Manau, kad tas kaktusas 100 proc. mamiliarija.
Papildyta:
Mammillaria hahniana gal
Papildyta:
QUOTE(vitaitiene @ 2010 03 06, 12:15)
Mammillaria hahniana gal
tokis pas mane sudygo iš vokiškų sėklų. Kaži kiek šimtmečių po lietuviška saule reiktų kad tokis arbūziukas užaugtų. Dabar po dviejų metų auginimo turiu graikinio riešuto dydžio
meda22
Ir mano naujokas, vakar turguj neatsispyriau jo žavesiui Kaip išsiaiškinau, čia ripsalis, gal turite kokių patarimų kaip jį auginti? jis dabar tokiam vamzdyje įsodintas, bet man kvailai atrodo, galvoju persodinti į paprastą aukštą vazoną Kažin, ar žydi jie?
[/quote]
Zydi pas mane jis per ziema du kartus, dabar kaip tik antra karta sukrauti pumpurai, is pradziu zydi viena saka, paskui mazdaug uz menesio kita, gal del to du kartus, kad dvi sakos susodintos i viena vazona, pati augala jau auginu vienuolikti metai, galesiu kai prasiskleis ideti foto..
Dar yra dvi subrendusios uogos, mazdaug metai jau kabancios ant sakeliu, seklos tikrai jau bus geros sejimui,gal reikia kam?
Ir mano naujokas, vakar turguj neatsispyriau jo žavesiui Kaip išsiaiškinau, čia ripsalis, gal turite kokių patarimų kaip jį auginti? jis dabar tokiam vamzdyje įsodintas, bet man kvailai atrodo, galvoju persodinti į paprastą aukštą vazoną Kažin, ar žydi jie?
[/quote]
Zydi pas mane jis per ziema du kartus, dabar kaip tik antra karta sukrauti pumpurai, is pradziu zydi viena saka, paskui mazdaug uz menesio kita, gal del to du kartus, kad dvi sakos susodintos i viena vazona, pati augala jau auginu vienuolikti metai, galesiu kai prasiskleis ideti foto..
Dar yra dvi subrendusios uogos, mazdaug metai jau kabancios ant sakeliu, seklos tikrai jau bus geros sejimui,gal reikia kam?
Sveikinimai Kovo 8 proga, tegu jūsų kaktusiukai žydi nenustodami
Wow
QUOTE(vitaitiene @ 2010 03 08, 15:50)
Nuostabus žiedas
Ką manot, jeigu nupurkščiau kaktusus? Maniškiai visi auga ant pietinės palangės - pastoviai saulėje Taip norisi juos nuprausti... Beje, o kaip su pūkuotais kaktusais? Šiuos auginu pirmą kartą Purkšti ar ne?
Ech, ką be jūsų daryčiau...
Ką manot, jeigu nupurkščiau kaktusus? Maniškiai visi auga ant pietinės palangės - pastoviai saulėje Taip norisi juos nuprausti... Beje, o kaip su pūkuotais kaktusais? Šiuos auginu pirmą kartą Purkšti ar ne?
Ech, ką be jūsų daryčiau...
Na, as tai jau ir lieju. Bet ytariu, kad viena jau anapilyn pasiunciau.
O purksti gerai. Ypac pukuotus- nes jie paprastai kile is tu vietu kur tik is miglos ir tegauna vandens
Tik ne tiesiogineje sauleje- vakare, arba ryte.
Ir geriausia purkšti tokiu purkštuvu, kur labai smulkiai purškia - kaip migla.
Crassula, ar Tenerifej yra koks kaktusu parkas veikiantis?