As irgi lankausi pas Meskauskiene ir kolkas tikrai neturiu kuom skustis Planavau pas ja gimdyt VK, bet siandien suzinojau, kad VK gimdykla uzsidare Pasimeciau.. Bet dabar galvoju, gal reikia tartis gimdyti BAKe su ta pacia Meskauskiene, man rodos jei vezi savo gydytoja, tai papildomai reikia primoketi 500 lt (nebent dabar pakels kainas )... Vis tiek ramiau butu gimdyt pas ta, pas ka vaiksciojai visa laika
Gal iki to laiko, kol man reikes - gimdymas planuojamas balandi jau kas nors is cia besilankankanciu taip pat planuoja pasielgti, butu idomu jei pasidalintu ispudziais
QUOTE(Daiva @ 2008 01 04, 20:51)
Agriva, aš matyt tarsiuos AK gimdyti pas Meškauskienę, man svarbiausia, kad ji būtų pašonėj, ne tiek svarbu kurioj med. įstaigoj.
As bandysiu su ja pasneket per savo sekanti apsilankyma (sausio 17). Jauciu, kad taip pat teks apsistot ties AK. Siaip idomu, kaip su jos prioritetais, anksciau kiek zinau, jei butu sutape gimdymas AK ir VK, tai ji butu atsiprasius AK pacientes ir lekus i VK... O dabar neaisku, kaip bus.. Vis tiek gi daug pacienciu pas ja vaiksto.. Baisu butu, kad kas nors ja "nusipirktu" i kitus gimdymo namus tuomet kai man reiktu gimdyt
As dabar irgi jau menesi turiu galvos skausma. Pries metus gimdziau pas ja VK -tai buvo super, o dabar net nzn ka ir daryt. As sutinku su mamytem, kad svarbiausia kad ji butu salia, o klinika neturi reiksmes. Nors gimdziusi VK man net baisu pagalvot apie AK. As einu pas ja siandien su vyru, tai viska bandysim isklausinet, paprasyt jos patarimo , nes gimdimas jau ne uz kalnu. Jai idomu galeciau parasyti, ka ji galvoja apie tai...
Papildyta:
Anksciau taip, o dabar ji sake man : jai nori su manim tai AK, jai privaciai tai BAK, tai manau tikrai be jos per gimdima neliktum
Papildyta:
QUOTE(agriva @ 2008 01 05, 21:07)
Siaip idomu, kaip su jos prioritetais, anksciau kiek zinau, jei butu sutape gimdymas AK ir VK, tai ji butu atsiprasius AK pacientes ir lekus i VK... O dabar neaisku, kaip bus..
Anksciau taip, o dabar ji sake man : jai nori su manim tai AK, jai privaciai tai BAK, tai manau tikrai be jos per gimdima neliktum
QUOTE(Julija@Mantas @ 2008 01 08, 11:47)
As dabar irgi jau menesi turiu galvos skausma. As einu pas ja siandien su vyru, tai viska bandysim isklausinet, paprasyt jos patarimo , nes gimdimas jau ne uz kalnu. Jai idomu galeciau parasyti, ka ji galvoja apie tai...
Papildyta:
Papildyta:
Sekmes pas gydytoja Ir labai lauksim naujienu. Idomu, ka sakys
O del to sakinio, kur papildei, tai cia jau po vizito parasei? Bet kas butu, jei sutaptu ta pacia diena privatus gimdymas BAKe ir AK Ji vaziuotu i BAKa?
Ka pati planuoji daryt? Rinksies BAKa? ar visgi AK?
QUOTE(agriva @ 2008 01 08, 13:23)
Sekmes pas gydytoja Ir labai lauksim naujienu. Idomu, ka sakys
O del to sakinio, kur papildei, tai cia jau po vizito parasei? Bet kas butu, jei sutaptu ta pacia diena privatus gimdymas BAKe ir AK Ji vaziuotu i BAKa?
Ne, ne po vizito, eisiu tik vakare. 500lt priemoka BAK ,jai atvezi savo gydytoja - dar patikeciau, bet kiek turesit suplot A.Meskauskienei, kad ji vaziuotu (juk ji ten ne dirba) - manau nerealus dalykas. Bet irgi jos paklausiu... nors siandien ir taip , manau atrodysiu kvailai
Nes jau per ana gimdima ji manes klause, ar daugaiu nedvejosiu kur gimdyt, o as ir vel su tuo paciu...
Visus privacios gmdiklos pliusus zinau - bet manau A.Mekauskienes dalyvavimas gimdyme yra daug svarbiau uz minksta lova
Be to BAK ne labai mane zavi, nes esant komplikacijom vis vien atsidursi toj pacioj AK...
Kadangi problema ne finansose, tad as geriau tos pingelius daktarei sumokesiu...
QUOTE(Julija@Mantas @ 2008 01 08, 12:32)
Ne, ne po vizito, eisiu tik vakare. 500lt priemoka BAK ,jai atvezi savo gydytoja - dar patikeciau, bet kiek turesit suplot A.Meskauskienei, kad ji vaziuotu (juk ji ten ne dirba) - manau nerealus dalykas. Bet irgi jos paklausiu... nors siandien ir taip , manau atrodysiu kvailai
Nes jau per ana gimdima ji manes klause, ar daugaiu nedvejosiu kur gimdyt, o as ir vel su tuo paciu...
Visus privacios gmdiklos pliusus zinau - bet manau A.Mekauskienes dalyvavimas gimdyme yra daug svarbiau uz minksta lova
Be to BAK ne labai mane zavi, nes esant komplikacijom vis vien atsidursi toj pacioj AK...
Vakar man drauge skambino, kuri irgi tokioj pacioj situacijoj kaip mes, tai ji issiaiskino, kad BAKas su gydytoju pats atsiskaito, tai be tu papildomu 500 lt, kuriuos moki prie nustatytos BAKo kainos daugiau nieko gydytojai moket papildomai nereiktu. Nors as irgi is pradziu galvojau kaip ir tu.
Nu bet palauksim tavo info, gal dar ka daugiau suzinosi...
As tai jau vien del situ klausimu noreciau paskubint vizita pas Meskauskiene... Del to, kad zavi ar nezavi BAKas sutinku, juk renkantis viena ar kita privacia klinika deliojiesi konkrecius pliusus ir minusus, pasirinkom VK, ale jie eme ir uzdare musu gimdykla, dabar teks is principo rinktis valstybine ar privacia... Negimde jau vis tiek neliksim... O visa kita bus kaip bus
Na stai mamytes ka man pavyko suzinot:
kaip as ir maniau, daktare nedave konkretaus atsakymo del tos ar anos klinikos - tai kiekvieno zmogaus asmeniskas apsisprendimas ir ji jo negali paveikt.
1. I joki BAK'a ar kita klinika ji tikrai nevaziuos!!! Tai vienintelis dalykas kuri ji galetu garantuot - jai pasirenkam AK, gimdyma tikrai priims JI.
2. Mokamu palatu AK nera, o garantijos kad as busiu paguldyta vienutei - tikai jokios (juk ne ji viena ten dirba, ir ne as viena ten gimdysiu)
3. Galimas variantas, kad komanda bus ta pati kaip ir VK(akuseris, anesteziologas)
4. Jai gimdimas normalus, mama ir vaikas sveiki - galima suveikt, kad namo isleistu po paros, o vaiku daktaras vaziuotui i namus (del vaiko skiepu, apziuros ir t.t.)
Na stai ,sitie dalykai rupejo man labiausiai, tad apie juos ir kalbejomes....
Nors aiskiau man nepasidare, vis toliau svarstau, bet greiciausiai si karta varysiu i AK, nes jos dalyvavimas man butinas. As, budama bailiuke, noriu kad ta akimirka su manim butu zmogus, kuris mane ir mano bedas pazysta kaip save.
Tikrai nesijausiu saugi, kai gimdima priimines daktaras, kuris mato mane antra karta gyvenime
Jai suzinosit dar kokias smulkmenas tai parasykit please!!!
kaip as ir maniau, daktare nedave konkretaus atsakymo del tos ar anos klinikos - tai kiekvieno zmogaus asmeniskas apsisprendimas ir ji jo negali paveikt.
1. I joki BAK'a ar kita klinika ji tikrai nevaziuos!!! Tai vienintelis dalykas kuri ji galetu garantuot - jai pasirenkam AK, gimdyma tikrai priims JI.
2. Mokamu palatu AK nera, o garantijos kad as busiu paguldyta vienutei - tikai jokios (juk ne ji viena ten dirba, ir ne as viena ten gimdysiu)
3. Galimas variantas, kad komanda bus ta pati kaip ir VK(akuseris, anesteziologas)
4. Jai gimdimas normalus, mama ir vaikas sveiki - galima suveikt, kad namo isleistu po paros, o vaiku daktaras vaziuotui i namus (del vaiko skiepu, apziuros ir t.t.)
Na stai ,sitie dalykai rupejo man labiausiai, tad apie juos ir kalbejomes....
Nors aiskiau man nepasidare, vis toliau svarstau, bet greiciausiai si karta varysiu i AK, nes jos dalyvavimas man butinas. As, budama bailiuke, noriu kad ta akimirka su manim butu zmogus, kuris mane ir mano bedas pazysta kaip save.
Tikrai nesijausiu saugi, kai gimdima priimines daktaras, kuris mato mane antra karta gyvenime
Jai suzinosit dar kokias smulkmenas tai parasykit please!!!
Meskauskiene galima rasti vaisingumo klinikoje Vilnius Laisvės pr. 64a (Širdies Chirurgijos centro I-me aukšte) Тel.(8-5) 2390595 Mob. tel: 865644440
I-V 8.30-19.00
Pries kelias savaites pagimdziau maziuka su Meskauskienes pagalba. Gimdymas tikrai nepavydetinas buvo, bet sios nuostabios daktares deka viskas baigesi laimingai. Jei dar kada gimdysiu tai tik pas ja. Patys geriausi zodziai.
I-V 8.30-19.00
Pries kelias savaites pagimdziau maziuka su Meskauskienes pagalba. Gimdymas tikrai nepavydetinas buvo, bet sios nuostabios daktares deka viskas baigesi laimingai. Jei dar kada gimdysiu tai tik pas ja. Patys geriausi zodziai.
QUOTE(Raskiune @ 2008 01 22, 19:18)
Sveikinu susilaukus savo maziuko
As kazkaip zadejau po apsilankymo pas Meskauskiene parasyti, ka ji sake, ale kad nieko naujo ir nesuzinojau gydytoja tikrai sake ta pati, ka ir Julijai@Mantui. Kad i BAK'a tikrai nevaziuos, o jei norim gimdyt pas ja, tai teks rinktis AK.
Panasu, kad jau nebesimetysiu... Nors nezinau, ar taip iki galo galvosiu Dar turiu siek tiek laiko
Sveikos mamytes,
o man ta pasirinkimo problema issisprende savaime.
Susilaukiau dukrytes, bet per anksti (35sav) - tad i BAK'a vis tiek nepriimtu, o ir nenorejau....
Aciu nuostabiausiai daktarei, kad spejo atvaziuot ir mum padejo laimingai isvysti pasauli....
Vakar jau parvarem i namus ir jauciames laimingos.....
Nors prisiminimai apie pacia lygonine ir gimdyma klaikus, bet sios gydytojos deka esam laimingos ir sveikos
Dar karta aciu JUMS puikioji daktare
Jus musu angelas sargas
Julija@Mantas@Deimante
o man ta pasirinkimo problema issisprende savaime.
Susilaukiau dukrytes, bet per anksti (35sav) - tad i BAK'a vis tiek nepriimtu, o ir nenorejau....
Aciu nuostabiausiai daktarei, kad spejo atvaziuot ir mum padejo laimingai isvysti pasauli....
Vakar jau parvarem i namus ir jauciames laimingos.....
Nors prisiminimai apie pacia lygonine ir gimdyma klaikus, bet sios gydytojos deka esam laimingos ir sveikos
Dar karta aciu JUMS puikioji daktare
Jus musu angelas sargas
Julija@Mantas@Deimante