Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Audronė Meškauskienė

As lankausi ir planuoju gimdyti pas gyd. Meskauskiene. Tik neisivaizduoju kiek pinigeliu reikia duoti gydytojai g.gif Gal galit kuri parasyti i AZ kiek davet. Ar akuserei atskirai, ar bendra suma gydytojai ir jos jau pacios pasidalina. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikti @ 2009 12 27, 10:20)
As  lankausi ir planuoju gimdyti pas gyd. Meskauskiene. Tik neisivaizduoju kiek pinigeliu reikia duoti gydytojai  g.gif Gal galit kuri parasyti i AZ kiek davet. Ar akuserei atskirai, ar bendra suma gydytojai ir jos jau pacios pasidalina. Aciu  4u.gif

mane tai irgi domina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikti @ 2009 12 27, 12:20)
As  lankausi ir planuoju gimdyti pas gyd. Meskauskiene. Tik neisivaizduoju kiek pinigeliu reikia duoti gydytojai  g.gif Gal galit kuri parasyti i AZ kiek davet. Ar akuserei atskirai, ar bendra suma gydytojai ir jos jau pacios pasidalina. Aciu  4u.gif

QUOTE(Bureja @ 2009 12 30, 18:11)
mane tai irgi domina  4u.gif

girdėjau ji pati "stafę" pasako be skrupulų
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2009 12 30, 19:12)

Na nežinau. Man tai paklausus apie pinigus pasakė, kad dabar man ne tuo reikia labiausiai rūpintis.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2009 12 30, 18:12)

Gerai, kad taip butu, nors galvos sukti nereiketu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2009 12 30, 19:12)

Aš pas ją gimdžiau liepos mėn. Nebuvo nė žodeliu užsiminta apie jokią stafkę. Buvo labai rūpestinga ir atidi. Atsilyginau po visko pagal savo nustatytą stafkę. Tad net įdomu, ar "įtaikiau". Kažkaip net nesitiki, kad ji pasako apie tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audita: 31 gruodžio 2009 - 21:48
Gimdziau pries metus, jokios stafkes nesake .
Atsakyti
QUOTE(Audita @ 2009 12 31, 21:48)
Aš pas ją gimdžiau liepos mėn. Nebuvo nė žodeliu užsiminta apie jokią stafkę.

QUOTE(evid @ 2010 01 01, 10:34)
Gimdziau pries metus, jokios stafkes nesake .

na manau "stafkės" aiškios toms kurios pas ją tariasi iš anksto, jei tiesiog pas ją į budėjimą papuolat-tai be abejo ji nesišvaistys skaičiais.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 01 03, 23:42)
na manau "stafkės" aiškios toms kurios pas ją tariasi iš anksto, jei tiesiog pas ją į budėjimą papuolat-tai be abejo ji nesišvaistys skaičiais.

beje gimdziau susitarus ir skaiciais niekas nesisvaiste
Atsakyti
Tai super gydytoja. Ji man sutaupė labai daug pinigelių, nes vaistus man nupirko patologijos skyriuje (vienam mėn. man būtų kainavę nei daug nei mažai 900 LT). Ir priežiūra ir gimdymas nuostabus.
Pinigėliai, kuriuos daviau, buvo padėka.
jei tikrai įdomu, galiu pasakyti ir padėkos kainą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasute. @ 2010 01 04, 12:29)
jei tikrai įdomu, galiu pasakyti ir padėkos kainą  mirksiukas.gif

manau, kad tikrai bus įdomu smile.gif
Atsakyti
mano atveju (komplikuotas cezaris) 1000 LT gydytojai ir 200 LT anesteziologei. Daugiau jokių mokesčių. Dar man gydytoja pati užsakė vienvietę palatą ir kasdien lankė. Priežiūra buvo aukščiausiam lygyje.
Atsakyti