Man gydytoja minejo kad reiktu , bet gimdziau jos budejimo diena tai neprireike
QUOTE(evid @ 2009 03 20, 12:08)
Man gydytoja minejo kad reiktu , bet gimdziau jos budejimo diena tai neprireike
kiek zinau, jei tenka gimdyti ne gydytojo darbo metu, i kasa reikia sumoketi apie 400-500 lt ....
o as vis galvoju, kad jei jau tektu tartis ir gimdymas ispultu ne gydytojo darbo metu, ar mokestis gydytojai (neoficialusis) mazetu praporcingai, ar jau beliktu tik save kaltinti, kad neistaikiau gimdymo i darbo valandas?
kas kaip galvojat?
Jei gimdo ne gydytojo budejimo metu, i kasas reikia moketi beveik 600 lt, uz akuseri pora simtu maziau. Gydytojas nuo tos sumos gauna apie 200 (bent iki nauju metu taip buvo), gal dabar pabrangus imokai ir gydytojas daugiau gauna
o gyd. Meškauskienė kurioj ligoninėj dirba?
QUOTE(Atidela @ 2009 04 07, 16:50)
Vilniaus m. Universitetinėje ligoninėje (Antakalnio g. 57).
QUOTE(Atidela @ 2009 04 07, 16:50)
Ji dirba AK, o privačiai konsultuoja Vaisingumo klinikoje.
QUOTE(Smartmart @ 2009 04 08, 09:20)
Ji dirba AK, o privačiai konsultuoja Vaisingumo klinikoje.
o galima pas ja visa nestumo lankytis antakalny?
QUOTE(Atidela @ 2009 04 10, 08:07)
o galima pas ja visa nestumo lankytis antakalny?
Ne ji AK konsultaciju ne daro! Ka tik gimdziau pas ja ir visa nestuma lankiausi VK.
Šią savaitę gimdžiau pas gydytoją Meškauskienę AK ir esu labai patenkinta visa gimdymo eiga ir priežiūra. Jei dar kada gimdysiu, tai tik pas šią gydytoją . Beje visą neštumo laiką taip pat pas ją lankiausi Vaisingumo klinikoje. Labai super gydytoja visada situacija pasako tiesiai šviesiai.
QUOTE(zvanse @ 2009 04 24, 13:30)
Šią savaitę gimdžiau pas gydytoją Meškauskienę AK ir esu labai patenkinta visa gimdymo eiga ir priežiūra. Jei dar kada gimdysiu, tai tik pas šią gydytoją . Beje visą neštumo laiką taip pat pas ją lankiausi Vaisingumo klinikoje. Labai super gydytoja visada situacija pasako tiesiai šviesiai.
O taretes is anskto, kad pas ja gimdysit? Nes as irgi pas ja VK lankausi, ir taip pat noriu AK pas ja gimdyti.
Šiuo metu mano leliukui 33 sav. Gimdyti birželio viduryje. Kadangi nusprendžiau gimdyti pas gydytoją Meškauskiene, paskambinau jai dėl gimdymo. Ji liepė maždaug gegužės viduryje ateiti į Vaisingumo kliniką, paskaičiavau, tai maždaug 36 sav. Kai lankiausi paskaitose apie gimdymą, viena akušerė užsiminė, kad geriausia su gydytoju tartis apie 36 sav.