Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Audronė Meškauskienė

Visą nėštumą lankiausi pas gydytoją A. Meškauskienę vaisingumo klinikoje ir gimdžiau susitarusi AK. Esu gydytojai dėkinga už profesionalumą, atsakingumą, rūpestį bei ramumą, kuriuo ji visuomet dvelkia . smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų jūs visos su ja tarėtės ar mokamai pas ją lankėtės, o aš tiesiog papuoliau nesitarus ir neplanuotai. Paprasčiausioje valstybinėj gydymo įstaigoj.
Taip, ji elgės su manim mandagiai, bet kai iškyla komplikacijos ir reikalingas mediko profesionalumas, mandagumas nepadeda.
Atsakyti
norėjau paklausti neseniai gimdžiusųjų pas Meškauskeinę - kiek dabar kainuoja gimdymas pas ją? ir ar vis dar galioja ta pati sistema, kaip ir prieš porą metų - duodi jai kažkokią sumą, o ji pati savo komandai - akušerei, anesteziologui etc - padalina?
Atsakyti
As gimdziau savo pirmagimi pas gyd.A .Meskauskiene ir esu labai patenkinta. Mandagi, maloni, niekada piktu zodziu neiskaudins, tikra savo srieties profisionale thumbup.gif Laukiu dabar antro vaikucio taip pat lankausi pas ja, ir gimdysiu tik pas ja ! smile.gif

Del apmokejimo uz gimdyma- tai as daviau pinigelius jai, o anesteziologui atskirai.
Atsakyti
Nieko neklausykit, ji puiki gydytoja, du vaikucius pas ja gimdziau, super tiesiog 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi pas ją galvoju gimdyti. Kaip patartumėte, kokią sumą jai duoti? ax.gif
APlamai, kiek kam duoti? Klausimas nekorektiškas, betman labai svarbus. Ačiū iš anksto atsakiusioms. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Audita @ 2009 03 15, 08:27)
Aš irgi pas ją galvoju gimdyti. Kaip patartumėte, kokią sumą jai duoti?  ax.gif
APlamai, kiek kam duoti? Klausimas nekorektiškas, betman labai svarbus. Ačiū iš anksto atsakiusioms. wub.gif

As pas gyd.Meskauskiene gimdziau pries kelias savaites. Buvau susitarusi. Super gydytoja, esu labai patenkinta tiek bendravimu, tiek profesionalumu. Dziaugiuosi, kad tariausi ir butent su ja. Daviau 1000 lt, ir dabar vis dar galvoju ar ne per mazai, nes su manim teko nemazai pavargti. Akuserei ir anesteziologui daviau atskirai.
Atsakyti
QUOTE(gugen @ 2009 03 16, 15:45)
As pas gyd.Meskauskiene gimdziau pries kelias savaites. Buvau susitarusi. Super gydytoja, esu labai patenkinta tiek bendravimu, tiek profesionalumu. Dziaugiuosi, kad tariausi ir butent su ja. Daviau 1000 lt, ir dabar vis dar galvoju ar ne per mazai, nes su manim teko nemazai pavargti. Akuserei ir anesteziologui daviau atskirai.

Manau, kad tikrai labai tinkamai atsilyginai (juk ne cezaris buvo, kiek supratau). Davei tikrai daugiau, nei įprastai duodama (pagal šio forumo pokalbius). Taip, kad viskas super.
Labai malonu, kad padrąsinai, nes noriu gimdyti būtent pas ją.
DAr klausimas - ar užtenka akušerei ir anestez.po 100 Lt. Akušerei gal 200 Lt reikėtų duoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Audita @ 2009 03 16, 19:14)
Manau, kad tikrai labai tinkamai atsilyginai (juk ne cezaris buvo, kiek supratau). Davei tikrai daugiau, nei įprastai duodama (pagal šio forumo pokalbius). Taip, kad viskas super.
Labai malonu, kad padrąsinai, nes noriu gimdyti būtent pas ją.
DAr klausimas - ar užtenka akušerei ir anestez.po 100 Lt. Akušerei gal 200 Lt reikėtų duoti? g.gif

Akuserei ir anesteziologei buvom paruose po 200 lt, bet vyrui labai akusere patiko, tai pries duodant dar 100 pridejo thumbup.gif Matant rezultata - negaila nei vieno isleisto lito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gugen @ 2009 03 17, 14:09)
Akuserei ir anesteziologei buvom paruose po 200 lt, bet vyrui labai akusere patiko, tai pries duodant dar 100 pridejo  thumbup.gif Matant rezultata - negaila nei vieno isleisto lito  biggrin.gif

Suprtau. Ačiū už info. drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos,

as irgi jau keleta metu lankausi pas gyd. Meskauskiene.. is ties sauni gydytoja...neturiu jokiu pretenziju.
Norejau neseniai gimdziusiu AK paklausti ar uz tai kad i gymdyma pasikvietete savo gydytoja nereikejo papildomai moketi i kasa valstybei. Kiek teko girdeti tai nevisai mazai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(zvanse @ 2009 03 19, 16:53)
Norejau neseniai gimdziusiu AK paklausti ar uz tai kad i gymdyma pasikvietete savo gydytoja nereikejo papildomai moketi i kasa valstybei. Kiek teko girdeti tai nevisai mazai kainuoja.

Tiksliai, ir aš to norėjau pasiklausti, bet pamiršau. Gal kažkas parašys ir informuos.
Atsakyti