Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Audronė Meškauskienė

QUOTE(Julija@Mantas @ 2008 01 24, 15:15)
o man ta pasirinkimo problema issisprende savaime.
Susilaukiau dukrytes, bet per anksti (35sav) - tad i BAK'a vis tiek nepriimtu, o ir nenorejau....

Julija@Mantas@Deimante  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif
Idomiai cia viskas jums i savo vietas susideliojo bigsmile.gif
Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės, kas lankėsi ir paskui gimdė pas gyd. Meškauskienę. ar pas ją galima lankytis tik VK ar galima ir Antakalnyje, konsultacijoje? jeigu ji dirba konsultacijoje, ar ten reikia gyvoj eilėj laukti ar užrašo konkrečiam laikui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaxa: 31 sausio 2008 - 15:36
nu kaip kam... as tai nuejau pas ja, kad patvirtintu nestuma... Man ji schmoll.gif .. Labai nepatiko... Per lipsni.. nepernesu zmoniu, kurie taip cackinasi... O dar fraze: dukra mano! doh.gif mane visai i nevilti nuvare... Tipo as motinos neturiu! g.gif Nu labai nepatiko, zodziu.. Daugiau pas ja niekada nejau..
Atsakyti
QUOTE(Giedruttte @ 2008 02 15, 15:02)
nu kaip kam... as tai nuejau pas ja, kad patvirtintu nestuma... Man ji  schmoll.gif .. Labai nepatiko... Per lipsni.. nepernesu zmoniu, kurie taip cackinasi... O dar fraze: dukra mano!  doh.gif mane visai i nevilti nuvare... Tipo as motinos neturiu! g.gif Nu labai nepatiko, zodziu.. Daugiau pas ja niekada nejau..

nu man tai ji visai nesaldi.. kaip tik, viska sako sviesiai tiesiai, labai aiskiai.... man labai patiko thumbup.gif as lankiausi visa nestuma pas ja, gydytoja superine, 2 nestuma tik pas ja eisiu.... kai reikejo gimdyt, ji isejo atostogu, parekomendavo savo kolege, kuri labai superine gydytoja... aisku pradzioje buvo sunku, kai lankaisi pas 1, o gimdyt pas kita.... bet cia matyt 1 vaiko laukiantis taip labai jau viska ziurejau pro padidinta stikla... dabar viskas kitaip atrodo.. reziume, viskas gavosi thumbup.gif
Atsakyti
As irgi noriu pas sita gydytoja uzsirasyti, nes man patare vaikino broliene, kuri liko ja labai patenkinta. Bet as nelabai suprantu, reikia pas ja rasytis VK ar ji kur nors kitur dirba dabar? Ar VK uzdare tik gimdykla, bet gydytojai vis tiek konsultuoja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balsima @ 2008 02 26, 18:09)
As irgi noriu pas sita gydytoja uzsirasyti, nes man patare vaikino broliene, kuri liko ja labai patenkinta. Bet as nelabai suprantu, reikia pas ja rasytis VK ar ji kur nors kitur dirba dabar? Ar VK uzdare tik gimdykla, bet gydytojai vis tiek konsultuoja?  blush2.gif

pasiskambink i VK ir uzsirasysi wink.gif konsultaciniai kabinetai dirba wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija@Mantas @ 2008 01 08, 22:55)
Na stai mamytes ka man pavyko suzinot:

kaip as ir maniau, daktare nedave konkretaus atsakymo del tos ar anos klinikos - tai kiekvieno zmogaus asmeniskas apsisprendimas ir ji jo negali paveikt.
1. I joki BAK'a ar kita klinika ji tikrai nevaziuos!!! Tai vienintelis dalykas kuri ji galetu garantuot - jai pasirenkam AK, gimdyma tikrai priims JI.
2. Mokamu palatu AK nera, o garantijos kad as busiu paguldyta vienutei - tikai jokios (juk ne ji viena ten dirba, ir ne as viena ten gimdysiu)
3. Galimas variantas, kad komanda bus ta pati kaip ir VK(akuseris, anesteziologas)
4. Jai gimdimas normalus, mama ir vaikas sveiki - galima suveikt, kad namo isleistu po paros, o vaiku daktaras vaziuotui i namus (del vaiko skiepu, apziuros ir t.t.)

Na stai ,sitie dalykai rupejo man labiausiai, tad apie juos ir kalbejomes....

Nors aiskiau man nepasidare, vis toliau svarstau, bet greiciausiai si karta varysiu i AK, nes jos dalyvavimas man butinas. As, budama bailiuke, noriu kad ta akimirka su manim butu zmogus, kuris mane ir mano bedas pazysta kaip save.
Tikrai nesijausiu saugi, kai gimdima priimines daktaras, kuris mato mane antra karta gyvenime  doh.gif  doh.gif 

Jai suzinosit dar kokias smulkmenas tai parasykit please!!!
  g.gif

Lankiausi pas Meškauskienę iki neštumo, neštumo metu ir žinodama, kad ji dirba AK, ten nusprendžiau gimdyt. Juk tikrai ramiau gimdyt tada kai šalia žmogus, kuris nuo pirmos dienos stebi tavo neštumą. Su ja kartu man gimdant dalyvavo akušėrė, anesteziologė. Ji nuo manes nesitraukė nė minutei kai prasidėjo dažni sąrėmiai. Ir pagimdžius buvo atėjusi apžiūrėt ir paskui net kai mes buvom išrašytos domėjosi kaip laikomes.
Atsakyti
abu vaikus gimdziau pas A.Meskauskiene, ir visad lankysiuos tikm pas ja, tikrai ismano savo darba ir sako viska tiesiai sviesiai, pasitikiu ja labai labai. ji ''nesaldi'', tiesiog balsas labai svelnus, o per gimdyma, tai labai malonu, kai maloniai bendrauja, visiskas psichologinis komfortas thumbup.gif
siaip lankiausi savo poliklinikos konsultacijoje, o pas Meskauskiene, vaisingumo klinijoje, gal 1 kart i pora men., o gimdziau antakalnyje, tikrai galima be problemu susitarti, zinoma, jai jau tariesi, nerasyta taisykle atsilyginti. Tikrai jumis pasirupins smile.gif
Atsakyti
Ir as gimdziau savo pirmagimi pas A.Meskauskiene VK klinikoj. Gimdyma prisimenu kaip svente thumbup.gif Aisku ta svente baigesi neplanuotu cezariu, bet gydytojos deka, viskas baigesi kuo puikiausiai. Ir mano brolio zmona pas ja gimde. Irgi tik patys geriausi atsiliepimai. Vienu zodziu labai liuks gydytoja. Ir antra gimdysiu tik pas ja, tik gaila kad VK gimdymo skyriu uzdare. Ten man labai patiko, kaip karaliene jauciausi biggrin.gif
Atsakyti
Ar dar ir dabar neveikia VK gimdymo skyrius?
Atsakyti
QUOTE(Mildaja @ 2008 03 21, 16:43)
Ar dar ir dabar neveikia VK gimdymo skyrius?

neveikia ir neaisku ar veiks
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2008 04 01, 21:50)
neveikia ir neaisku ar veiks

O kodėl neveikia, kodėl uždarė? unsure.gif Juk tokie geri atsiliepimai buvo
Atsakyti