Atkeliauju, pavadinkim
Ramune, nes iš varškės sūrelio, liko tik įdaras ir tas pats su pakeitimais
kepiau tortą varškės sūrelis, biskvitui skelbiu brokavimo aktą, nekepsiu daugiau nė už ką aš jo, bet kad jau iškepiau, kur dėt, teko dasikept rafaelo biskvito iš 3 kiaušinių......
žodžiu du rudi, du balti biskvitai, į baltus įtarkavau citrinos žievelės
kremui turėjau 3 pakelius favorite desertinės varškės su šokoladu, indelį grietinėlės, 1 juodą šokoladą, 190 g dukrytės prarakto mascarponės sūrio, reikėjo sunaudot (pagalvojo, kad tepamas lydytas sūris ir atplėšė).
Sūrį išplakiau su varške, įdėjau plaktą su 2 šaukštais cukraus ir žiupsneliu citrinos rūgštelės grietinėlę, sudėjau šokoladą, porą šaukštų amareto......
Šokoladinį pertepimą dariau kaip priklauso iš varškės sūrelio torto: Šokoladiniam pertepimui:
100 g juodojo šokolado
50 ml grietinėlės (kitus 370 įplakiau į varškės kremą)
20 g sviesto
1 šaukštelis brendžio
Sulaisčiau kaip laistomas rafaelas, citrina. vanduo, cukrus....
Reziumė: gaivu, skanu, lengva, neriebu, pilna 24 cm skersmens skarda tortuko. Įtaisius skanius biskvitus būtų superinis šokoladinės varškės tortas
Surinkimas manau aiškus, biskvitas, sulaistymas, varškės kremas, biskvitas sulaistymas, šokoladinis kremas ir kartojimas su varške, puošiam savo nuožiūra.....
Skanaus!!!
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...