pas mane jis su amžiumi pradėjo leisti šonines atžalas. (maniškiui augalui jau 20 metukų) Šakelė nulinksta iki žemės ir suleidžia šakneles, tada vėl stiebiasi aukštyn.
O jei kantrybės tiek laukt neužtenka, tai gal galima pasodinti daugiau pridaigintų atžalų.
QUOTE(Enija @ 2010 02 14, 12:36)
pas mane jis su amžiumi pradėjo leisti šonines atžalas. (maniškiui augalui jau 20 metukų) Šakelė nulinksta iki žemės ir suleidžia šakneles, tada vėl stiebiasi aukštyn.
O jei kantrybės tiek laukt neužtenka, tai gal galima pasodinti daugiau pridaigintų atžalų.
Aišku, na pas mane irgi ne toks jaunas, kokie 5 metai irgi yra nors iki 20 aišku dar toli
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 14, 13:06)
Norėčiau patarimų, ką daryti, kad ji į plotį labiau augtų, nes dabar tokia išstypus ir tiek.. Norėtųsi apimties daugiau
Aš šią gėlytę pati dauginau - kai tik nutįsdavo nauja šakelė - nuskindavau ir sodindavau šalia, laikui bėgant ji "pasidaugino" taip ir ėmė pūstis į plotį Beje, ačiū už patarimus. Stebėsiu savają Euphorbia
QUOTE(Crassula @ 2010 02 14, 22:08)
visada
sveikutes naujoke priimsit?zadu cia pasistudijuot kaip foto ikelt ir pasirodysiu savo myliukus
QUOTE(Gintae @ 2010 02 15, 17:08)
sveikutes naujoke priimsit?zadu cia pasistudijuot kaip foto ikelt ir pasirodysiu savo myliukus
Kuo daugiau, tuo smagiau, o nuotrauka per cia http://www.radikal.ru/ lengva ikelti