klaipėdoj, Gargžduose )
QUOTE(DIva62 @ 2010 02 04, 16:03)
daivaP, radau pas save dar "Čigono"-tai jei juodų nori, galėsiu atiduoti.
Norėčiau kelias sėklytes vaisiai dideli užauga