na bet as nesuprantu,kas ten auga..
šiandien buvau sėklų parduotuvėje-tai ant kai kurių pomidorų sėklų pakelių prisegtas lapelis 'laikas sėti" arne per anksti..
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 03, 21:53)
ant kai kurių pomidorų sėklų pakelių prisegtas lapelis 'laikas sėti"
cia kur taip ciudijasi?
Greisi pridėjusi akims paganyti grožių
Na, nežinau, susibalamutijau visai - darkart pasitikrinau, na tikrai ant Black Cherry parašyta, kad vidutinio aukščio, o Greisi nuotraukoje - gigantai. Aš turėjau tokią mintį didžiuliame aukštame vazone sodinti, truputį parišti, o paskui leisti šakoms svirti, na tokį didelį kupstą daryti, bet dabar jau imu abejoti šita mintimi...
Na, nežinau, susibalamutijau visai - darkart pasitikrinau, na tikrai ant Black Cherry parašyta, kad vidutinio aukščio, o Greisi nuotraukoje - gigantai. Aš turėjau tokią mintį didžiuliame aukštame vazone sodinti, truputį parišti, o paskui leisti šakoms svirti, na tokį didelį kupstą daryti, bet dabar jau imu abejoti šita mintimi...
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 03, 21:18)
Pasidairykite
O yra tokia vijoklinė veislė, ar čia paprasti užleisti ir parišit?
Visada , kai skaitau GREISI postus, atrodo, kad su Mamontovu apie pomidorų auginimą bendrauju
QUOTE(Mantilė @ 2010 02 03, 21:53)
šiandien buvau sėklų parduotuvėje-tai ant kai kurių pomidorų sėklų pakelių prisegtas lapelis 'laikas sėti" arne per anksti..
Prekybininkų kalboje tai reiškia - ,,laikas pirkti" (ir gerai būtų, kad kuo daugiau)
snd pagaliau susigrupavau pomidorus, kurie aukstaugiai, o kurie zemaugiai ir isvada tokia, kad zemaugiu maziau yra 13 rusiu, bet as dar kazko noriu...kazkodel noris jaucio sirdies, tigarelos na ir dar kazko cia kaip toj reklamoj gaunas..."karta paragaves negali sustot"
o man tie zemaugiai uzauga kaip aukst., meginau terasoj auginti,nesigavo,uzmezge kazkiek vaisiu,nespejo sunokinti,ir griuva is vazono.. nors meginau auginti balkoninius,gal pries 3 metus,gan smagus krumelis gavosi derliaus ne tiek daug,bet grazu..
tai vis tiek lieka neaišku kuri sėjos diena geriausia
QUOTE(Juro @ 2010 02 04, 08:52)
tai vis tiek lieka neaišku kuri sėjos diena geriausia
pomidorams , baklažanams, paprikoms 02.17-18 dienos
QUOTE(satanele @ 2010 02 04, 07:54)
pomidorams , baklažanams, paprikoms 02.17-18 dienos
o kovo menesi kurios dienos?