Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(uodegas @ 2010 02 27, 18:14)
Kad aš manau, būtų nevisai teisinga sakyti. Tiesiog, stebėdama, kaip lėtai susigeria vanduo ir kaip ilgai paskui būna drėgnos tos žemės, aš pradėjau bijoti, kad kaktusams tai nepatiks.
Gal tas gruntas ir visai geras, gal jis tiesiog neatitinka "kaktusų grunto įvaizdžio" mano smegeninėj... ax.gif

Jei lėtai susigeria vanduo,vadinasi jis nelaidus ir tikrai negeras. Jei turi galimybę gauti paprastos juodos žemės iš kokio sodo ar kaimo, tai pabandyk susimaišyti savos gamybos grunto. O jei ne , tai geriausias Vilniaus žalumos, kaip jau rašė. Bet man ir jis nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad jau ziedeliu randasi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kažkur skaičiau, kad kaktusams gera traša kalio permanganatas g.gif Ir dar nuo kenkėjų gera profilaktika rolleyes.gif Ką apie tai manot? g.gif
Atsakyti
Trasa g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaitiene @ 2010 03 01, 12:23)
Sveikutės 4u.gif

Kažkur skaičiau, kad kaktusams gera traša kalio permanganatas g.gif  Ir dar nuo kenkėjų gera profilaktika rolleyes.gif  Ką apie tai manot?  g.gif

Man permanganatas net nepanašus į trąšas blink.gif O kad juo galima profilaktiškai dezinfekuoti žemę nuo kankėjų,tai taip.
Atsakyti
Soriux, bet dristu pasiulyti saviskiu pertekliu ax.gif

Turiu pora kaktusu uz 6lt. (Didesni be vazono) mazesnis ant sauletos palanges zydi nuo pavasario iki vasaros pabaigos wub.gif

user posted image

mazasis zydes taip: user posted image
Atsakyti
pas mane anglo echinopsiai jau prigijo,saknytes centimetro wub.gif
krauna ziedus mamiliarijos,tik jau ju taip nelaukiu blush2.gif ,kaip anksciau,matyt einu y prieky... ax.gif rimtesni ziedai domina.
naujokas,dydis papirko mane,didesnis uz kamuoly.
user posted image
Atsakyti
Man jie irgi wub.gif Bet didelių kaina nereali schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 03 02, 19:06)
pas mane anglo echinopsiai jau prigijo,saknytes centimetro wub.gif
krauna ziedus mamiliarijos,tik jau ju taip nelaukiu blush2.gif ,kaip anksciau,matyt einu y prieky... ax.gif rimtesni ziedai domina.
naujokas,dydis papirko mane,didesnis uz kamuoly.
user posted image

Na bet ir gražuolis. blink.gif Kaip jis vadinasi, o gal dar ir žydintis? bigsmile.gif
Atsakyti
Echinokaktusas čia 4u.gif
Atsakyti
emiau tik del dydzio ax.gif ,manau,kad nelaisveje jis ziedu nekraus.Ar klystu?
Atsakyti
Krauna jie kai kokio metro skersmens būna biggrin.gif
Bet, aišku, stebuklų gal ir gali būti (nors tikrai nebus biggrin.gif )
Atsakyti