paprikas,baklazanus irgi.
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 03, 19:42)
paprikas,baklazanus irgi.
aciu Sitie ilgiau auga, sesiu zymiai anksciau nei pomidorus.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 03, 19:36)
mano pernykščiai black cherry,manau ir iki trijų metrų būtų išaugę.Pirmoje nuotraukoje už gardens delight black cherry,tik nesimato,bet dydžiai vienodi ,nepamirškite palikti kokią trijų stiebų.
GREISI, nuotraukas vis ziurineju
na bet jie ir didziuliai tuos tris stiebus kai palieki, tai po to jau ten auksciau pazastis vis vien skabyt ar nebereikia neskabyt? nes nuotraukose tai toks dziunglinis mishkas
ir del rishimo : juos taip galima lanku paleist i apacia kad virshunes nusvirtu? cia taip specialiai yra parishti ar tiesiog nebebuvo kur virshuje tvirtinti?
QUOTE(Casual @ 2010 02 03, 20:45)
GREISI, nuotraukas vis ziurineju
na bet jie ir didziuliai tuos tris stiebus kai palieki, tai po to jau ten auksciau pazastis vis vien skabyt ar nebereikia neskabyt? nes nuotraukose tai toks dziunglinis mishkas
ir del rishimo : juos taip galima lanku paleist i apacia kad virshunes nusvirtu? cia taip specialiai yra parishti ar tiesiog nebebuvo kur virshuje tvirtinti?
Nu jiems daug skabymo nereikia ,nes prarandi derlių.O subujojo,kai atostaugau porą savaičių prie jūros,kai grįžau nebebuvo ką daryti,visur naujos šakos,o kas svarbiausia pomidorai.Jie labai greitai auga.
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 03, 20:05)
Nu jiems daug skabymo nereikia ,nes prarandi derlių.
o kuriems dar is tavuju pomidoru daug skabymo nereik?
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 03, 21:05)
Nu jiems daug skabymo nereikia ,nes prarandi derlių.O subujojo,kai atostaugau porą savaičių prie jūros,kai grįžau nebebuvo ką daryti,visur naujos šakos,o kas svarbiausia pomidorai.Jie labai greitai auga.
Dar paklausiu: cia visiems kuriu seklytes is jusu -palikti po 3 stiebus?
QUOTE(Casual @ 2010 02 03, 21:12)
Dar paklausiu: cia visiems kuriu seklytes is jusu -palikti po 3 stiebus?
Praktiškasi visiems vyšniniams jeigu nedaugiau,tai black cherry,tommy toe,gardens delight,chadwick cherry.
Pasidairykite http://images.google...ENKLWmgO-gL3PBg
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........................
jokiu sansu pas mus taip pomidorams augt, man atrodo
nors pas mane yra darze tvora tinkline, kaip gerai vietoj atramos pomidorams butu.. gal reiks surizikuot ir kazkiek prie jos pasodint O jeigu uzaugs?
jokiu sansu pas mus taip pomidorams augt, man atrodo
nors pas mane yra darze tvora tinkline, kaip gerai vietoj atramos pomidorams butu.. gal reiks surizikuot ir kazkiek prie jos pasodint O jeigu uzaugs?
vau..!kai grazu! o ten pomidorai auga ar paprika?
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 03, 20:18)
Praktiškasi visiems vyšniniams jeigu nedaugiau,tai black cherry,tommy toe,gardens delight,chadwick cherry.
o tai juos lenkiat,ar kaip nuotraukose man taip pasirode ir kokiu atstumu sodinat
nerealus groziai akims paganyti