Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Išvardinsiu kokių turiu sėklų smile.gif
''Delfine''H , ''Fawotryt''H , 'Tolstoi''H , ''Vyšniniai'' ,''Vilma'' , ''Betalux'' ,''Benito''H , ''Lemon Boy''H , ''Princessa'' , ''Japoniškas Triufelis'' , Juodasis princas'' , ''Viltis'' ''Ronco''H , ''S.Marzano-2'' ,''Armonika'' , ''Agatas'' , ''Buivolo širdis'' , ''Čiūdo sveta'' čia gavau iš *GREISI*''Black chery'' , ''Rosalita'' , ''Black Russian'' , ''Chadwich chery'' , ''Gardens delight''
manau šiemet sėsiu po kelis daigelius ,o kai kurių daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 03, 22:23)
Greisi pridėjusi akims paganyti grožių bigsmile.gif

Na, nežinau, susibalamutijau visai - darkart pasitikrinau, na tikrai ant Black Cherry parašyta, kad vidutinio aukščio, o Greisi nuotraukoje - gigantai. Aš turėjau tokią mintį didžiuliame aukštame vazone sodinti, truputį parišti, o paskui leisti šakoms svirti, na tokį didelį kupstą daryti, bet dabar jau imu abejoti šita mintimi...

Dėl nuotraukos,tai aš jo fanė smile.gif ,ir šiaip manu geriau tokioje temoje kas nors kuklaus .Vis nekokie p....,kaip dažnai būna.Skaitai kokia tema apie angelėlius,o ten duodasi nuotraukoje kokia mergelė unsure.gif ,nu nežinau...man tai kraupu.
Juliet dar neturiu.Kai gausiu parašysiu didelėmis raidėmis smile.gif .
Papildyta:
http://images.google...2...l=lt&tab=wi
norėčiau va tokių dalykėlių,labai palengvintų darbą,bet labai brangu.......
Atsakyti
*GREISI* , norėčiau ir aš tokio dalykėlio, būtų vargelio mažiau, bet yra kaip yra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 04, 09:16)
norėčiau va tokių dalykėlių,labai palengvintų darbą,bet labai brangu.......

bet sitie lauke statytusi. Reiktu juos dengt? Tokius galima ir is tinklines tvoros padaryt g.gif Siaip ideja gera, tik va kaip su dengiojimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 04, 10:27)
bet sitie lauke statytusi. Reiktu juos dengt? Tokius galima ir is tinklines tvoros padaryt  g.gif  Siaip ideja gera, tik va kaip su dengiojimu  g.gif

apie tnklinę irgi galvojau ,bet reikia padaryti taip,kad vaikai rankų nesusižeistų.Galima ir šiltnamyje ,nes pas mus didelis.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 04, 09:43)
apie tnklinę irgi galvojau ,bet reikia padaryti taip,kad vaikai rankų nesusižeistų.Galima ir šiltnamyje ,nes pas mus didelis.

yra tinkline, dengta plastiku, didelem akutem/kvadrateliais. Galus nesunkiai galima uzlenkti, kad vaiku rankytems pavojaus nebutu. Pas mus darzas tokia aptvertas. Tai as is likuciu panasias atramas rozems dariau.
Is nuotrauku matosi, kad jusiskiam siltnam galima tokias padaryt. Pas mane siltnamis is lanku - taigi sunkus reikalas su tokiom. Reiks pagalvot, kur cia tokiu pastatyt. Maciau, prie kai kuriu aukstu vysniniu pomidoru raso, kad galima augint prie namo sienos lauke. Bet cia ne pas mus.. Bet pabandyt galima.
Atsakyti
O as nelabai suprantu kokia is ju nauda....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 02 04, 10:25)
O as nelabai suprantu kokia is ju nauda....

rist nereikia, vietoj atramu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš senukuose panašių mačiusi, tik dydžiai mažesni ir žinoma kainos giliau įkvėpti verčiančios smile.gif Bet šiaip idėja labai gėra, galima įvairių variantų prigalvoti. Gera mintis..
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 04, 11:38)
Aš senukuose panašių mačiusi, tik dydžiai mažesni ir žinoma kainos giliau įkvėpti verčiančios smile.gif Bet šiaip idėja labai gėra, galima įvairių variantų prigalvoti. Gera mintis..

Bet ir šitas variantas vertas susimastys g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 02 04, 11:18)
yra tinkline, dengta plastiku, didelem akutem/kvadrateliais. Galus nesunkiai galima uzlenkti, kad vaiku rankytems pavojaus nebutu. Pas mus darzas tokia aptvertas. Tai as is likuciu panasias atramas rozems dariau.
Is nuotrauku matosi, kad jusiskiam siltnam galima tokias padaryt. Pas mane siltnamis is lanku - taigi sunkus reikalas su tokiom. Reiks pagalvot, kur cia tokiu pastatyt. Maciau, prie kai kuriu aukstu vysniniu pomidoru raso, kad galima augint prie namo sienos lauke. Bet cia ne pas mus.. Bet pabandyt galima.

Bandysiu šiemet kelis vyšninius auginti lauke.Tiesa kam įdėjau chadwick cherry,tai juos augina organic ūkiai.Priskiriama veislė prie tų atspariųjų.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 02 03, 19:25)
Ir Black Cherry? Aš kažkaip iš aprašymo supratau, kad anie nėra aukštaūgiai g.gif
Buvau jau padėjusi TAŠKĄ pomidorų sėklų pirkimui, bet šiandien nesusilaikiau ir pagriebiau pakelį geltonųjų Ola Polka doh.gif Rašo kad žemaūgiai, tinka konservavimui, galima auginti balkone. Gal kas ką apie tokius girdėjot?
Bet tai jau PASKUTINIS mano pomidorinis pirkinys. Pasižadu doh.gif

Pomidoriukus OLA sėju kasmet,krūmeliai žemi,nereikia genėti,pomidoriukai nedideli,ką esu vaišinusi sakė tikrai skanūs.Keletą sėklučių sėju apie vasario 20-25d kad gauti ankstyvą derlių.Kai kitos veislės dar tik ruošiasi nokinti vaisius,OLA geltonuosius birželio pradžioje mes jau valgome rolleyes.gif Daug nesėk, pabandyk,manau patiks smile.gif Sėklų daigumas labai geras,užteks keliems metams į priekį...
Atsakyti