Nagi merginos, patarkit kaip priversti kaktusiukus zydeti? Pas mane jie tiesiog bujoja, o ziedu nera Tresiu kaktusu trasom Aciu, gal kas minciu turite.
Žiemą gerai pašaldyti reikėjo - tokia gera žiema tam buvo. Jau būtų pilni žiedų. O jei rimtai, tai jie turi pailsėti vėsiai ir nelaistomi. Jei augo ištisus metus, neturi jėgų žydėti.
o... Gal dar nevėlu pašaldyti balkone. Jie pas mane sausai bet šiltai džiūvo ant palangės.
..vijana.., padariau pavedima ir laukiu kaktuseliu
QUOTE(rimusia @ 2010 03 25, 08:02)
..vijana.., padariau pavedima ir laukiu kaktuseliu
Dar laukiu vieno pervedimo ir pinigeliai bus visi surinkti, tada jau siusiu
Sveikos, kažkada žadėjau parodyti kaip atrodo vaškuolė išauginta iš lapo - širdelės. Tik kokybė nekokia, nes fotografuota telefonu.
iš tiesų širdelės
O tai kaip suprasti pasaldyti? nesti i balkona tipo i lauka ir nelaistyti? Nu geras, tai ka reikes kitai ziemai
O kaip norisi greiciau is anglo augalus gauti
QUOTE(Jurgitukasz @ 2010 03 25, 11:07)
O tai kaip suprasti pasaldyti? nesti i balkona tipo i lauka ir nelaistyti? Nu geras, tai ka reikes kitai ziemai
Ojei nu nesupraskit tiesiogiai pašaldyti.... Lauke kaktusus pašaldysit - namo tešlą vazonuose parsinešit. Tiesiog žiemos metu kaktusėlius laikykit kuo vėsesnėje patalpoje, jei tokią turit. Kaktusai tada neauga, miega, o gerai pamiegoję patys prabunda, toliau auga ir žydi. Prabudusius palaistykit, vėliau patręškit ir žydės kaip pieva.....
QUOTE(Enija @ 2010 03 25, 08:50)
o... Gal dar nevėlu pašaldyti balkone. Jie pas mane sausai bet šiltai džiūvo ant palangės.
Jei jau pradėti laistyti, tai tikrai vėlu. Galima bus išnešti, kai atšils. Jei žiemą džiūvo, tai pailsėjo. Žydės ir taip.