Na stai mamytes ka man pavyko suzinot:
kaip as ir maniau, daktare nedave konkretaus atsakymo del tos ar anos klinikos - tai kiekvieno zmogaus asmeniskas apsisprendimas ir ji jo negali paveikt.
1. I joki BAK'a ar kita klinika ji tikrai nevaziuos!!! Tai vienintelis dalykas kuri ji galetu garantuot - jai pasirenkam AK, gimdyma tikrai priims JI.
2. Mokamu palatu AK nera, o garantijos kad as busiu paguldyta vienutei - tikai jokios (juk ne ji viena ten dirba, ir ne as viena ten gimdysiu)
3. Galimas variantas, kad komanda bus ta pati kaip ir VK(akuseris, anesteziologas)
4. Jai gimdimas normalus, mama ir vaikas sveiki - galima suveikt, kad namo isleistu po paros, o vaiku daktaras vaziuotui i namus (del vaiko skiepu, apziuros ir t.t.)
Na stai ,sitie dalykai rupejo man labiausiai, tad apie juos ir kalbejomes....
Nors aiskiau man nepasidare, vis toliau svarstau, bet greiciausiai si karta varysiu i AK, nes jos dalyvavimas man butinas. As, budama bailiuke, noriu kad ta akimirka su manim butu zmogus, kuris mane ir mano bedas pazysta kaip save.
Tikrai nesijausiu saugi, kai gimdima priimines daktaras, kuris mato mane antra karta gyvenime
Jai suzinosit dar kokias smulkmenas tai parasykit please!!!
Lankiausi pas Meškauskienę iki neštumo, neštumo metu ir žinodama, kad ji dirba AK, ten nusprendžiau gimdyt. Juk tikrai ramiau gimdyt tada kai šalia žmogus, kuris nuo pirmos dienos stebi tavo neštumą. Su ja kartu man gimdant dalyvavo akušėrė, anesteziologė. Ji nuo manes nesitraukė nė minutei kai prasidėjo dažni sąrėmiai. Ir pagimdžius buvo atėjusi apžiūrėt ir paskui net kai mes buvom išrašytos domėjosi kaip laikomes.