Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

paprikas,baklazanus irgi.
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 02 03, 19:42)
paprikas,baklazanus irgi.

aciu 4u.gif Sitie ilgiau auga, sesiu zymiai anksciau nei pomidorus.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 03, 19:36)
mano pernykščiai black cherry,manau ir iki trijų metrų būtų išaugę.Pirmoje nuotraukoje už gardens delight black cherry,tik nesimato,bet dydžiai vienodi ,nepamirškite palikti kokią trijų stiebų.

GREISI, nuotraukas vis ziurineju ax.gif
na bet jie ir didziuliai bigsmile.gif tuos tris stiebus kai palieki, tai po to jau ten auksciau pazastis vis vien skabyt ar nebereikia neskabyt? nes nuotraukose tai toks dziunglinis mishkas g.gif
ir del rishimo : juos taip galima lanku paleist i apacia kad virshunes nusvirtu? cia taip specialiai yra parishti ar tiesiog nebebuvo kur virshuje tvirtinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 03, 20:45)
GREISI, nuotraukas vis ziurineju ax.gif
na bet jie ir didziuliai  bigsmile.gif  tuos tris stiebus kai palieki, tai po to jau ten auksciau pazastis vis vien skabyt ar nebereikia neskabyt? nes nuotraukose tai toks dziunglinis mishkas  g.gif
ir del rishimo : juos taip galima lanku paleist i apacia kad virshunes nusvirtu? cia taip specialiai yra parishti ar tiesiog nebebuvo kur virshuje tvirtinti?  blush2.gif

Nu jiems daug skabymo nereikia ,nes prarandi derlių.O subujojo,kai atostaugau porą savaičių prie jūros,kai grįžau nebebuvo ką daryti,visur naujos šakos,o kas svarbiausia pomidorai.Jie labai greitai auga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 03 vasario 2010 - 20:06
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 03, 20:05)
Nu jiems daug skabymo nereikia ,nes prarandi derlių.

o kuriems dar is tavuju pomidoru daug skabymo nereik?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 03, 21:05)
Nu jiems daug skabymo nereikia ,nes prarandi derlių.O subujojo,kai atostaugau porą savaičių prie jūros,kai grįžau nebebuvo ką daryti,visur naujos šakos,o kas svarbiausia pomidorai.Jie labai greitai auga.

Dar paklausiu: cia visiems kuriu seklytes is jusu -palikti po 3 stiebus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 02 03, 21:12)
Dar paklausiu: cia visiems kuriu seklytes is jusu -palikti po 3 stiebus? g.gif

Praktiškasi visiems vyšniniams jeigu nedaugiau,tai black cherry,tommy toe,gardens delight,chadwick cherry.
Pasidairykite http://images.google...ENKLWmgO-gL3PBg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 03 vasario 2010 - 20:20
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........................
jokiu sansu pas mus taip pomidorams augt, man atrodo g.gif

nors pas mane yra darze tvora tinkline, kaip gerai vietoj atramos pomidorams butu.. gal reiks surizikuot ir kazkiek prie jos pasodint g.gif O jeigu uzaugs? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 vasario 2010 - 20:30
vau..!kai grazu! thumbup.gif o ten pomidorai auga ar paprika?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 02 03, 20:18)
Praktiškasi visiems vyšniniams jeigu nedaugiau,tai black cherry,tommy toe,gardens delight,chadwick cherry.

o tai juos lenkiat,ar kaip g.gif nuotraukose man taip pasirode ax.gif ir kokiu atstumu sodinat g.gif
Atsakyti
nerealus groziai akims paganyti rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
*GREISI* , gal tų vijoklinių turi sėklų g.gif
Atsakyti