Sveiki,
aš apie A. Meškauskienę galiu atsiliepti, tik pačiais gražiausiais žodžiais. Viso nėštumo metu lankiausi VK pas šią gydytoją ir gimdžiau taip pat pas ją AK. Jai esu dėkinga, kad turiu dvi nuostabias mergytes... Nėštumas buvo l. sunkus, jo metu gyd. darė viską, kad tik būtų laiminga pabaiga. Niekad nebuvo jokių nereikalingų komentarų, jokių gasdinimų ar pasakymų, kas gali atsitikti, sakydavo ka tam tikru momentu reikia daryt. Gimdymas prasidėjo nakti, per iseigines, gyd. atvažiavo į lygoninę per valanda nuo mano skambučio. Jei dar tektų gimdyti, tai rinkčiausi tik ją.
QUOTE(keistuole @ 2009 09 15, 13:15)
tik Usonienė nepriima gimdymų ir nemoka saldžiu balsu šnekėt, kaip Meškauskienė, stačiokė visiška
Nors man tai privalumas, viskas trumpai aiškiai be visokių cackų pacackų
Bet ne visiem tas tinka.
Nors man tai privalumas, viskas trumpai aiškiai be visokių cackų pacackų
Bet ne visiem tas tinka.
Esu susidurus ir su viena, ir su kita gydytoja, abidvi yra aukštos klasės profesionalės, informacijos duoda tiek, kiek tuo metu yra reikalinga ir bendrauja konkrėčiai, nepasakyčiau, kad Meškauskienė tokia jau saldi, o ir nėštumo metu saldžiausi žodžiai - tai išgirsti per eilinę apžiūrą yra"viskas gerai", visa kita ne taip ir svarbu.
Sveiki,
Mano nuomonė apie Meškauskienę yra tikrai gera ... čia matyt iš tiesų yra labai individualu. Prieš tai aš lankiausi pas dvi gydytojas, tai palyginti kaip ir turėčiau su kuo. Kiekvieną kartą po apsilankymo pas ją aš išeinu nusiraminusi, man visi klausimai atsakyti, viskas išaiškinta ir t.t To aš pasigedau, kai lankiausi pas kitas gydytojas ...
Yra tik viena problemėlė dabar .. Tariausi su ja dėl gimdymo, tačiau apie piniginius reikalus ji užsiminė tik tiek, kad jei bus ne jos darbo valandos, teks i kasą mokėti 700 lt (šitą aš žinojau) ... tačiau apie sumas jai ji nepasakė ... labai norėčiau mamyčių pagalbos, gal kuri galės man (AZ) parašyti kiek atsidėkojo ... ir dar, ar atsidėkojimo sumai turės įtakos mokėjimas į kasą (t.y. ar kažkiek pamažės suma) ............... (pirmą vaiką gimdžiau jau labai senaiai, buvo kiti laikai ir kiti pinigai)
Būčiau labai dėkinga
Mano nuomonė apie Meškauskienę yra tikrai gera ... čia matyt iš tiesų yra labai individualu. Prieš tai aš lankiausi pas dvi gydytojas, tai palyginti kaip ir turėčiau su kuo. Kiekvieną kartą po apsilankymo pas ją aš išeinu nusiraminusi, man visi klausimai atsakyti, viskas išaiškinta ir t.t To aš pasigedau, kai lankiausi pas kitas gydytojas ...
Yra tik viena problemėlė dabar .. Tariausi su ja dėl gimdymo, tačiau apie piniginius reikalus ji užsiminė tik tiek, kad jei bus ne jos darbo valandos, teks i kasą mokėti 700 lt (šitą aš žinojau) ... tačiau apie sumas jai ji nepasakė ... labai norėčiau mamyčių pagalbos, gal kuri galės man (AZ) parašyti kiek atsidėkojo ... ir dar, ar atsidėkojimo sumai turės įtakos mokėjimas į kasą (t.y. ar kažkiek pamažės suma) ............... (pirmą vaiką gimdžiau jau labai senaiai, buvo kiti laikai ir kiti pinigai)
Būčiau labai dėkinga
QUOTE(VidaS @ 2009 10 15, 18:17)
Yra tik viena problemėlė dabar .. Tariausi su ja dėl gimdymo, tačiau apie piniginius reikalus ji užsiminė tik tiek, kad jei bus ne jos darbo valandos, teks i kasą mokėti 700 lt (šitą aš žinojau) ... tačiau apie sumas jai ji nepasakė ... labai norėčiau mamyčių pagalbos, gal kuri galės man (AZ) parašyti kiek atsidėkojo ... ir dar, ar atsidėkojimo sumai turės įtakos mokėjimas į kasą (t.y. ar kažkiek pamažės suma) Būčiau labai dėkinga
mano lygiai tokia pati situacija tai ir as informacijos tos pacios noreciau
Visa nestuma priziurejo si gydytoja, gimdyma taip pat prieme ji. Kadangi mums papuole ne gydytojos budejimo laikas, tai mokejome i kasa. Gydytojai daveme nepriklausomai nuo to, kad mokejome i ligonines kasa. Daveme netgi daugiau, nei buvome planave, nes likome viskuo l. patenkinti.
Mano drauge irgi su ja buvo susitarus del gimdymo .Tai ryte be jokiu saremiu issikele i gimdykla , o veliau operacija padare.Bet paskui ji suzinojo, kad ji visas savo moterys kurios nespeja pagimdyt iki 16 val ,nes jai i vaisingumo klinika reikia isoperuoja (be reikalo) .Tai nezinau ar tai gerai?
Na na, pagimdziau 8 vakare ir pati be jokiu operaciju, taigi netiesa
Pas Meškauskienę nei gimdžiau, nei vaikščiojau į VK. Kai gimdžiau AK, ji buvo mūsų palatos gydytoja. Man ji labai patiko. Bene vienintėlis asmuo iš viso AK personalo, su kuriuo tada teko susidurti, buvo atidi, rūpestinga, išklausanti. Nebuvau susitarusi su jokiu kitu gyd., jai tuo labiau nieko nedaviau, todėl labai nustebino komentarai, kad ji tik už pinigus miela.
Nuoširdžiai užjaučiu tas, kurioms dėl jos kaltės (?) atsitiko kažkas negero. Tačiau jei jau kaltinat kažkuo, tai turėtumėte konkrečiau papasakoti aplinkybes. Negalima sakyti, ji bloga, bet nepasakyti kodėl Kažkas apie teismus užsiminė, tai čia jau rimti kaltinimai ir, manau, kitos turėtų apie tai žinoti. Kad ir kaip skaudu, bet prisiimkit atsakomybę už savo žodžius ir nenutylėkite pusės. Taip kitoms tik padėsite
Nuoširdžiai užjaučiu tas, kurioms dėl jos kaltės (?) atsitiko kažkas negero. Tačiau jei jau kaltinat kažkuo, tai turėtumėte konkrečiau papasakoti aplinkybes. Negalima sakyti, ji bloga, bet nepasakyti kodėl Kažkas apie teismus užsiminė, tai čia jau rimti kaltinimai ir, manau, kitos turėtų apie tai žinoti. Kad ir kaip skaudu, bet prisiimkit atsakomybę už savo žodžius ir nenutylėkite pusės. Taip kitoms tik padėsite
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 10 30, 22:37)
Yra dalykų, kuriuos nesinori viešai pasakot, kurie labai asmeniniai (mūsų su vyru) ir tikrai skaudūs.
Galiu tik tiek pasakyt, kad kai antrą kart gimdant vėl patekau pas ją į palatą, vietoj labas rytas kaip jaučiatės išgirdau "suprantu jūs visai nesidžiaugiat mane matydama". Nors jai nebuvau išsakius jokio priekaišto, bet jei prisiminė pati vadinas jaučia/supranta kad kažkas buvo ne taip.
QUOTE(keistuole @ 2009 10 31, 10:24)
Yra dalykų, kuriuos nesinori viešai pasakot, kurie labai asmeniniai (mūsų su vyru) ir tikrai skaudūs.
Galiu tik tiek pasakyt, kad kai antrą kart gimdant vėl patekau pas ją į palatą, vietoj labas rytas kaip jaučiatės išgirdau "suprantu jūs visai nesidžiaugiat mane matydama". Nors jai nebuvau išsakius jokio priekaišto, bet jei prisiminė pati vadinas jaučia/supranta kad kažkas buvo ne taip.
Pritariu, kai tariausi del gimdymo, liezuvis buvo kaip po kalvio, per gimdyma mano vyras ir as (nors man jau ne tas galvoj buvo) ja pasibaisejo, galu gale jei nuspresta daryti cezari tai kam dar bandyti privesrti moteri gimdyti paciai, stojo leliuko sirdies tonai, bet ji vietoj to kad iskart i operacine veztu dar lauke kad pati pagimdyciau. Aciu dievui pati nepagimdziau ir po skatinimu, nes veliau suzinojau kad buvo veidine pirmeiga (del kurios buvo siuloma daryti cezari, kurio ji atsisake, nes planavo vaika pasukti). Keista gydytoja, ir baisiai nemaloni, su ja daugiau susidurti nenoreciau.
QUOTE(agnecija @ 2009 11 04, 07:53)
Pritariu, kai tariausi del gimdymo, liezuvis buvo kaip po kalvio, per gimdyma mano vyras ir as (nors man jau ne tas galvoj buvo) ja pasibaisejo, galu gale jei nuspresta daryti cezari tai kam dar bandyti privesrti moteri gimdyti paciai, stojo leliuko sirdies tonai, bet ji vietoj to kad iskart i operacine veztu dar lauke kad pati pagimdyciau. Aciu dievui pati nepagimdziau ir po skatinimu, nes veliau suzinojau kad buvo veidine pirmeiga (del kurios buvo siuloma daryti cezari, kurio ji atsisake, nes planavo vaika pasukti). Keista gydytoja, ir baisiai nemaloni, su ja daugiau susidurti nenoreciau.
Nelabai supratau, pirma buvo skatinama, veliau nuspresta, kad cezaris, o dar veliau gydytoja persigalvojo? Tai kaip buvo sprendziama del cezario, jei jus nebuvote informuoti, butent del kokios priezasties?! O del ko stojo leliuko tonai?
Lankiausi pas šią gydytoją VK apie pusantrų metų ir nors be rezultatų, rinkčiausi tik ją (iš pradžių buvau Visockienės "klientė", bet dėl daugelio priežazčių teko keisti). Meškauskienė tikrai labai protinga, maloni, švelni, tikrai atsako į visus klausimus. Idealų nebūna, todėl ir man "užkliuvo" tai kad visada imama maksimali suma už paslaugą (pav, ovuliacijos stebėjimas, kai konsultacija trunka tris min ir kainoraštyje parašyta 60-100, aišku imdavo 100 lt ), bet suprantu tai biznis ir reikia uždirbt. Ir šiaip gerai pagalvojus, geresnės ginekologės neesu sutikusi.