Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Audronė Meškauskienė

Nestumo ir gimdymo metu buna komplikaciju ir mes turim pacios saugoti save ir savo vaikeli, ka galiu pasakyti apie Meskauskiena, tik tai kad ji isgelbejo mane ir mano kudiki, ir tik jos deka mes sveiki ir gyvi.
Buvo 7.5 men nestumo, istino kojos, pradejo skaudet prie bambos, tarsi kazkas tuoj nutruks,nuvaziavau su siunymu i ligonine, mane apziurejo, paklause tonusa, slapimo tyrima padare ir pasake vaziuot namo nes viskas normoj, as paskambinau Meskauskienei, paklausti ka daryti vaziuot ar ne, ji nusileido is virsaus ir pasake kad sia panele guldom ir taskas, mane stebejo labai gerai ir rupestingai, po keleta dienu padare echoskopija ir pasirode kad vandenu nera visai, o as jauciuos lyg ir normaliai, tikrino tonusa ir kai jau pradejo silpnet sidies plakymas, mane i operacine- ir gime dukrele, pora dienu ji buvo intenciviojoje palatoje, nes kvepavo blogai, ja ten istyre, ir smegenu echoskopija padare ir klausa zodziu viska patikrino ir isleido, aisku as per savaite lig. numeciau 18 kg. o per nestuma priaugau tik 6. O dabar kas butu jei as nuvaziuociau namo kaip man pasake budinti gyd. , vaikas beveik 8 men. mirtu, nes saremiu nebuvo, ta diena kai ji isvydo pasauly galejo jai but paskutine, Meskauskiene tai ta Daktare is didziosios raides... As jai dekinga busiu visa gyvenima!
O bando atkalbet del cezario jei yra isitikinusi kad moteris gales pagimdyti pati, man irgi poliklinikoj uzrase cezario pjuvi, nes stuburo slansktelis luzes, bet ji ir man sake kad pati gimdyciau, o kai paaiskejo kad nera vandenu jokios kalbos nebuvo kad pati gimdyciau.
Cezario pjuvis t.y/ operacija, kaip cia bebutu, nakroze, vaika greitai istraukia ir jis nespeja adaptuotis prie pasaulio, oro, as nemedikas rasau paprastais terminais 4u.gif gimdymas cezario pjuviu neigiamai veikia musu mazylius- todel daktare ir bando atkalbet mus, nes supranta ir tai kad puse is musu gali pagimdyti pacios, tik nenori, kankintis- nes gimdymai buna ivairus! O MESKAUSKIENE thumbup.gif
Atsakyti
As tik uz sia gydytoja 4u.gif labai atidi ir demesinga buvo visa nestuma, jokiu nereikalingu informaciju, tik tiek kiek reikia, jokiu bereikalingu vitaminu ir panasiu sudeliu..gimdymas prasidejo netiketai, tik jos deka pastebejom kad man lasa vandenys, iskart i gimdykla..kaklelis nesidaro..skatinamieji, kaklelis nesidaro..tada buvo iskviestas ir vedejas abu ziurejo, vandenys pradejo keisti spalva..taigi po triju valandu saremiuku lauke ekstra cezaris..nes kaklelis tik du cm,o vandenys zaliuot pradejo, nors tonai geri..rezultatas - mergyte su trim rinkem virksteles ant kaklo..visa ilgi uzsiraiciusi..tai, reziume - nors buvau su sia gydytoja susitarusi is anksto, mokejau pinigelius, bet negailiu nei lito.. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnecija @ 2009 11 04, 07:53)
galu gale jei nuspresta daryti cezari tai kam dar bandyti privesrti moteri gimdyti paciai, stojo leliuko sirdies tonai, bet ji vietoj to kad iskart i operacine veztu dar lauke kad pati pagimdyciau. Aciu dievui pati nepagimdziau ir po skatinimu, nes veliau suzinojau kad buvo veidine pirmeiga (del kurios buvo siuloma daryti cezari, kurio ji atsisake, nes planavo vaika pasukti).

Nelabai suprantamai parašėte. Kas nusprendė, kad reikalinga operacija dėl veidinės pirmaeigos? Kažkas kitas? Bet jei gimdymą priiminėjo Meškauskienė, tai jos sprendimai ir lėmė gimdymo eigą. Operacija padaryti gydytojui daug paprasčiau, todėl jos sprendimas laukti, nemanau, kad buvo klaidingas. Vaiko širdies tonai stoja kiekvieno sąrėmio metu, nes spaudžiant gimdai jam trūksta oro. Tai nėra priežastis operacijai, jei po sąrėmio tonai vėl normalizuojasi. Retas vaikas lenda tinkama padėtimi, todėl dažnai yra reikalinga gydytojo ar akušerio pagalba jį pasukant. Iš jūsų pasakojimo tikrai neatrodo, kad gydytoja padarė kažką ne taip. O jūsų pasakymas "ačiū dievui, kad nepagimdžiau pati" verčia susimąstyti, ar operacijos labiau reikėjo, ar labiau norėjot unsure.gif
Atsakyti
Visa nestuma lankiausi pas sia gydytoja VK ir gimdziau pas ja. Mes su vyru likome labai patenkinti. Taip, ji nera saldi, pasako tiek, kiek reikia zinoti, niekada nepanikuoja, viska ramiai paaiskina, isklauso, as ja labai pasitikejau, o tai yra svarbiausia. Per gimdyma ji buvo maloni, svelni, rami, o to juk labai reikia. Be to, ne is vieno girdejau, kad ji yra tikra savo srities profesionale. Antra karta gimdyciau tik pas ja:))
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 11 13, 16:49)
Nelabai suprantamai parašėte. Kas nusprendė, kad reikalinga operacija dėl veidinės pirmaeigos? Kažkas kitas? Bet jei gimdymą priiminėjo Meškauskienė, tai jos sprendimai ir lėmė gimdymo eigą. Operacija padaryti gydytojui daug paprasčiau, todėl jos sprendimas laukti, nemanau, kad buvo klaidingas. Vaiko širdies tonai stoja kiekvieno sąrėmio metu, nes spaudžiant gimdai jam trūksta oro. Tai nėra priežastis operacijai, jei po sąrėmio tonai vėl normalizuojasi. Retas vaikas lenda tinkama padėtimi, todėl dažnai yra reikalinga gydytojo ar akušerio pagalba jį pasukant. Iš jūsų pasakojimo tikrai neatrodo, kad gydytoja padarė kažką ne taip. O jūsų pasakymas "ačiū dievui, kad nepagimdžiau pati" verčia susimąstyti, ar operacijos labiau reikėjo, ar labiau norėjot unsure.gif

Kokiu būdu baigiamas gimdymas (jei yra komplikacija) spendžia gydytojų konsiliumas (3 gydytojai). Po to dar galimi gimdymą priimančio gydytojo (jei tai įmanoma) koreguojantys situaciją veiksmai. Puikiai supratau, kad Sweet Dreams rašo apie gydytojos dvejones priimant sprendimus.
Vaiko širdies tonai neturi "stoti", jie gali sulėtėti, kaip Jūs minite, be to supratau, kad kilusi sumaištis tarp medikų buvo sunkiai suprantama pacientui. Jūsų žiniai veidinė vaisiaus pirmeiga yra indikacija CP operacijai (galite tai pasitikrinti nuorodose apie CP).
Kiekviena mama turi teisę pasakyti savo nuomonę 4u.gif
http://www.sveikas-z...cezario-pjuvis/
Atsakyti
As Meskauskiene labai patenkinta. Operacija atlikta buvo labai gerai. O siaip kiekvienam kiekvienas daktaras yra savotiskai geras arba blogas. Jei buvo viskas gerai - tada jis geras, jei tik kazkas ne taip - viskas, daktaras blogas.
Atsakyti
Abu vaikus gimdziau pas sia gydytoja, pirmas gimdymas buvo kiek komplikuotas, antras gimdymas buvo sklandus. Abu kartus likau viskuo patenkinta smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

antra nestuma lankiausi pas sia gydytoja...Is pirmo zvilgnio ji man patiko. Bet dabar kai laukiuosi trecio vaikelio, ne uz ka pas ja nesilankau, net jei nemokamai kas pasiulytu..Visu pirma antras nestumas buvo labai lengvas ir be jokiu nesklandumu, eidavau pas ja kiekviena menesi ir kiekviena syki ji darydavo man echoskopa.., o del ko, aisku, del pinigu...Be to po gimdymo, nespejus atsikvepti paprase vokelio sau ir akuseriai..Ir iskeliavo..brrr apsimestinis demesys ir rupestis..
Atsakyti
Nu cia tai doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš dar tik ruošiuosi pas ją gimdyti. Bet daugiau pas nieką ir nenorėčiau. Tik šios gydytojos profesionalumo dėka (ir aišku Dievo palaima), man pavyko pastoti po 10 metų vaikelio laukimo. Po 6-šių atliktų inseminacijų vaisingumo klinikose.
pas ją pavyko iš pirmo bandymo. Kol kas esu ja labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 12 23, 19:03)
Aš dar tik ruošiuosi pas ją gimdyti. Bet daugiau pas nieką ir nenorėčiau. Tik šios gydytojos profesionalumo dėka (ir aišku Dievo palaima), man pavyko pastoti po 10 metų vaikelio laukimo. Po 6-šių atliktų inseminacijų vaisingumo klinikose.
pas ją pavyko iš pirmo bandymo. Kol kas esu ja labai patenkinta  thumbup.gif

Jetau, kaip faina!!! Sveikinimai!!!
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 12 23, 20:03)
pas ją pavyko iš pirmo bandymo. Kol kas esu ja labai patenkinta  thumbup.gif

Ir as lankiausi pas ja VK, 2 insenimacijos, 2 dirbtiniai ir nieko sad.gif Pastojau pati.
Atsakyti