[quote=zuliaska,2010 03 23, 14:41]
aš turiu tokį receptą
Karameliniams biskvitams:
2 kiaušiniai
2 puodeliai (330 g) miltų
1 puodelis (200 g) cukraus
1/2 skardinės (200 g) "Rududu" (arba virto kondensuoto pieno)
1 puodelis grietinės
1 arb.š. nugesintos sodos
nu čia 2 puodeliai, man tai visada normali ta tešla gaunasi
[/quoteas radau recepta kur parasyta:
2 puodeliai (225gr)miltu
1 puodelis (185gr) cukraus
siaip gaunasi viskas skaniai, tik kazkaip man visada viduriukas iskyla labiau nei krastai gal del netikslaus recepto?
mergaitės kaip dažyt masę reikia , jinai dabar tam guze yra ir kaip dažoma
radau pokalbį kaip dažo masę brinkindami želatiną, bet man gali reikt ne vienos splavos juolab jau pos factum, masė padaryta tai, reik dažus įmynkyti gal? nu turbūt tai bus paskutinis mano klausimas , tikiuosi.....
radau pokalbį kaip dažo masę brinkindami želatiną, bet man gali reikt ne vienos splavos juolab jau pos factum, masė padaryta tai, reik dažus įmynkyti gal? nu turbūt tai bus paskutinis mano klausimas , tikiuosi.....
Tai va ateinu su pratęsimu
Taigi kepsiu šokoladinį 4 lakštų tortą, kurio pertepimo receptas
450gr grietinėlės
4 šaukštai cukraus
200 gr šokolado
tirpios kavos truputį ( aš pagal skonį dėjau)
vanilino
Reiškia pertepimo sluoksniai bus trys- oi kaip nuobodu.
Klausimas būtų toks:turiu skanios braškių uogienės, ar galima į vieną pertepimo sluoksnį ją kažkaip įvest kad nesugadint kremo?Na kad jis nesutižtų.Ar uogienę visiškai suplakt blenderiu kad neliktų nei kruopelės cielos uogos?Jei negalima gal galėtumėt mestelt kokio braškinio pertepimo receptą ?
Dar dėl torto transportavimo norėjau pasiklaust- kuriuo momentu tortas atsiduria ant jau gražiojo o ne darbinio padėklo?ar ankstyvojoj stadijoj- po aptepimo tik , ar jau gatavas, bet tada KAIP...?
Taigi kepsiu šokoladinį 4 lakštų tortą, kurio pertepimo receptas
450gr grietinėlės
4 šaukštai cukraus
200 gr šokolado
tirpios kavos truputį ( aš pagal skonį dėjau)
vanilino
Reiškia pertepimo sluoksniai bus trys- oi kaip nuobodu.
Klausimas būtų toks:turiu skanios braškių uogienės, ar galima į vieną pertepimo sluoksnį ją kažkaip įvest kad nesugadint kremo?Na kad jis nesutižtų.Ar uogienę visiškai suplakt blenderiu kad neliktų nei kruopelės cielos uogos?Jei negalima gal galėtumėt mestelt kokio braškinio pertepimo receptą ?
Dar dėl torto transportavimo norėjau pasiklaust- kuriuo momentu tortas atsiduria ant jau gražiojo o ne darbinio padėklo?ar ankstyvojoj stadijoj- po aptepimo tik , ar jau gatavas, bet tada KAIP...?
+2010 03 23, 18:33-->
Braskiu uogiene aptepk viena laksta,arba netgi visus,tik kremas saldokas su sokoladu...
Torta ant graziojo padeklo perdek jau paruosta(nors as uzdedu tik sutepta,o tada puosiu),pakisk po tortu platu peili ar lopetele ir atsargiai pernesk.
QUOTE(Gintarė @ 2010 03 23, 18:33)
Tai va ateinu su pratęsimu
Taigi kepsiu šokoladinį 4 lakštų tortą, kurio pertepimo receptas
450gr grietinėlės
4 šaukštai cukraus
200 gr šokolado
tirpios kavos truputį ( aš pagal skonį dėjau)
vanilino
Reiškia pertepimo sluoksniai bus trys- oi kaip nuobodu.
Klausimas būtų toks:turiu skanios braškių uogienės, ar galima į vieną pertepimo sluoksnį ją kažkaip įvest kad nesugadint kremo?Na kad jis nesutižtų.Ar uogienę visiškai suplakt blenderiu kad neliktų nei kruopelės cielos uogos?Jei negalima gal galėtumėt mestelt kokio braškinio pertepimo receptą ?
Dar dėl torto transportavimo norėjau pasiklaust- kuriuo momentu tortas atsiduria ant jau gražiojo o ne darbinio padėklo?ar ankstyvojoj stadijoj- po aptepimo tik , ar jau gatavas, bet tada KAIP...?
Taigi kepsiu šokoladinį 4 lakštų tortą, kurio pertepimo receptas
450gr grietinėlės
4 šaukštai cukraus
200 gr šokolado
tirpios kavos truputį ( aš pagal skonį dėjau)
vanilino
Reiškia pertepimo sluoksniai bus trys- oi kaip nuobodu.
Klausimas būtų toks:turiu skanios braškių uogienės, ar galima į vieną pertepimo sluoksnį ją kažkaip įvest kad nesugadint kremo?Na kad jis nesutižtų.Ar uogienę visiškai suplakt blenderiu kad neliktų nei kruopelės cielos uogos?Jei negalima gal galėtumėt mestelt kokio braškinio pertepimo receptą ?
Dar dėl torto transportavimo norėjau pasiklaust- kuriuo momentu tortas atsiduria ant jau gražiojo o ne darbinio padėklo?ar ankstyvojoj stadijoj- po aptepimo tik , ar jau gatavas, bet tada KAIP...?
Braskiu uogiene aptepk viena laksta,arba netgi visus,tik kremas saldokas su sokoladu...
Torta ant graziojo padeklo perdek jau paruosta(nors as uzdedu tik sutepta,o tada puosiu),pakisk po tortu platu peili ar lopetele ir atsargiai pernesk.
+2010 03 23, 20:33-->
žiūrint kokio tirštumo uogienė, gali blenderiuoti, gali neblenderiuoti, bet jei praskys kremas, visada gali įpilti ištirpintos želatinos ant to kiekio skysčio kurį supilsi.... aš tortus perkeliu ant servetėlių ar padėklų prieš puošimą, kai jau sustingę.....
QUOTE(Gintarė @ 2010 03 23, 20:33)
Tai va ateinu su pratęsimu
Taigi kepsiu šokoladinį 4 lakštų tortą, kurio pertepimo receptas
450gr grietinėlės
4 šaukštai cukraus
200 gr šokolado
tirpios kavos truputį ( aš pagal skonį dėjau)
vanilino
Reiškia pertepimo sluoksniai bus trys- oi kaip nuobodu.
Klausimas būtų toks:turiu skanios braškių uogienės, ar galima į vieną pertepimo sluoksnį ją kažkaip įvest kad nesugadint kremo?Na kad jis nesutižtų.Ar uogienę visiškai suplakt blenderiu kad neliktų nei kruopelės cielos uogos?Jei negalima gal galėtumėt mestelt kokio braškinio pertepimo receptą ?
Dar dėl torto transportavimo norėjau pasiklaust- kuriuo momentu tortas atsiduria ant jau gražiojo o ne darbinio padėklo?ar ankstyvojoj stadijoj- po aptepimo tik , ar jau gatavas, bet tada KAIP...?
Taigi kepsiu šokoladinį 4 lakštų tortą, kurio pertepimo receptas
450gr grietinėlės
4 šaukštai cukraus
200 gr šokolado
tirpios kavos truputį ( aš pagal skonį dėjau)
vanilino
Reiškia pertepimo sluoksniai bus trys- oi kaip nuobodu.
Klausimas būtų toks:turiu skanios braškių uogienės, ar galima į vieną pertepimo sluoksnį ją kažkaip įvest kad nesugadint kremo?Na kad jis nesutižtų.Ar uogienę visiškai suplakt blenderiu kad neliktų nei kruopelės cielos uogos?Jei negalima gal galėtumėt mestelt kokio braškinio pertepimo receptą ?
Dar dėl torto transportavimo norėjau pasiklaust- kuriuo momentu tortas atsiduria ant jau gražiojo o ne darbinio padėklo?ar ankstyvojoj stadijoj- po aptepimo tik , ar jau gatavas, bet tada KAIP...?
žiūrint kokio tirštumo uogienė, gali blenderiuoti, gali neblenderiuoti, bet jei praskys kremas, visada gali įpilti ištirpintos želatinos ant to kiekio skysčio kurį supilsi.... aš tortus perkeliu ant servetėlių ar padėklų prieš puošimą, kai jau sustingę.....
išsikočiojau MMG , baltą, o kaip nudažyt ant viršaus, labai reikia, jei nieks nepatars nežinau kaip bus, atrodo kol skaitai viskas aišku, kaip pradedi daryt ..... žiūri šnipštas
atsakė kitoj temoj
atsakė kitoj temoj
nu ką sveikos, ateinu atsiskaityti, nes kelias dienas atakavau klausimais , ačiū už pagalbą forumo dalyvėms, mmergytei už dažus didelis ačiū, už konsultacijas į ne visai visuomet protingus klausimus Olestai, ir daugeliui kitų merginų ,kurių taip mintinai neatsimeni nicų kirbei, Cipciukui nu ir kitoms saldumynų mėgėjoms už kantrybę žinoma tortas pirmas ir turbūt paskutinis, nežinau iš kur pas jus tiek jėgų ir kruopštumo, bet pasirodysiu, mano pirmas makvynas, turbūt paskutinis, nes nežinau ...darbo daug , o iki norimo rezultato turbūt reiktų kokių mažiausiai 100 padaryti, todėl...kažin ar dar ryšiuosi ...nors dabar jau žinau ko nedaryčiau, arba ką daryčiau kitaip, dabar žinau ką pražiopsojau ir t t , šiaip gėda man rodyti todsėl trumpam pasirodau, kad tikrai klausinėjau ir užknisau ne be reikalo , be to staigiai jau nešt per duris reikėjo, nebuvo kada fotkinti tai ką spėjau pagauti
super šaunuolė
Ačiū merginos, geniali mintis dėl želatinos- skonis nepakis o uogienė bus standi