QUOTE(Edexa @ 2010 03 20, 16:40)
Jeeetus...kaip faina, tiesiog smagu tarp jūsų... Tikra dūšios atgaiva ir laimė, kad tarp kaktusininkių nėra paranojikių "nieko nėr baisiau už fengšujus..."
O tai jau kartais net nebenoriu kad kas nors pas mane užeitų, o tai iš karto, ok-ak, taigi kaktusai negeri, ojojoj jie blogos energijos, negi normalių gėlių nerandi Tokie paranormalūs svečiai, kurių palangės blizga, o ant jų nė gyvos dvasios, patys tiesiog išsiurbia energiją....tada einu atsigaut tarp savo kaktusų....
O tai jau kartais net nebenoriu kad kas nors pas mane užeitų, o tai iš karto, ok-ak, taigi kaktusai negeri, ojojoj jie blogos energijos, negi normalių gėlių nerandi Tokie paranormalūs svečiai, kurių palangės blizga, o ant jų nė gyvos dvasios, patys tiesiog išsiurbia energiją....tada einu atsigaut tarp savo kaktusų....
Na pas mane irgi yra kelios personos,kur stebisi,kodėl aš taip myliu kaltusus ir pas mane jų tiek daug Na man jau geriau kaktusai,negu peraugusios pelargonijos arba sterilios palangės O geros draugės dovanoja knygas apie kaktusus,arba kaktusus,kuriuos aš mielai priimu,o paskui pasidalinu daigeliais arba kompozicijom.