Sveikos,
Pas sia gyditoja lankiausi nuo trimestro pradzios VK ir esu l. patenkinta. Istiesu buvo pas mane visokiu problemu... pradzioje kraujavau, po to buvo mazoka vandenu ir vaikiukas atrode,kad nustojo vystitis, bet va jos deka ir rupesciu dziaugiuosi savo dukra
gerai, kai yra gerai, kai nėra problemų.. tada manau "visi gydytojai geri". tai kaip nusišypsojo (arba ne), tai kaip apsirengė, kokio aukščio bateliai tampa nebesvarbu, net biolaukai dabar atrodo juokingai.., kai reikia priimti sprendimus.. šiuo atveju Meškauskienė buvo tik žiūrovė. o mes pavėlavom... ir po visko net akių nerodė.
kai bus jėgų, neatmetu galimybės susėsti su advokatu. tam, kad kiti to nepatirtų.
vaikiuko atėjimo į pasaulį metu, pasitaiko ir blogųjų scenarijų. mūsų būtent toks. ir mes buvome be gydytojos. buvo tik sąskaitos iš VK
kai bus jėgų, neatmetu galimybės susėsti su advokatu. tam, kad kiti to nepatirtų.
vaikiuko atėjimo į pasaulį metu, pasitaiko ir blogųjų scenarijų. mūsų būtent toks. ir mes buvome be gydytojos. buvo tik sąskaitos iš VK
QUOTE(ela-bela @ 2009 09 06, 20:39)
gerai, kai yra gerai, kai nėra problemų.. tada manau "visi gydytojai geri". tai kaip nusišypsojo (arba ne), tai kaip apsirengė, kokio aukščio bateliai tampa nebesvarbu, net biolaukai dabar atrodo juokingai.., kai reikia priimti sprendimus.. šiuo atveju Meškauskienė buvo tik žiūrovė. o mes pavėlavom... ir po visko net akių nerodė.
mano atveju akis parodė, bet ausys buvo užkimštos
QUOTE(ela-bela @ 2009 09 06, 20:39)
Gaila, kad liko skaudūs prisiminimai ir kad viskas baigėsi problematiškai. Bet gal ji niekuo jau negalėjo padėti. Tikiu, kad ji ne specialiai kažką ne taip padarė. Juk gydytojai-ne robotai.....
QUOTE(Audita @ 2009 09 15, 10:32)
Gaila, kad liko skaudūs prisiminimai ir kad viskas baigėsi problematiškai. Bet gal ji niekuo jau negalėjo padėti. Tikiu, kad ji ne specialiai kažką ne taip padarė. Juk gydytojai-ne robotai.....
Sveikos, jau kuris laikas nepavyksta pastoti ir buvau susiruošusi pas šią gydytoją į VK, bet dabar taip dvejoti pradėjau...
QUOTE(Audita @ 2009 09 15, 10:32)
specialiai blogai nedarė, bet nieko nedarė, o galėjo
QUOTE(Siguliukas @ 2009 09 15, 11:00)
Sveikos, jau kuris laikas nepavyksta pastoti ir buvau susiruošusi pas šią gydytoją į VK, bet dabar taip dvejoti pradėjau...
juk mokamai eisit. Tuo atveju visai kitas požiūris.
QUOTE(keistuole @ 2009 09 15, 11:48)
juk mokamai eisit. Tuo atveju visai kitas požiūris.
iš šitų atsiliepimų supratau, kad ji ir privačiai "sugedo"
Na jo jeigu rupinasi tik "privaciomis" gimdyvemis o i visas kitas ziuri pro pirstus tai ne kas. Matyt, tikrai sugedo
Kaip keista , kad apie sia gyditoja tokie ivairus atsiliepimai... As pati pas ja vaiksciojau jau rasiau... ir kudikelio nesiojimas nebuvo lengvas...bet aciu dievui nors iki 35,2 sav. isnesiojau as vaiksciojau i VK.
O pusbrolio zmona lankesi pas ja neprivaciai irgi viska dare ka galejo (pries tai 2 pabege vaikiukai ir trecias sake kiti gin. kad nesivysto, bet... papuole pas Meskauskiene ir tfu tfu turi sveika kaip ridika klecka)
Gimde pas ja, pinigu nedave, bet sake jei gimdytu tai vel pas sia gyditoja. Vaikiukas gime 4,3 kg. naturaliai, po 11 val. gimdymo.
Na matyt visko pasitaiko ir negali gyditojas buti vien "baltas" arba "juodas".
Papildyta:
As tai galvoju jeigu ja nepasitiki eik pas Usoniene ji tai griesta, bet turinti labai daug patirties gyditoja.
O pusbrolio zmona lankesi pas ja neprivaciai irgi viska dare ka galejo (pries tai 2 pabege vaikiukai ir trecias sake kiti gin. kad nesivysto, bet... papuole pas Meskauskiene ir tfu tfu turi sveika kaip ridika klecka)
Gimde pas ja, pinigu nedave, bet sake jei gimdytu tai vel pas sia gyditoja. Vaikiukas gime 4,3 kg. naturaliai, po 11 val. gimdymo.
Na matyt visko pasitaiko ir negali gyditojas buti vien "baltas" arba "juodas".
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2009 09 15, 08:00)
As tai galvoju jeigu ja nepasitiki eik pas Usoniene ji tai griesta, bet turinti labai daug patirties gyditoja.
QUOTE(gile:) @ 2009 09 15, 13:11)
tik Usonienė nepriima gimdymų ir nemoka saldžiu balsu šnekėt, kaip Meškauskienė, stačiokė visiška
Nors man tai privalumas, viskas trumpai aiškiai be visokių cackų pacackų
Bet ne visiem tas tinka.
QUOTE(gile:) @ 2009 09 15, 13:11)
QUOTE(keistuole @ 2009 09 15, 13:15)
tik Usonienė nepriima gimdymų ir nemoka saldžiu balsu šnekėt, kaip Meškauskienė, stačiokė visiška
Na neesu aš jautruolė didelė, bet jaučiu man pas ją eiti būtų sado-mazo... Man biški cackų reikia