As noriu pasirodyti saviski, auginu nuo maziuko, jau beveik visas metras ilgio
QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 03 25, 18:35)
na sakykime cia yra ne kaktusas ir jeigu jus ji norite prazidinti, tai vargu ar paviks , bet seip graziai nuaugintas, jo vardas pachypodium lamerei
QUOTE(Taniushka @ 2010 03 25, 19:40)
na sakykime cia yra ne kaktusas ir jeigu jus ji norite prazidinti, tai vargu ar paviks
na sito prazydinti as nenoriu, be sito turiu dar labai daug kaktusu. Si tik siaip norejau parodyti
QUOTE(..vijana.. @ 2010 03 25, 18:26)
UH sunkiausias darbas baigtas, pinigai issiusti
Jei kas nori galiu atsiusti pinigu isiuntimo patvirtinima, (kad butu ramu) parasykit ir atsiusiu
Dabar belieka melstis ir laukti, kad sekmingi iki Lietuvos atkeliautu.
Jei kas nori galiu atsiusti pinigu isiuntimo patvirtinima, (kad butu ramu) parasykit ir atsiusiu
Dabar belieka melstis ir laukti, kad sekmingi iki Lietuvos atkeliautu.
Viskas bus gerai
QUOTE(Edexa @ 2010 03 26, 18:45)
Jurgitukasz, per kiek laiko toooookį užauginai? Turiu tokį, šonuose dar mažiukų prisiauginęs, bet mano dar tik apie 20 cm aukščio... Kažin kada aš čia sulauksiu, kol bus bent pusmetrio.....Jis man sraigės greičiu auga
Na gal per kokius 4 metus? tiksliai nepamenu
QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 03 26, 19:27)
Na gal per kokius 4 metus? tiksliai nepamenu
greitai pas tave auga.... Aš pamatavau kiek per metus nuo pernai maniškis paaugo, paskaičiavau, tai jei metrą - 10 - 12 metų tektų laukt..... Nu gal paskui greičiau auga ar ką... Mano kaktusas kažkoks tormazas
Bet tavo tikras gražuolis Dailus, kaip ką tik nuo podiumo nulipęs....
QUOTE(Edexa @ 2010 03 26, 19:36)
greitai pas tave auga.... Aš pamatavau kiek per metus nuo pernai maniškis paaugo, paskaičiavau, tai jei metrą - 10 - 12 metų tektų laukt..... Nu gal paskui greičiau auga ar ką... Mano kaktusas kažkoks tormazas
Aciu man jis irgi labai grazus
tfu tfu tfu, kartais buna lapus nezmoniskai pradeda mesti, bet gal taip turi buti
pabandyk patresti, gal truputi greiciau augs
QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 03 26, 20:27)
Aciu man jis irgi labai grazus
tfu tfu tfu, kartais buna lapus nezmoniskai pradeda mesti, bet gal taip turi buti
Tręšiu aš jį, myliu ir lepinu ne mažiau kaip kitus Nu žiūrėsim, gal kaip nors įsibėgės
O lapus jie turi kartas nuo karto mesti, todėl man jie ir patinka, egzotiškai, neįprastai atrodo su kuokštu viršūnėje
labai puikus ir toks didelis as turiu kaktusiuka gal 3 metai niekuo netresiau,per daug nesirupinau, daug neuzaugo ,bet vaiku prisiaugino gal 10!
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 26, 20:38)
labai puikus ir toks didelis as turiu kaktusiuka gal 3 metai niekuo netresiau,per daug nesirupinau, daug neuzaugo ,bet vaiku prisiaugino gal 10!
Maniskiai tai kazkaip vaiku neaugina, tik i ilgi stiebiasi
Va dar viena ikeliau savo grazuoli beproti i visus sonus varo, jau bijau kad nenuluztu