Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Audronė Meškauskienė

Sveiki,
gal kas nors galetu man parasyti Meskauskienes mob. tel. numeri?
Ji buvo man davusi, kai buvai pas ji VK, bet dabar neberandu.
Esu is Visagino, noreciau pas Meskauskiene gimdyti, reiketu paskambinti ir susitarti, kada man i konsultacija atvaziuot.
Man jau 36 sav.

Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(Howlet @ 2009 05 06, 04:17)
Sveiki,
gal kas nors galetu man parasyti Meskauskienes mob. tel. numeri?
Ji buvo man davusi, kai buvai pas ji VK, bet dabar neberandu.
Esu is Visagino, noreciau pas Meskauskiene gimdyti, reiketu paskambinti ir susitarti, kada man i konsultacija atvaziuot.
Man jau 36 sav.

Is anksto dekoju.

Jeigu bent kiek pagelbėsiu, parašau VK telefoną-gydytoja konsultuoja būtent čia ir užrašoma konsultacijai registratūroje, čia ir laiką paskiria.
Laisvės pr. 64a
(Širdies Chirurgijos
centro I-me aukšte)
Тel.(8-5) 2390595
Mob. tel: 865644440
Atsakyti
QUOTE(zvanse @ 2009 04 24, 14:30)
Šią savaitę gimdžiau pas gydytoją Meškauskienę AK ir esu labai patenkinta visa gimdymo eiga ir priežiūra. smile.gif  Jei dar kada gimdysiu, tai tik pas šią gydytoją g.gif . Beje visą neštumo laiką taip pat pas ją lankiausi Vaisingumo klinikoje. Labai super gydytoja visada situacija pasako tiesiai šviesiai.

As irgi vaiksciojau i konsultacija pas A. Meskauskiene VK nereali gydytoja thumbup.gif
Atsakyti

Mergytes, gal kas jau zinote (is pas ja besilankanciu), kada gydytoja atostogaus siais metais?
Atsakyti
QUOTE(Dolores @ 2008 05 20, 06:20)
Pas Meškauskienę nėštumo metu nesilankiau, bet ji dalyvavo gimdyme (VK) kartu su mano gydytoja, kuri nėtumo metu mane konsultavo. Kaip žmogus ji tikrai maloni, bet ... jei ne mano gydytojos ir akušerės prieštaraviami Meškauskienė jau du kartus man būtų atlikus cezarį  verysad.gif
Taip kad antrą kartą nelabai norėčiau, kad ji dalyvautų gimdymo metu.

Atsiprašau, bet norėčiau papireštarauti. Iki paskutinio momento tempė, kad tik nedaryti cezario pjūvio. Vaikas "ėjo" petimi, galvutė niekaip nesistatė. Tiek gydytoja, tiek akušerė "plušėjo", kad tik vaikas gimtų natūraliai, be operacijos. O tuo momentu stovėjo visa komanda paruošta operacijai (chirurgas, sesutės, anesteziologė), stumiant vaiko tonusai dingo, ties kažkelintu sąremiu ir mano jėgos sekti pradėjo. Tačiau man pasisekė, pagimdžiau pati, bet tikrai ne be gydytojos ir jos komandos pastangų. Apie operaciją ji buvo užsiminusi dar 36 savaitę, bet buvo pasakyta: "palauksim, pradžioje bandysim gimdyti patys".
Atsakyti
Labai nemaloni moteris... Nors gimdyt pas ja neteko, taciau paskutine nakti buvo budinti daktare tai susiraukus vaiksciojo, saltai kalbejo...
Atsakyti
QUOTE(Aupo @ 2009 06 10, 23:04)
Labai nemaloni moteris... Nors gimdyt pas ja neteko, taciau paskutine nakti buvo budinti daktare tai susiraukus vaiksciojo, saltai kalbejo...

toms, kurios jai moka ji maloni ir netgi super maloni.
Ji buvo mano palatos gydytoja po abiejų gimdymų. Pirmą kart buvo skaudu, antrą nebekreipiau dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2009 06 11, 00:08)
toms, kurios jai moka ji maloni ir netgi super maloni.
Ji buvo mano palatos gydytoja po abiejų gimdymų. Pirmą kart buvo skaudu, antrą nebekreipiau dėmesio.

Tai va!
Beto issipuosus vaiksciojo, su labai aukstais bateliais, apsikarscius papuosalais, nagai tamsiai lakuoti. Is paziuros atrode kad i baliu eitu o ne gimdyves ziuretu...
Atsakyti
QUOTE(Aupo @ 2009 06 11, 08:15)
Tai va!
Beto issipuosus vaiksciojo, su labai aukstais bateliais, apsikarscius papuosalais, nagai tamsiai lakuoti. Is paziuros atrode kad i baliu eitu o ne gimdyves ziuretu...

Jei gydytoja nori ne tik "baliuje", bet ir darbe gražiai atrodyti - nesuprantu, kur čia trūkumas? Nuo kada mes apie gydytoją ir aplamai apie žmones sprendžiame pagal jų išvaizdą? Na, nebent patys esame labai paviršutiniški...
Kritikuokime gydytojus už jų darbą. Galite sakyti ir galvoti, kad mes visos, kurios palaikome šitą gydytoją ir ja žavimės, susimokejom - o jei ir taip? Galėjom nusipirkti tik šypseną, bet ne profesionalumą.
Atsakyti
QUOTE(ereda @ 2009 06 11, 12:27)
Jei gydytoja nori ne tik "baliuje", bet ir darbe gražiai atrodyti - nesuprantu, kur čia trūkumas? Nuo kada mes apie gydytoją ir aplamai apie žmones sprendžiame pagal jų išvaizdą? Na, nebent patys esame labai paviršutiniški...
Kritikuokime gydytojus už jų darbą. Galite sakyti ir galvoti, kad mes visos, kurios palaikome šitą gydytoją ir ja žavimės, susimokejom - o jei ir taip? Galėjom nusipirkti tik šypseną, bet ne profesionalumą.

būtent profesionalumo joje ir pasigedau, nes buvo taip blogai, kad nei išvaizda, nei bendravimo būdas nebuvo svarbu, tereikėjo tik profesionalumo, bet deja ...
Jei ne gyd. Mečiejus (didelis ačiū jam), tai savo mažulį geriausiu atveju tik sapne būčiau regėjus.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2009 06 11, 13:07)
būtent profesionalumo joje ir pasigedau, nes buvo taip blogai, kad nei išvaizda, nei bendravimo būdas nebuvo svarbu, tereikėjo tik profesionalumo, bet deja ...
Jei ne gyd. Mečiejus (didelis ačiū jam), tai savo mažulį geriausiu atveju tik sapne būčiau regėjus.

Tai galbūt reiktų tiesiog patirtimi su faktais pasidalinti, o ne išvaizdos aptarimu? Net ir rašydami pagyras, kartais sukonkretinam - padarė tą ir tą, pasakė tą ir tą...
Atsakyti
QUOTE(ereda @ 2009 06 11, 13:27)
Tai galbūt reiktų tiesiog patirtimi su faktais pasidalinti, o ne išvaizdos aptarimu? Net ir rašydami pagyras, kartais sukonkretinam - padarė tą ir tą, pasakė tą ir tą...

Jau ne vieną kart rašiau ir ne tik šioj temoj, tai nebesinori kartotis.
Atsakyti