Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(daivaP @ 2010 02 04, 14:35)
Man "Penis" ir patiko, derlingi buvo thumbup.gif

Aš šiandien pakeli žiūrinėjau ax.gif ir nežinojau pirkti ar ne g.gif 3 sėklikės 5lt o pakelis 17 lt.
Atsakyti
as jau sestadieny pasejau pomidoru 10daigeliu.o kitus kovo menesy sesiu.pernai pabandziau viena puse siaudais pamulcevau.ir super buvo dregme prilaike ir pigzoles neaugo. smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Aš "vilmos" niekur negaunu pirkti dar ryt į kelias parduotuves nuvarysiu, o siustis neapsimoka dėl vieno pakelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 02 04, 13:27)
galima padaryti, kad 'vytųsi' wink.gif Esu nusipirkus spiralės formos strypus, juos tereikia įsmeigti į žemę ( dar yra skylutė pritvirtinti viršuje, bet lauko sąlygomis nedariau to), periodiškai duoti augalui kryptį ir laikosi nepriraišiotas šniūreliais wink.gif

Kažkas panašaus į tai? g.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Militux @ 2010 02 04, 13:47)
Aš "vilmos" niekur negaunu pirkti dar ryt į kelias parduotuves nuvarysiu, o siustis neapsimoka dėl vieno pakelio doh.gif

Vakar IKI tikrai mačiau, o prieš keletą dienų - Maximoje.
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 04, 13:35)
A kur pirkai g.gif

Tom Filipse

QUOTE(something else @ 2010 02 04, 13:51)
Kažkas panašaus į tai? g.gif

nevisai, panašiai kaip šioj nuotraukoj
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 04 vasario 2010 - 14:01
QUOTE(something else @ 2010 02 04, 14:51)
Vakar IKI tikrai mačiau, o prieš keletą dienų - Maximoje.

Vot IKI dar nežiūrėjau ax.gif o vienoj maximoj nėra verysad.gif nebent dar į kitą nulėksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 02 04, 13:44)
Aš šiandien pakeli žiūrinėjau ax.gif  ir nežinojau pirkti ar ne g.gif 3 sėklikės 5lt o pakelis 17 lt.

Brangokos tos sėklos blink.gif bet jei labai knieti išbandyti, tai nusipirk tas 3 sėklytes smile.gif gal neverta viso pakelio pirkt, o jei tau nepatiks g.gif o čia dėl įvairovės turėsi kelis daigiukus rolleyes.gif
QUOTE(Militux @ 2010 02 04, 13:47)

Žinok, antradienį 'Žalioje stotelėje" tikrai mačiau tų sėklų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
gal matėte kur nors Vilniuje pirkti juodų pomidorų sėklų?
Triufelis ar kaip jie vadinasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2010 02 04, 12:48)
Geras! Reiks mamai pranešt, ta su kepenim vargrta. Gal galima kur nors plačiau pasiskaityt?

Na čia geltonųjų pomidorų gydomąjį poveikį yra liaudiškas.Galbūt internete kur nors ir būtų galima rasti...Bet kadagi pati prieš keletą metų intensyviai ieskojau liaudiško gydymo informacijos,tai apie geltonu pomidoru teigiamą poveikį esu girdėjusi tik iš pagyvenusių žmonių.
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2010 02 04, 15:13)
Brangokos tos sėklos blink.gif bet jei labai knieti išbandyti, tai nusipirk tas 3 sėklytes smile.gif gal neverta viso pakelio pirkt, o jei tau nepatiks g.gif o čia dėl įvairovės turėsi kelis daigiukus rolleyes.gif

Žinok, antradienį 'Žalioje stotelėje" tikrai mačiau tų sėklų bigsmile.gif

Aha brangokos bet kogero varysiu nusipirkt tas 3 sėklykes pabandymui.
Rytoj nuvažiuosiu ir į ŽSt pasižiūrėt ax.gif ti bijau kad neprisipirkčiau blink.gif Pailgu baklažanu nusipirkau šindien ir tų morkų su juostute ax.gif
Atsakyti
O kur pirkot morkas su juostele ir gal galit ideti kaip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 02 04, 15:41)
O kur pirkot morkas su juostele ir gal galit ideti kaip atrodo?

Aš pirkau gėlių parduotuvėje, bet yra ir žalioj stotelėje tik pas mus neužsivežė tai kitur iėškojau ax.gif
Atsakyti