As savo pirma dukruze gimdziau pas gyd.M ir likau labai patenkinta. Man prasidejo nesciuju hepatoze 34sav.,tai kasdien ir laselines skyre,ir vaikiuka echo stebejo ir kasdien rupinosi visa sav.,bet pamaciusi,kad man ne kiek negereja (nors dazniausiai laselines laikinai turetu padeti) ji nedelsdama paskyre CP,viska puikiai atliko ir po to kasdien priziurejo. Aisku,saldaus lipsnumo is jos nesulauksi,bet jei taip butu,tai man atrodytu nenaturaliai. Man kartais noretusi,kad ji daugiau papasakotu apie mano bukle (dabar vel pas ja laukiuosi,po jos daryto IUI),bet supratau,kad ji be reikalo nesneka,nes kai prasideda smulkmenos,tai viska neispasakosi,o klausimu tik dar daugiau iskils. Svarbius ir esminius dalykus ji visada susako.
O savo pacienciu ji tikrai nepalieka likimo valiai,labai rupinasi. Visada perskambina,jei negalejo atsiliept, visada apgailestauja,kad brangokai man gydymas gaunasi (stimuliacijai daug vaistu reikejo,nes sunkiai organizmas reagavo), echo niekada neraso 130(ar140lt),visada tik 90,nes daznai tenka mane stebeti,siulo be reikalo nesvaistyti pinigu tyrimams,jei nemato galimu sutrikimu. Net i zinutes sms atsako,kai po vizito pas ja noriu dar karta pasiklaust ar teisingai supratau,ka ir kaip daryt (nes esu labai issiblaskiusi
). Nebijau,net jei gimdyti tektu,kai jos nebutu,nes zinau,kad ji tikrai susitartu,kad manim kazkas AK pasirupintu
Sekmes visoms
Lietuva,gal gali man i az parasyt,jei kazka suzinojai kaip reikia M atsidekoti uz gimdyma,jei ji budi ta diena ir jei ne. Ir ar skiriasi padekos dydis,jei buvo CP arba jei natur.gimdymas? Aciukas
Beje,as gimdziau 2008 rudeni,kai AK vyko didieji remontai ir i operacine ant nestuvu veze per "stroikes",tai net subege statybininkai panesti padejo
Bet atsimenu,kaip linksma nuotyki,nes tikrai tai netrukde gydytojos profesionalumui :)Dabar turiu nuotrauku is "karo lauko ligonines