Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Audronė Meškauskienė

Nuostabi gydytoja. Jei antrą kartą tektų gimdyti, rinkčiausi ją ir tik ją. Jos globėjišką ranką jaučiau visą nėštumą-t.y. tiek, kiek pas ją lankiausi ir tiek, kiek gulėjau gimdymo skyriuje. Ačiū jai.
Atsakyti
Lankiausi nestumo metu pas sia gydytoja. Gimdyti pakliuvo pas kita. Nuostabi gydytoja. Labai silta. Niekada negasdina, pasako ka reikia, nutyli jei del kazko neverta jaudinti nestuke.gif . Man labai patiko. Ji visada dvelkia ramybe, tad isejus po vizito, visad nestuke.gif jautiesi rami.
Atsakyti
Na as irgi netikiu, kad si gydytoja galejo pinigeliu prasyti, nes teko pas ja vaisingumo klinikoje lankytis nes norejau prasyti, kad gimdyma priimtu, deja ji mano gimdymo metu turejo atostogauti, todel tik apziurejo pabendravom, visviena kaip sakoma atemiau is jos geras 40 minuciu darbo, o ji is manes nei lito nepaeme 4u.gif
Kita karta tik su ja tarsiuosi, arba is VGN su gydytoja sviesiais plaukais(nes turejau ne kokios patirties su VGN daktaru vyru...pavardziu nerasysiu, nes ne apie tai si tema).
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2011 08 09, 23:05)
Lankiausi nestumo metu pas sia gydytoja. Gimdyti pakliuvo pas kita. Nuostabi gydytoja. Labai silta. Niekada negasdina, pasako ka reikia, nutyli jei del kazko neverta jaudinti  nestuke.gif . Man labai patiko. Ji visada dvelkia ramybe, tad isejus po vizito, visad  nestuke.gif jautiesi rami.

drinks_cheers.gif man ji irgi siltas zmogus ir sako visa teisybe, bet labai ramiai, be panikos, tad jei kas nors ir negerai, tai priimi labai ramiai.
Atsakyti
Gal atsirastu mamyciu neseniai gimdziusiu pas sia gydytoja, as pas ja prisiziuriu visa nestuma nuo pirmos dienos (viskas kaip ir gerai, kartais truksta informacijos, bet gal as tokia, viska norinti, kad man aiskintu ko reikia ir ko nereikia) planuoju pas ja gimdyti ir zinau, kad atsidekosiu, klausimas kila toks: "kaip" (kiek) ?
Nenoriu pasirodyt nedekinga bet ir persistengt nesinori su padekojimu, taigi visiskai nesigaudau nes cia man pirmas nestumas.
Gal kuri mamyciu parasytu man i AZ nes manau viesai kalbeti butu neetiska apie tai. Aciu.
Atsakyti
Gal kas neseniai gimde pas sia gyd. Antakalnyje, prasykite prasau i AZ, kiek mokejote, ir kaip tie pinigeliai keitesi, jeigu buna iskvietimas ne jos budejimo metu - 700 Lt i kasa+???? Dekoju!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Superine gydytoja. Aciu jai uz viska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aliuncik @ 2011 09 23, 14:36)
Gal kas neseniai gimde pas sia gyd. Antakalnyje, prasykite prasau i AZ, kiek mokejote, ir kaip tie pinigeliai keitesi, jeigu buna iskvietimas ne jos budejimo  metu - 700 Lt i kasa+???? Dekoju!!! 4u.gif  4u.gif

Prasau man irgi parasykit i AZ.Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aliuncik @ 2011 09 23, 15:36)
Gal kas neseniai gimde pas sia gyd. Antakalnyje, prasykite prasau i AZ, kiek mokejote, ir kaip tie pinigeliai keitesi, jeigu buna iskvietimas ne jos budejimo  metu - 700 Lt i kasa+???? Dekoju!!! 4u.gif  4u.gif

ir man parasykit i AZ, nes ir as ruosiuosi pas ja gimdyti. o dabar lankausi pas ja visa nestuma.Aciu 4u.gif
Atsakyti
parašykit ir man žinutę, kiek padoru atsidėkot už planinį cp... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2012 03 15, 20:10)
parašykit ir man žinutę, kiek padoru atsidėkot už planinį cp... blush2.gif

Mane taip pat domintu aciuks.gif
Atsakyti
Man irgi aktualu blush2.gif Parasykite prasom i AZ aciuks.gif
Pries 10 m gimdziau pas ja, buvo extra CP doh.gif dabar vel noriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 30 liepos 2012 - 16:51