QUOTE(Kananga @ 2010 04 12, 12:20)
Apie mazakraujyste pakankamai zinau (apie ka ir buvo musu gincas) Ir tai nenusije su nestumu (nors Jums labai rupejo "uzvaziuot" ir kadangi Jusu jau ne pirmas nestumas, Jus eksperte), taigi niekas Jums nieko neketina irodyt, tik pasakiau pastebejimus... Taigi, tai buvo mano nuomone ir taip pat prasau ja gerbti...
O del Meskauskienes cia kiekvieno pasirinkimo laisve... As niekad niekam nebandau rekomenduoti mediko... Man buvo viskas gerai, todel ir ant jos pikti nera uz ka.
O del Meskauskienes cia kiekvieno pasirinkimo laisve... As niekad niekam nebandau rekomenduoti mediko... Man buvo viskas gerai, todel ir ant jos pikti nera uz ka.
Gincas? Na, jei jau taip norite. As su niekuo gincytis nenoriu, juo labiau ir laiko tam neturiu. Siulyciau ir jums savo laika ir energija patausoti vaikuciui, o ne savo tiesu irodinejimui kazkam kazkur, net neturint tam kompetencijos.
Tik viena dalyka pasakysiu pabaigai. Jei gydytoja pasake, kad paskambins, jei tyrimu rezultatai bus negeri, tai ji ir PRIVALO paskambinti, nes jie buvo NEGERI. Hemoglobino kritimas nuo 127 iki 108 (kas jau skaitosi mazakraujyste, kuri turi buti gydoma ) NERA GERAI. Tai tiek apie pareiga.
Sekmes jums ir eikite pas vaikuti. Peace