Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-5

QUOTE(mazuliux @ 2010 02 04, 19:52)
Yra yra Sangaidoj  4u.gif Beje, Akropolio Maximoj irgi tikrai yra, ir net keliu skoniu  ax.gif Tai gal ir kitose maximose butu  g.gif

ir ten, ir ten.
beje dargi pernai Gedimino 9 kažkokioj parduotuvėlėj (interjero? kažkokių panašių daiktų? ax.gif ) buvau pirkus.

Papildyta:
QUOTE(Larissa @ 2010 02 04, 14:13)
oo kur paskui visą likusį butelį dėti?  doh.gif  lotuliukas.gif kokteilių negeriam,tortus retai kada kartoju-ir taip neužteks gyvenimo visus suplanuotus iškepti  doh.gif
nebent kas tą daiktą jau turi,tai galima bandyti

į kavą lašinti mirksiukas.gif
pėvėzė good.gif

Atsakyti
QUOTE(aura/v @ 2010 02 04, 17:46)
panašūs,bet truputį skiriasi.
Tai gi ar verta man juos keisti,nė vieno nesu ragavus.o gal abu labai skanūs?

aš keisčiau vienareikšmiškai mirksiukas.gif tai vat kad tik panaši sudėtis, bet pats biskvitas ir pagal struktūrą kitoks, o dėl skonio tai iš vis patyliu, vien jau ką reikšia, kad dedasi šokoladas į tešlą wub.gif neturiu nieko prieš tą tikrąjį miško biskvitą, čia gal mano skonis iškrypęs laugh.gif bet man jis grynų gryniausia bulka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 02 05, 09:36)
aš keisčiau vienareikšmiškai mirksiukas.gif tai vat kad tik panaši sudėtis, bet pats biskvitas ir pagal struktūrą kitoks, o dėl skonio tai iš vis patyliu, vien jau ką reikšia, kad dedasi šokoladas į tešlą wub.gif neturiu nieko prieš tą tikrąjį miško biskvitą, čia gal mano skonis iškrypęs laugh.gif bet man jis grynų gryniausia bulka doh.gif

Sutinku su tavim,juodo misko biskvita kepiau viena karta ir paskutini schmoll.gif Kazkoks netoks gavosi,bulka ir dar nepuri lotuliukas.gif
To svelnaus nebandziau,bet biskvita is "tiesiog tortas" tai daznai kepu.
Atsakyti
Sveikutes, dariau siandien morengini torta su rududu, sviesto ir kavos kremu (cipciuko receptas), bet man kazkaip keistai gavosi. istryniau sviesta sudejau silta rududu isplakaiu ir viskas buvo gerai, bet paskui kai idejau kavos tai tas kremas kazkoks pasidare taskuotas t.y. sviestas susijunge i taskucius mazus nu vienu zodziu mase nebuvo vientisa g.gif gal kazka as praleidau ar per mazai ar per daug mikserevau g.gif jei kas galit atsakykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2010 02 05, 15:49)
Sveikutes, dariau siandien morengini torta su rududu, sviesto ir kavos kremu (cipciuko receptas), bet man kazkaip keistai gavosi. istryniau sviesta sudejau silta rududu isplakaiu ir viskas buvo gerai, bet paskui kai idejau kavos tai tas kremas kazkoks pasidare taskuotas t.y. sviestas susijunge i taskucius mazus nu vienu zodziu mase nebuvo vientisa  g.gif gal kazka as praleidau ar per mazai ar per daug mikserevau g.gif jei kas galit atsakykit ax.gif

Man taip buvo, tai aš ant garų visą tą reikalą pašildžiau ir pasidarė vientisas tas kremas. Po to dar paplakiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vildar @ 2010 02 05, 15:53)
Man taip buvo, tai aš ant garų visą tą reikalą pašildžiau ir pasidarė vientisas tas kremas. Po to dar paplakiau tongue.gif

aciu ir as busiu kita karta gudresne blush2.gif dabar tai taip ir sutepiau, nes torta darau siaip be progos pabandymui, pas mus kova visi tortadieniai, tai jau bandau naujoves blush2.gif
Atsakyti
SOS help.gif merginos, man atrodo prisidirbau su napoleono pertepimu unsure.gif istirpdziau sviesta, sudejau miltus ( kaip parasyta), tada pyliau uzvirinta piena ir nukelius nuo virykles staigiai maisiau, viskas buvo ok, kol nepradejo vesti is skirtis sviestas blink.gif ar mano kremas jau pasmerktas? nes dar trynius deti reikia, bet mano kepejeles nuojauta kuzda, kd jau eis y siuksline viskas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2010 02 05, 14:27)
SOS  help.gif merginos, man atrodo prisidirbau su napoleono pertepimu unsure.gif  istirpdziau sviesta, sudejau miltus ( kaip parasyta), tada pyliau uzvirinta piena ir nukelius nuo virykles staigiai maisiau, viskas buvo ok, kol nepradejo vesti is skirtis sviestas blink.gif  ar mano kremas jau pasmerktas? nes dar trynius deti reikia, bet mano kepejeles nuojauta kuzda, kd jau eis y siuksline viskas... doh.gif

kadangi nesu linkus pasiduoti desertams, meginau laime biggrin.gif nupyliau y stikline ta sviesto likuty, ymaisiau po viena kiauka, ir pamaciau kd lyg ir viskas graziai gaunasi bigsmile.gif po truputy ymaisiau ta sviesto likuty, dar yspaudziau citrinos sulciu ir pries mane stovi graziausias kremas, atrodo kaip skysta tesla ax.gif ar tjp ir turejo gautis? klausiu kol dar nesutepiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2010 02 05, 15:52)
kadangi nesu linkus pasiduoti desertams, meginau laime biggrin.gif  nupyliau y stikline ta sviesto likuty, ymaisiau po viena kiauka, ir pamaciau kd lyg ir viskas graziai gaunasi bigsmile.gif  po truputy ymaisiau ta sviesto likuty, dar yspaudziau citrinos sulciu ir pries mane stovi graziausias kremas, atrodo kaip skysta tesla ax.gif  ar tjp ir turejo gautis? klausiu kol dar nesutepiau  ax.gif

Jo, toks kremas ir turi gautis. Jis kaip tesla. Saldytuve kai pastovi tortas, tai sustandeja, na zodziu gerai viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2010 02 05, 13:52)
kadangi nesu linkus pasiduoti desertams, meginau laime biggrin.gif  nupyliau y stikline ta sviesto likuty, ymaisiau po viena kiauka, ir pamaciau kd lyg ir viskas graziai gaunasi bigsmile.gif  po truputy ymaisiau ta sviesto likuty, dar yspaudziau citrinos sulciu ir pries mane stovi graziausias kremas, atrodo kaip skysta tesla ax.gif  ar tjp ir turejo gautis? klausiu kol dar nesutepiau  ax.gif

Cia tai kartais su napoleonu kremu atsitinka,tiesiog reikia plakti,iplaklti trynius ar truputi grietineles ir kremas vel taps puikus thumbup.gif
Atsakyti
JEEEEE clap.gif aciu jums merginos kd nuraminot man sirdele 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kepiau daividijos tortą su slyvom ir brendžiu smile.gif Nu fantastika. Žinokit pasakysiu, seniai jau valgiau tokį skanų tortą. Labai skanus, man nerealiai prabangus, ir labai šikoladinis, labai labai. Tikrai dar kepsiu ir bus mano vienas mėgstamiausių tortų. Na mano vyrui nepatiko, bet jis nemėgsta nei brendžio nei džiovintų slyvų, bet man, mano uošviui ir uošveniai labai patiko. Ryt vešiu tėvams, žėsiu ką jie sakys. Rekomenduoju, palyginus nebrangus ir nerealiai skanus, prabangus tortukas smile.gif
Atsakyti