Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Audronė Meškauskienė

QUOTE(Siguliukas @ 2010 02 16, 20:29)
puiku tada. mane šaltiniai buvo informavę apie stafkes kai nori TIK šios gydytojos  mirksiukas.gif

Savaime suprantama, kad už ačiū nesusitarsi, bet šiuo atveju "stafkes" nustato gimdyvės, o ne gydytoja wink.gif Tikiu, kad ir jūsų vadinami šaltiniai yra pas Meškauskienę gimdžiusios moterys, o ne ji pati wink.gif
Atsakyti
Gal kas nors iš nesenos savo patirties galite parašyti, kiek mokėjote šiai gydytojai, kai susitarėte ir buvo ne jos budėjimo valandos ir teko mokėt į kasą?
Atsakyti
QUOTE(Graikija_St @ 2010 03 09, 18:44)
Gal kas nors iš nesenos savo patirties galite parašyti, kiek mokėjote šiai gydytojai, kai susitarėte ir buvo ne jos budėjimo valandos ir teko mokėt į kasą?

Ir man gal galite parašyti šią info. Būčiau labai dėkinga. Nes kaip suprantu, jei ji atvažiuja, t.y. nebudi tom dienom, tai į kasą moki 700 Lt. o kiek dar reikia daktarei duoti. Nu tieiosg ji mums to nesako (suprantama). Bet gal kas gali pasakyti nu maždaug kiek. Nes labai sunku gaudytis kiek reikėtų.

Šiaip lankausi pas ją vaisingumo klinikoje.
žadu pas ją gimdyti AK.

Ir dar klausimas - kažkur girdėjau kad ir vaisingumo klinikoje ji priima gimdymus, tik ten lyg kainuoja gimdymas 3000 lt. ar čia pletkai, ar tikrovė ? Nes kainroaštyje pas juos iš viso nerandu, kad būtų gimdymai priimami. doh.gif

Šiandien buvom apžiūrėti gimdyklos ir pan. Tai akušerė nuvedė ir papasakojo. Gimdyklos tai tvarkingos, atnaujintos, bet sakė nuo balandžio 1 d. prasidės nerealūs palatų remontai (vienas dušas bus ant viso koridoriaus ir pan.) ten vos ne tinkas kris ant galvų. O į tą mokamą platą (kur už 200 lt.) stoji į eilę vos pagimdžiusi. Ir daugelis taip ir išvažiuoja į ją nepakliuvęs. Sako už tai moterys jei viskas gerai tai jau po paros ir lekia namo..... o dar kai tos statybos bus visur... Tai toks liūdnas vaizdelis susidarė verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 20 kovo 2010 - 19:19
QUOTE(Lietuva @ 2010 03 20, 19:15)
Ir dar klausimas - kažkur girdėjau kad ir vaisingumo klinikoje ji priima gimdymus

nuo balandžio 1 d. prasidės nerealūs palatų remontai

Senokai jau VK nepriima gimdymų 4u.gif

Meškauskienė dirba II gimdymo skyriuje, jo pogimdyvinės palatos yra 2 a., kuris jau yra suremontuotas. Tai remontai bus nebent 3 a., bet jei tariatės su Meškauskiene, tai nepatogumų (išskyrus triukšmą) neturėtumėt pajaust g.gif Šiaip nustebino tokia žinia, nes guluosi į AK 29 dieną, bet nieko apie būsimus remontus gyd. (ne su Meškauskiene tariausi, bet iš II skyriaus) nesakė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 03 20, 21:52)
Senokai jau VK nepriima gimdymų 4u.gif

Meškauskienė dirba II gimdymo skyriuje, jo pogimdyvinės palatos yra 2 a., kuris jau yra suremontuotas. Tai remontai bus nebent 3 a., bet jei tariatės su Meškauskiene, tai nepatogumų (išskyrus triukšmą) neturėtumėt pajaust g.gif Šiaip nustebino tokia žinia, nes guluosi į AK 29 dieną, bet nieko apie būsimus remontus gyd. (ne su Meškauskiene tariausi, bet iš II skyriaus) nesakė unsure.gif

Tai kaip suprantu pagimdysi iki blandžio 1 d. O remontas tik nuo balandžio 1 d. prasideda. Matyt dėl to tau ir nesakė.

Nežinau, bet jei pogimdyminės palatos sutvarkytos, kodėl tada ta akušerė taip sakė, kad gimdyklos tai čiki sutvarkytos, o va po gimdymo tai pateksit į statybas blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2010 03 20, 20:50)
Tai kaip suprantu pagimdysi iki blandžio 1 d. O remontas tik nuo balandžio 1 d. prasideda. Matyt dėl to tau ir nesakė.

Nežinau, bet jei pogimdyminės palatos sutvarkytos, kodėl tada ta akušerė taip sakė, kad gimdyklos tai čiki sutvarkytos, o va po gimdymo tai pateksit į statybas  blink.gif ?

Gulėsiu ir balandžio 1 d., nes CP bus.

Daug palatų tikrai jau suremontuotų - visos mokamos ir dalis paprastų. Gal tikrai I skyriaus (jis beveik neremontuotas liko) akušerė papuolė, kad taip pasakojo g.gif Bet taip gąsdint, tai ką aš žinau unsure.gif Lyg "klientūrą" sijotų unsure.gif Nuo tos pačios balandžio 1 d. rajonuose uždaro daug gimdymo skyrių, tai padaugės gimdančių...
Na, matysim, ką ir kur ten remontuos. Kai jau gulėsiu AK, galėsiu pranešt naujienas iš to fronto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 03 21, 11:20)
Gulėsiu ir balandžio 1 d., nes CP bus.

Daug palatų tikrai jau suremontuotų - visos mokamos ir dalis paprastų. Gal tikrai I skyriaus (jis beveik neremontuotas liko) akušerė papuolė, kad taip pasakojo g.gif Bet taip gąsdint, tai ką aš žinau unsure.gif Lyg "klientūrą" sijotų unsure.gif Nuo tos pačios balandžio 1 d. rajonuose uždaro daug gimdymo skyrių, tai padaugės gimdančių...
Na, matysim, ką ir kur ten remontuos. Kai jau gulėsiu AK, galėsiu pranešt naujienas iš to fronto smile.gif

gerai labai lauksiu žinių 4u.gif

P.S. atsiprašau, kad jau truputį į kitą temą nuvažiavom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 21 kovo 2010 - 11:24
As savo pirma dukruze gimdziau pas gyd.M ir likau labai patenkinta. Man prasidejo nesciuju hepatoze 34sav.,tai kasdien ir laselines skyre,ir vaikiuka echo stebejo ir kasdien rupinosi visa sav.,bet pamaciusi,kad man ne kiek negereja (nors dazniausiai laselines laikinai turetu padeti) ji nedelsdama paskyre CP,viska puikiai atliko ir po to kasdien priziurejo. Aisku,saldaus lipsnumo is jos nesulauksi,bet jei taip butu,tai man atrodytu nenaturaliai. Man kartais noretusi,kad ji daugiau papasakotu apie mano bukle (dabar vel pas ja laukiuosi,po jos daryto IUI),bet supratau,kad ji be reikalo nesneka,nes kai prasideda smulkmenos,tai viska neispasakosi,o klausimu tik dar daugiau iskils. Svarbius ir esminius dalykus ji visada susako.
O savo pacienciu ji tikrai nepalieka likimo valiai,labai rupinasi. Visada perskambina,jei negalejo atsiliept, visada apgailestauja,kad brangokai man gydymas gaunasi (stimuliacijai daug vaistu reikejo,nes sunkiai organizmas reagavo), echo niekada neraso 130(ar140lt),visada tik 90,nes daznai tenka mane stebeti,siulo be reikalo nesvaistyti pinigu tyrimams,jei nemato galimu sutrikimu. Net i zinutes sms atsako,kai po vizito pas ja noriu dar karta pasiklaust ar teisingai supratau,ka ir kaip daryt (nes esu labai issiblaskiusi doh.gif ). Nebijau,net jei gimdyti tektu,kai jos nebutu,nes zinau,kad ji tikrai susitartu,kad manim kazkas AK pasirupintu smile.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Lietuva,gal gali man i az parasyt,jei kazka suzinojai kaip reikia M atsidekoti uz gimdyma,jei ji budi ta diena ir jei ne. Ir ar skiriasi padekos dydis,jei buvo CP arba jei natur.gimdymas? Aciukas mirksiukas.gif

Beje,as gimdziau 2008 rudeni,kai AK vyko didieji remontai ir i operacine ant nestuvu veze per "stroikes",tai net subege statybininkai panesti padejo doh.gif Bet atsimenu,kaip linksma nuotyki,nes tikrai tai netrukde gydytojos profesionalumui :)Dabar turiu nuotrauku is "karo lauko ligonines mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 06 balandžio 2010 - 06:46
O man, vat, si gydytoja schmoll.gif
Priziuri ji mano nestuma VK dabar. Tai dariau kraujo tyrimus ir ji sake, kad paskambins man, jei kas bus ne taip, kad man paciai nereiketu skambineti. Visa menesi nesulaukiau is jos skambucio, tai nusprendziau, kad viskas normaliai. Beje, visa ta menesi svaigo galva, truko oro, buvo silpna, bet kazkaip galvojau, kad jei tyrimai ok, nes ji neskambina, tai cia tiesiog nuo nuovargio ar ka. Kai atejau pas ja po menesio, pasake, kad hemoglobinas krites nuo 127 iki 108. Aciu!!!!!!!! Tai ko ji nepaskambino ir nepasake??? Buciau jau galejusi pradeti gelezi geri. Pasiurpau truputi. O per paskutine konsultacija dar uzlankste, kad jau mol perdaug priaugau, bet taaaaip nemaloniai. O priaugau 12kg, dabar 29 savaites. Na negi cia jau tiek daug? Be to, ko paklausi apie kazka, susijusi su nestumu, atsakymas: as visu ligu negydau. doh.gif
Pries tai nestuma priziurejusi gydytoja (D.Ramasauskaite) kazkaip padedavo visais klausimais, o ir apziura budavo daug nuoseklesne ir skirdavo minimum puse val. O cia 5 min ir laisva. Zodziu, nusivyliau visu taip isgirta gydytoja. Matyt, laukai nesutampa ar ka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina.Marija @ 2010 04 06, 15:07)
O man, vat, si gydytoja  schmoll.gif 
Priziuri ji mano nestuma VK dabar. Tai dariau kraujo tyrimus ir ji sake, kad paskambins man, jei kas bus ne taip, kad man paciai nereiketu skambineti. Visa menesi nesulaukiau is jos skambucio, tai nusprendziau, kad viskas normaliai. Beje, visa ta menesi svaigo galva, truko oro, buvo silpna, bet kazkaip galvojau, kad jei tyrimai ok, nes ji neskambina, tai cia tiesiog nuo nuovargio ar ka. Kai atejau pas ja po menesio, pasake, kad hemoglobinas krites nuo 127 iki 108. Aciu!!!!!!!! Tai ko ji nepaskambino ir nepasake??? Buciau jau galejusi pradeti gelezi geri. Pasiurpau truputi. O per paskutine konsultacija dar uzlankste, kad jau mol perdaug priaugau, bet taaaaip nemaloniai. O priaugau 12kg, dabar 29 savaites. Na negi cia jau tiek daug? Be to, ko paklausi apie kazka, susijusi su nestumu, atsakymas: as visu ligu negydau.  doh.gif 
Pries tai nestuma priziurejusi gydytoja (D.Ramasauskaite) kazkaip padedavo visais klausimais, o ir apziura budavo daug nuoseklesne ir skirdavo minimum puse val. O cia 5 min ir laisva. Zodziu, nusivyliau visu taip isgirta gydytoja. Matyt, laukai nesutampa ar ka.  g.gif

Ji nera lipsni tikrai, bet man patiko. Ji pamenu palatos kolegei, na pacientei atkirto negraziai, kad klaustu savo gydytojo, kas neaisku, nes ta moteris jos kazko pasiteiravo. Bet is esmes ji man patiko. Pamenu po cz as nuejau laiptais zemyn seses pasitikt, o ji pamate, tai sako kur tu cia vaikstai biggrin.gif o siaip ji tokia salta moteris...
Atsakyti
Priziuri ji mano nestuma VK dabar. Tai dariau kraujo tyrimus ir ji sake, kad paskambins man, jei kas bus ne taip, kad man paciai nereiketu skambineti. Visa menesi nesulaukiau is jos skambucio, tai nusprendziau, kad viskas normaliai. Beje, visa ta menesi svaigo galva, truko oro, buvo silpna, bet kazkaip galvojau, kad jei tyrimai ok, nes ji neskambina, tai cia tiesiog nuo nuovargio ar ka. Kai atejau pas ja po menesio, pasake, kad hemoglobinas krites nuo 127 iki 108. Aciu!!!!!!!! Tai ko ji nepaskambino ir nepasake??? Buciau jau galejusi pradeti gelezi geri. Pasiurpau truputi. O per paskutine konsultacija dar uzlankste, kad jau mol perdaug priaugau, bet taaaaip nemaloniai. O priaugau 12kg, dabar 29 savaites. Na negi cia jau tiek daug? Be to, ko paklausi apie kazka, susijusi su nestumu, atsakymas: as visu ligu negydau.  doh.gif 
Pries tai nestuma priziurejusi gydytoja (D.Ramasauskaite) kazkaip padedavo visais klausimais, o ir apziura budavo daug nuoseklesne ir skirdavo minimum puse val. O cia 5 min ir laisva. Zodziu, nusivyliau visu taip isgirta gydytoja. Matyt, laukai nesutampa ar ka.  g.gif

as pas ja kai pirma karta apsilankiau, man ji irgi nepatiko, tokia salta pasirode, bet po keliu pasilankymu, ji kitokia pasidare, rupestinga, atidi, apskritai daug malonesne. Gimdziau as irgi pas ja, tai galiu pasakyti, kad labai labai ji man patiko. As labai bijojau gimdymo, tai ji mane psichologiskai labai palaike, niekur nesiblaske, nuolat buvo prie manes, vis pajuokaudavo, stengdavosi nukreipti mano demesi nuo skausmu nezmonisku, o galiausia gimdymo pabaigoje, tai ir mazybiniu vardu mane vadino smile.gif vienu zodziu, as ja likau labai patenkinta, tiek del jos charakterio savybiu, tiek del profesionalumo parodyto per gimdyma. Jei vel laukciausi tai vel lankyciausi ir gimdyciau pas ja.
Atsakyti

Siaip jis pas tave visai normalus, del tiek alermo niekas nekeltu... norma nesciom yra 110. 4u.gif Siaip pagal viska AK sake, kad net nereikia gerti gelezies... jeigu nenukrenta zemiau negu 100.
QUOTE(mergina26 @ 2010 04 07, 19:47)
as pas ja kai pirma karta apsilankiau, man ji irgi nepatiko, tokia salta pasirode, bet po keliu pasilankymu, ji kitokia pasidare, rupestinga, atidi, apskritai daug malonesne. Gimdziau as irgi pas ja, tai galiu pasakyti, kad labai labai ji man patiko. As labai bijojau gimdymo, tai ji mane psichologiskai labai palaike, niekur nesiblaske, nuolat buvo prie manes, vis pajuokaudavo, stengdavosi nukreipti mano demesi nuo skausmu nezmonisku, o galiausia gimdymo pabaigoje, tai ir mazybiniu vardu  mane vadino smile.gif  vienu zodziu, as ja likau labai patenkinta, tiek del jos charakterio savybiu, tiek del profesionalumo parodyto per gimdyma. Jei vel laukciausi tai vel lankyciausi  ir gimdyciau pas ja.

Pastebejau tave sausio menesio temoje, mes 3 is ten pas ja gimdem smile.gif
Atsakyti