As lankausi ir planuoju gimdyti pas gyd. Meskauskiene. Tik neisivaizduoju kiek pinigeliu reikia duoti gydytojai Gal galit kuri parasyti i AZ kiek davet. Ar akuserei atskirai, ar bendra suma gydytojai ir jos jau pacios pasidalina. Aciu
QUOTE(vikti @ 2009 12 27, 10:20)
As lankausi ir planuoju gimdyti pas gyd. Meskauskiene. Tik neisivaizduoju kiek pinigeliu reikia duoti gydytojai Gal galit kuri parasyti i AZ kiek davet. Ar akuserei atskirai, ar bendra suma gydytojai ir jos jau pacios pasidalina. Aciu
mane tai irgi domina
QUOTE(vikti @ 2009 12 27, 12:20)
QUOTE(Bureja @ 2009 12 30, 18:11)
mane tai irgi domina
girdėjau ji pati "stafę" pasako be skrupulų
QUOTE(Siguliukas @ 2009 12 30, 19:12)
Na nežinau. Man tai paklausus apie pinigus pasakė, kad dabar man ne tuo reikia labiausiai rūpintis.
QUOTE(Siguliukas @ 2009 12 30, 18:12)
Gerai, kad taip butu, nors galvos sukti nereiketu
QUOTE(Siguliukas @ 2009 12 30, 19:12)
Aš pas ją gimdžiau liepos mėn. Nebuvo nė žodeliu užsiminta apie jokią stafkę. Buvo labai rūpestinga ir atidi. Atsilyginau po visko pagal savo nustatytą stafkę. Tad net įdomu, ar "įtaikiau". Kažkaip net nesitiki, kad ji pasako apie tai.
Gimdziau pries metus, jokios stafkes nesake .
QUOTE(Audita @ 2009 12 31, 21:48)
Aš pas ją gimdžiau liepos mėn. Nebuvo nė žodeliu užsiminta apie jokią stafkę.
QUOTE(evid @ 2010 01 01, 10:34)
Gimdziau pries metus, jokios stafkes nesake .
na manau "stafkės" aiškios toms kurios pas ją tariasi iš anksto, jei tiesiog pas ją į budėjimą papuolat-tai be abejo ji nesišvaistys skaičiais.
QUOTE(Siguliukas @ 2010 01 03, 23:42)
na manau "stafkės" aiškios toms kurios pas ją tariasi iš anksto, jei tiesiog pas ją į budėjimą papuolat-tai be abejo ji nesišvaistys skaičiais.
beje gimdziau susitarus ir skaiciais niekas nesisvaiste
QUOTE(Rasute. @ 2010 01 04, 12:29)
jei tikrai įdomu, galiu pasakyti ir padėkos kainą
manau, kad tikrai bus įdomu