Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Audronė Meškauskienė

QUOTE(Kananga @ 2010 04 12, 12:20)
Apie mazakraujyste pakankamai zinau (apie ka ir buvo musu gincas) smile.gif Ir tai nenusije su nestumu (nors Jums labai rupejo "uzvaziuot" ir kadangi Jusu jau ne pirmas nestumas, Jus eksperte), taigi niekas Jums nieko neketina irodyt, tik pasakiau pastebejimus... Taigi, tai buvo mano nuomone ir taip pat prasau ja gerbti...

O del Meskauskienes cia kiekvieno pasirinkimo laisve... As niekad niekam nebandau rekomenduoti mediko... Man buvo viskas gerai, todel ir ant jos pikti nera uz ka.

Gincas? g.gif Na, jei jau taip norite. bigsmile.gif As su niekuo gincytis nenoriu, juo labiau ir laiko tam neturiu. Siulyciau ir jums savo laika ir energija patausoti vaikuciui, o ne savo tiesu irodinejimui kazkam kazkur, net neturint tam kompetencijos.
Tik viena dalyka pasakysiu pabaigai. Jei gydytoja pasake, kad paskambins, jei tyrimu rezultatai bus negeri, tai ji ir PRIVALO paskambinti, nes jie buvo NEGERI. Hemoglobino kritimas nuo 127 iki 108 (kas jau skaitosi mazakraujyste, kuri turi buti gydoma ) NERA GERAI. Tai tiek apie pareiga.
Sekmes jums ir eikite pas vaikuti. Peace mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina.Marija @ 2010 04 12, 13:50)
Gincs?  g.gif  Na, jei jau taip norite.........

Va cia jau kisiesi kur nereikia... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kananga: 12 balandžio 2010 - 13:17
QUOTE(Kananga @ 2010 04 12, 14:15)
Va cia jau kisiesi  kur nereikia... 4u.gif

Gana jau doh.gif Tema ne jusu ir mano debatams skirta, ne fanclub'ui, o skirtingoms nuomonems isreiksti. Nematau prasmes daugiau su jumis "diskutuoti". Viso gero ir sekmes. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina.Marija @ 2010 04 06, 16:07)
O man, vat, si gydytoja  schmoll.gif 
Priziuri ji mano nestuma VK dabar. Tai dariau kraujo tyrimus ir ji sake, kad paskambins man, jei kas bus ne taip, kad man paciai nereiketu skambineti. Visa menesi nesulaukiau is jos skambucio, tai nusprendziau, kad viskas normaliai. Beje, visa ta menesi svaigo galva, truko oro, buvo silpna, bet kazkaip galvojau, kad jei tyrimai ok, nes ji neskambina, tai cia tiesiog nuo nuovargio ar ka. Kai atejau pas ja po menesio, pasake, kad hemoglobinas krites nuo 127 iki 108. Aciu!!!!!!!! Tai ko ji nepaskambino ir nepasake??? Buciau jau galejusi pradeti gelezi geri. Pasiurpau truputi. O per paskutine konsultacija dar uzlankste, kad jau mol perdaug priaugau, bet taaaaip nemaloniai. O priaugau 12kg, dabar 29 savaites. Na negi cia jau tiek daug? Be to, ko paklausi apie kazka, susijusi su nestumu, atsakymas: as visu ligu negydau.  doh.gif 
Pries tai nestuma priziurejusi gydytoja (D.Ramasauskaite) kazkaip padedavo visais klausimais, o ir apziura budavo daug nuoseklesne ir skirdavo minimum puse val. O cia 5 min ir laisva. Zodziu, nusivyliau visu taip isgirta gydytoja. Matyt, laukai nesutampa ar ka.  g.gif

Dėl viso kito nekomentuosiu, nes nesu kompetetinga, bet tik dėl svorio priaugimo. Tai tikrai manau, kad gal kiek ir per daug priaugta. Nes lyginu su savo svoriu. Mums dabr 36 sav. tai jau priaugom beveik 12 kg.
Bet gal čia labai individualu, nežinau.

O dėl tyrimų visokių ir paskambinimų ir šios daktarės tono ir charakterio, tai mano atžvilgiu, kaip tik nesu sutikusi kitos, tokios mielos, šiltos ir atidžios gydytojos. Net kai buvo nelabai geri kraujo rezultatai (Prisca tyrimo), ji paskambino specialiai iš vakaro, kad tik aš kuo mažiau pergyvenčiau, o jau ant ryt iš pat ryto buvo mane užrašiusi pas genetikę, kur šiaip eilės mėnesiais nusidriekusios. Nu žodžiu apie viską pagalvojo, kad tik aš kuo mažiau valandų pergyvenčiau.
Nu ir šiaip, mums matyt biolaukai atitinka rolleyes.gif O jos profesionalumu, net neabejoju.

Bet gi tikrai čia tema ne tik pagyroms, gerai, kad parašomos visokios nuomonės ir visokios situacijos susijusios su šia gydytoja. Aš manau, kad visosse ir kitų gydytojų temose taip yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 15 balandžio 2010 - 11:19
QUOTE(Lietuva @ 2010 04 15, 12:08)
Dėl viso kito nekomentuosiu, nes nesu kompetetinga, bet tik dėl svorio priaugimo. Tai tikrai manau, kad gal kiek ir per daug priaugta. Nes lyginu  su savo svoriu. Mums dabr 36 sav. tai jau priaugom beveik 12 kg.
Bet gal čia labai individualu, nežinau.

Zinoma, kad individualu. Gi skiriames ir ugiu ir sudejimu visi. Mano ugis, pvz, 175. Per pirma nestuma priaugau beveik 30kg, tai palyginus per si priaugineju labai nedaug. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina.Marija @ 2010 04 12, 13:50)
Tik viena dalyka pasakysiu pabaigai. Jei gydytoja pasake, kad paskambins, jei tyrimu rezultatai bus negeri, tai ji ir PRIVALO paskambinti, nes jie buvo NEGERI. Hemoglobino kritimas nuo 127 iki 108 (kas jau skaitosi mazakraujyste, kuri turi buti gydoma ) NERA GERAI. Tai tiek apie pareiga. 
Sekmes jums ir eikite pas vaikuti. Peace  mirksiukas.gif

nescioms hemoglobino norma yra iki 105 jei ka mirksiukas.gif
daugs svorio priaugti, taip pat nera gerai, kaip zinia.

nepatinka jums si gydytoja ir ieksote priekabiu. keiskite gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2010 04 16, 21:48)
nescioms hemoglobino norma yra iki 105 jei ka  mirksiukas.gif

nesuprantu, ko jūs visos puolat žmogų, kuris išreiškė neigiamą nuomonę g.gif
Taigi nėra pagyrų tema, o tiesiog apie šią gydytoją tema.
Vienoms tiko/patiko, jos pasidžiaugia, kitoms kas nors buvo ne taip, jos pasiguodžia.
O čia žiūriu, jei tik nuomonė kitokia, tai visoms reikia paburbėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2010 04 16, 21:48)
nescioms hemoglobino norma yra iki 105 jei ka  mirksiukas.gif

O kritimas per 19 yra normalu? Jei nescioms 105 yra norma, kodel tada as jauciausi "ne normoje"??? Pati gydytoja sake, kad treciame trimestre norma yra 110, jei ka mirksiukas.gif Pries tai buvusi gydytoja, visu gerbiama D.Ramasauskaite, taip pat, matyt, pirmo nestumo buvusios mazakraujystes metu, zinojo maziau uz jus lotuliukas.gif
O del svorio tai, zinokite, sedziu ir RYJU doh.gif Kad tik kuo daugiau prisiauginti. lotuliukas.gif Proto reikia tureti tokius dalykus sakyti. Kiekvieno organizmas yra skirtingas. As ir siaip esu linkusi i pilnejima, o yra tokiu, kurios valgo viska ir visada ir nepriauga nieko. Pasakymas pasakymui nelygu, galima ta pati dalyka zmogui pasakyti keliais skirtingais budais. Gydytoja turetu pasirinkti jautresni priejima prie ir taip opios beveik visoms (isskyrus, kaip suprantu Tamsta mirksiukas.gif ) nesciosioms temos.
Beje, per paskutini vizita gydytoja elgesi visiskai kitaip nei anksciau. Kaip diena ir naktis. Matyt, ant tinkamos nuotaikos papuoliau. g.gif Del tokio elgesio suprantu kodel visos ja taip giria, del ankstesnio schmoll.gif Matyt, rimtai per darbus poilsio truksta. g.gif
Ai, bet ka as cia. Ale rimtai cia Gyd. Meskauskienes FanClub. Kitokios nuomones netoleruojamos.

Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2010 04 16, 21:53)
nesuprantu, ko jūs visos puolat žmogų, kuris išreiškė neigiamą nuomonę  g.gif
Taigi nėra pagyrų tema, o tiesiog apie šią gydytoją tema.
Vienoms tiko/patiko, jos pasidžiaugia, kitoms kas nors buvo ne taip, jos pasiguodžia.
O čia žiūriu, jei tik nuomonė kitokia, tai visoms reikia paburbėt  doh.gif

Dekui uz supratima ir blaivu poziuri. blush2.gif
Atsakyti
Vasara dvynukus gimdziau pas gyd.M. CP atliko puikiai. Is sios gyd. pries ir po CP prieziura tikrai negaliu skustis. Gulejau ligoninej savaite laiko tiek gyd.M. , tiek skyriaus vedejas labai rupinosi. State ir papildomai laselines, kad kuo greiciau trauktusi gimda, nes mano maziukai gan dideli buvo. Labai malonus ir siltas zmogus. Aplamai man patiko ir dziaugiuosi, kad nusprendziau jog mano maziukus priims butent si gydytoja. Buvau labai rami ir saugi, viso tuo metu, personalo rankose. Tiek man, tiek mano vyrui i visus rupimus klausymus gaudavom visus atsakymus, visa info. Dar karta galiu pasakyti visam personalui didelis ACIU uz mano prieziura , o ypatingai uz mano maziuku prieziura nusilenkti galima Intensyvios terapijos skyriui. Taip pat ir anesteziologui Aciu, kuris CP metu man visa laika galva gloste ir ramino, kad viskas bus gerai
Atsakyti
Na va, jau ir aš sūpuoju savo dukrytę Saulę wub.gif
Ir noriu dideliausią ir nuoširdžiausią padėką pareikšti savo gydytojai gerb. Audronei Meškauskienei. NES BŪTENT JI IŠGELBĖJO MŪSŲ DUKRYTEI GYVYBĘ.
Gimdymo metu staigia ėmė kristi tonusai. Kaklelis prasidaręs tebuvo tik 6 cm. Daktarė žaibiškai apsisprendė operuoti. Tuo metu nebuvo laisvos operacinės, tai mobiliu telefonu kažkokiu būdu atlaisvino ją (girdėjau, kad planinę operaciją sustabdė) dėl mano atvejo.
Ir, o Dangau, kokia ji buvo teisi. Dukriukui virkštelė buvo apsisukusi apie kaklą ir dar petuku ją spaudė. Būtų gimusi negyva, užsismaugtų.
Šiai gydytojai esame dėkingi už daug ką: už pastojimą (ji vaisingumo centre atliko inseminaciją) už išnešiojimą (ji prižiūrėjo atidžiai visus 9 mėn.) ir už gimimą (ji išgelbėjo mūsų dukrytę).
Esu dėkinga ir visam personalui (kas padėjo operuoti), akušerėms (Ritai ir kitoms) padėjusioms, patarusioms, paguodusioms ir pan. po gimdymo.
Žemai lenkiam abu su vyru galvas prieš juos, ypač prieš savo daktarę Meškauskienę. Tik dar kartą įsitikinau, kokį svarbų ir atsakingą darbą jie dirba. Įvertinkime tai.
Atsakyti
QUOTE(Lina.Marija @ 2010 04 06, 15:07)
O man, vat, si gydytoja  schmoll.gif 
Pries tai nestuma priziurejusi gydytoja (D.Ramasauskaite) kazkaip padedavo visais klausimais, o ir apziura budavo daug nuoseklesne ir skirdavo minimum puse val. O cia 5 min ir laisva. Zodziu, nusivyliau visu taip isgirta gydytoja. Matyt, laukai nesutampa ar ka.  g.gif

drinks_cheers.gif man ir nepatiko.. schmoll.gif jei tema sukurta butent apie sia gydytoja, tai manau turetu but visokios nuomones issakytos, ne vien tik geros.. jei buciau radus daugiau blogu atsiliepimu tikrai buciau nejus.. maloni ( bent iskart pasirode ) sypsosi graziai, bet daugiau nieko.. pirma kart atejus uztrukau 10min. sumokejau beveik 200lt. su citologiniais tyrimais, surado cista, bet nei kazka komentavo, beveik nekalbejo isleido pasimetusia, ir liepe laukt tyrimu rezultatu.. dariausi kraujo tyrimus, kurie nuejo butent i sia klinika, pasiskambinau suzinot atsakymu, tai labai grubiai ir nemaloniai ji su manim kalbejo, dave suprast kad netrukdyciau ir neskambineciau.. bet kai tyrimai susije su veziu, nemanau kad bet kas galetu sedet ir laukt rankas sudejes savaite laiko, juolabiau kad tyrimu rezultatai jau buvo, tai negi sunku kazka pakomentuot.. pasijutau lyg buciau atejus i valstybine istaiga.. doh.gif mandagumo jai reiktu mokytis jei jau dirba su zmonemis, ir plesia tokius pinigus uz nieka.. neturiu ko daugiau pridurt.. tikiuosi, bent tyrimu rezultatus atiduos, uz kuriuos susimokejau, nes zadu eit pas kita gydytoja.. smile.gif
Atsakyti
KAi as atejau i VK buvo pasirinkimas. Eiti pas Usoniene, arba Meskauskiene. Pasirinkau Meskauskiene smile.gif
Atsakyti