QUOTE(vici @ 2007 02 05, 18:34)
Labai ilgai "brendau" parasyti i si skyreli. Pavadinkim si mano rasineli "pogimdyminiu pasisnekuciavimu"
Gal tas mano pasisnekuciavimas ir ne i tema, bet apibendrindama galiu pasakyti tik viena. Jei vel buciau nescia - eiciau i privacia prieziura, o gimdyt vaziuociau i "Vasingumo klinika". Tiesiog tokia yra saugumo ir konforto kaina.
Gal tas mano pasisnekuciavimas ir ne i tema, bet apibendrindama galiu pasakyti tik viena. Jei vel buciau nescia - eiciau i privacia prieziura, o gimdyt vaziuociau i "Vasingumo klinika". Tiesiog tokia yra saugumo ir konforto kaina.
Gimdžiau pas šią gydytoją, nors pati esu klaipėdietė ir kai pradėjo nubėginėti vandenys iš Klaipėdos išlėkėme i Vilnių..Po gimdymo praėjo 5 mėnesiai bet atrodo gimdžiau prieš kelias dienas..tokie ryškūs, šilti prisiminimai
gimdymas nebuvo iš lengviausių, teko atlikti neplanuotą Cezarį, mažutei virkštelė apsivyniojus apie kaklą buvo 2 kartus..noriu pasidžiaugti gydytojos profesionalumu ir žmogiškumu taip pat ir jos komanda :akušere Lorita (būtent ji dalyvavo gimdyme), anesteziologu ir kt. gydytojais, kurie prisidėjo prie dukrelės sėkmingo atėjimo į pasaulį.
Tiesa, gimdžiau taip pat VK, personalui taip pat nuoširdus ačiū susidarė įspūdis, kad žmonės tikrai myli savo darbą
Jokios agitacijos nevykdau, kiekvienam žmogui skirtingai, bet galiu pasakyt, kad jei iki gimdymo buvo visokių baimių, tai šios gydytojos ir Vk personalo dėka atrodo gimdyčiau ir gimdyčiau