Nu ir grazius "darzelius" pasidarot kaktusams daigint, su krapstukais lysves atskirtos, super ir sugalvok man taip. O dar kruopstumo kokio reikia
anril koks grožis...o kaktusiukas įtariu dar mažas mažas
..vijana.. kokie mažučiukai
Edexa tiesa,nulaužus pachypodiumų šaką bėga pienas ir lieka žaizda...augalo išvaizda pasikeičia į blogąją pusę
..vijana.. kokie mažučiukai
Edexa tiesa,nulaužus pachypodiumų šaką bėga pienas ir lieka žaizda...augalo išvaizda pasikeičia į blogąją pusę
QUOTE(Cinside @ 2010 03 27, 17:51)
Ne visai tikslu.
Kaktusus reikia persodint dar prieš prasidedančią vegetaciją. Bent jau tada geriausia, nes jie pabunda ir sparčiau auga.
O žiemoti geriau jau tamsiai, bet vėsiai, nei šiltai
Kaktusus reikia persodint dar prieš prasidedančią vegetaciją. Bent jau tada geriausia, nes jie pabunda ir sparčiau auga.
O žiemoti geriau jau tamsiai, bet vėsiai, nei šiltai
Jus man galit pasakyti kada ta ju vegetacija? ar pagal kalendoriu Jus zinot? ar kazkaip ant ju pastebit?
QUOTE(anril @ 2010 03 28, 01:34)
nu jau grozis tai neispasakytas to ziedo. Nesuprantu kaip cia taip prazysta pas jus. Jau sekancia ziema tai visai neliesiu kad ir pas mane taip zydeti pradeti
QUOTE(@asta @ 2010 03 28, 14:31)
O vadinasi tiesą rašė
Aha....vadinasi niekam jokio daigelio neduosiu
Ačiū @ASTA už atsakymą
POMONA33 aš orientuojuosi taip, kad žiemos metu jie nevegetuoja iki maždaug vasario mėnesio. Kaktusėlius, jei reikia, persodinu ir žiemos laiku. Nieko jiems nenutinka. Išimdama iš vazonėlio stengiuosi kuo mažiau jų šakneles sujudinti, tai jie kartais to persodinimo net nepajunta
O kai kaktusas bunda, matosi po truputį lendantys jauni spygliukai, iš areolių balti pūkeliai labiau pasipučia, tarsi skleistųsi...
Aš mėgėja, gal profės ką daugiau pasakys
QUOTE(Pomona33 @ 2010 03 28, 14:02)
Jus man galit pasakyti kada ta ju vegetacija? ar pagal kalendoriu Jus zinot? ar kazkaip ant ju pastebit?
Vegetacija,tai augalo nubudimo ir augimo pradžia...kaktuso viršūnė tampa šviesesnė,ties briaunomis matosi kita spalva...tai labai lengva pamatyti stebint augalą
QUOTE(Edexa @ 2010 03 28, 14:25)
O vadinasi tiesą rašė
Ačiū @ASTA už atsakymą
Ačiū @ASTA už atsakymą
Neduok jie nedaug kainuoja,protingiau naują augalą nusipirkti
Kauniečių turbūt bus nemažai Tai darom sąrašą gal
Cinside
Cinside
Mano irgi į bendrą kauniečių siuntinuką dėkit. Pratesiu sąrašą:
Cinside
Daivike
Cinside
Daivike
QUOTE(Daivike. @ 2010 03 28, 20:17)
Cinside
Daivike
Augė
As noresiu individualiai.
Beje anksciau kur buvau uzsisakius du echinopsius is anglo, tai pastebejau kad vienas krauna mazuti pukuota pumpuriuka
Beje anksciau kur buvau uzsisakius du echinopsius is anglo, tai pastebejau kad vienas krauna mazuti pukuota pumpuriuka
QUOTE(..vijana.. @ 2010 03 28, 09:34)
Labai labai grazu
O cia mano Turbinicarus
http://s58.radikal.r...d347433b48d.jpg
nemazai rusiu isdygo, kazi kada bus kaip tavo
O cia mano Turbinicarus
http://s58.radikal.r...d347433b48d.jpg
nemazai rusiu isdygo, kazi kada bus kaip tavo
O kiek daug ir kokie gražūs. Užaugs, pamatysi O žydi jie gana jauni ir maži. Šitas kokių 2 cm. skersmens. Kitas pernai ir 1 cm. žydėjo.
QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 03 28, 15:12)
nu jau grozis tai neispasakytas to ziedo. Nesuprantu kaip cia taip prazysta pas jus. Jau sekancia ziema tai visai neliesiu kad ir pas mane taip zydeti pradeti
Turbinicarpusai pas mane dar ir dabar nelieti, tik papurškiu. Nes kur jie stovi, naktį nera labai šilta.
QUOTE(..vijana.. @ 2010 03 28, 21:03)
Siandien anglas baige pakuoti augalelius, ir jau ryt nes i pasta
Taigi, man reiktu zinoti adresiukus, kur siusti augalus, kas su kuo jungiasi
Taigi, butu gerai cia forume parasyti jei kas i grupes jungiasi, o kas nori individualai, tada man i emaila - kontaktus.
Taigi, man reiktu zinoti adresiukus, kur siusti augalus, kas su kuo jungiasi
Taigi, butu gerai cia forume parasyti jei kas i grupes jungiasi, o kas nori individualai, tada man i emaila - kontaktus.
Iš vilniečių turbūt tik mes su Enija. Daugiau niekas neprisipažino. O gal dar kas atsiras. Gal siųsk man, aš jai perduosiu. Jei ji nenori individualiai gauti