Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti ir kitokie įdomūs diržai

Vat ir man tas rūpi g.gif
Atsakyti
vat manim domina irgi is kokiu siulu,na esu ar dar macius kad pina is tokiu siauru odos juosteliu
Atsakyti
[quote=Susiena,2006 04 27, 16:30]
http://show.7ya.ru/p...x?RubrID=122639

labukas... turiu beda... sioje nuorodoje, paciame pirmame puslapyje, 14foto yra 2dirzai, vienas ju rudas, kuris man labai patiko, bet nelaime ta, kad nei velnio nesuprantu rusiskai ir nerandu, kur to dirzo schemele yra... gal kas galit sitai bedukei istiest pagalbos rankele... buciau labai dekinga uz kokias tixlesnes nuorodas... blush2.gif
Atsakyti
[quote=Agnyte...,2006 07 29, 19:59]
[quote=Susiena,2006 04 27, 16:30]
http://show.7ya.ru/p...x?RubrID=122639
labukas... turiu beda... sioje nuorodoje, paciame pirmame puslapyje, 14foto yra 2dirzai, vienas ju rudas, kuris man labai patiko, bet nelaime ta, kad nei velnio nesuprantu rusiskai ir nerandu, kur to dirzo schemele yra... gal kas galit sitai bedukei istiest pagalbos rankele... buciau labai dekinga uz kokias tixlesnes nuorodas... blush2.gif]
[/quote]

jei teisingai supratau, klausi apie ta ruda su perveriama sage. o schemute jo 13foto. mirksiukas.gif
o man tas kitas labiau patiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita-x: 29 liepos 2006 - 22:01
QUOTE(rita-x @ 2006 07 30, 00:01)
jei teisingai supratau, klausi apie ta ruda su perveriama sage. o schemute jo 13foto. mirksiukas.gif
o man tas kitas labiau patiko biggrin.gif

aciu be galo uz teisinga krypties nurodyma mirksiukas.gif , na bandysim kazka narplioti! ax.gif as mat palta ka tik toki nebloga nusimezgiau, tai man tas rudas pasirode tinkamesnis ir tvirtesnis paltui g.gif o siaip pasiziureti tikrai yra i ka! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte... @ 2006 07 30, 00:51)
aciu be galo uz teisinga krypties nurodyma  mirksiukas.gif  , na bandysim kazka narplioti!      ax.gif  as mat palta ka tik toki nebloga nusimezgiau, tai man tas rudas pasirode tinkamesnis ir tvirtesnis paltui  g.gif  o siaip pasiziureti tikrai yra i ka!  thumbup.gif

jei prie palto , tai tikrai rudas labiau tiks. tikiuos pasirodysi, kai uzbaigsi. smile.gif
Atsakyti
Gal ką sudomins , netyčia užklydau, žiūrėkite skiltį makrame.
Makrame
Atsakyti
QUOTE(mazzyla @ 2006 08 03, 09:57)
Gal ką sudomins , netyčia užklydau, žiūrėkite skiltį makrame.
Makrame

sudomint tai sudomintu, man labai patinka makrame, bet kad visas puslapis kvadrateliais ir trikampeliais israsytas, ir makrame ten ne kvapo. unsure.gif verysad.gif unsure.gif kita diena reikes pabandyti, gal kitaip rasys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita-x: 03 rugpjūčio 2006 - 11:02
QUOTE(rita-x @ 2006 08 03, 11:56)
sudomint tai sudomintu, man labai patinka makrame, bet kad visas puslapis kvadrateliais ir trikampeliais israsytas, ir makrame ten ne kvapo.  unsure.gif  verysad.gif  unsure.gif kita diena reikes pabandyti, gal kitaip rasys g.gif

paspausk peles desini mygtuka, encoding, cyrilic, ir turetum matyti....
Atsakyti
QUOTE(ramintas @ 2006 08 03, 18:12)
paspausk peles desini mygtuka, encoding, cyrilic, ir turetum matyti....

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sebuklas, jau matau. bigsmile.gif
Atsakyti
Keliatas man patikusių diržų modeliukų:

user posted image

user posted image

user posted image

Ir šio raščiukas:

user posted image

user posted image

Atsakyti
labai grazus dirziukai! o gal zinai, kur rasti to antrojo dirzo schemele-geles man nesvarbu, bet paties dirzo... g.gif ax.gif aciu... mirksiukas.gif
Atsakyti