QUOTE(Olesta @ 2010 03 20, 11:51)
sakyčiau per mažai kepimo tada, ar viską tip top darai, kaip parašyta???? gal ko pamažinai, padauginai, gal temperatūra, aukštis ne tas , nu dievu prisiekiu, superiniai biskvitai
merginos aš ne taip senai pati buvau pradedančioji, mane kantriai mokė forumo merginos, todėl jaučiu pareigą padėti tokioms, kokia pati ką tik buvau, iki šiol gi m okinuosi visokių gudrybių, viena vieną moka, kita kitą
reikia padraugauti, tik kai jau visai užveikia kas antram puslapy kai kuriose temose tie patys per tą patį klausimai, tada jau truputį nebegera
nes regis rašai tą patį per tą patį, patarimai žodis žodin....biskvitą plaku kokias 8 minutes ko gero................ ėėėėėė, mrgaičiai, o kaip Jūs miltus įmaišot į biskvitą Rafaelui???? gal tame bėda???? aš tai įplaku lėčiausiu mikserio greičiu palaipsniui sijodama, pasisjoju, paplaku ir taip iki kol susijoja miltai.... naudoju karališkus, nu nebežinau kaip dar parašyti, nes biskvitas tai liuksinis
Kadangi niekas man neatsake del el. krosneles ir rafealo, tai ataskysiu pati, gal kam prireiks
Lakstus kepiau per 4 kartus. Kadangi krosnele nedidele, tai arti tos kaitinimo groteles ir iskepe per 6 min. vienas lakstas. Truputi virsus irudes gavosi, bet velgi, cia del tu groteliu per arti. Issikele kokius 4 kartus, o paskui 2 kartus sumazejo, bet velgi matau savo klaida, nes miltai mano buvo prastoki ir nesijoti. kiausinius su cukrum plakiau mikseriu gal 10 min, o jau kai miltus dejau, maisiau su plakikliu, kur kiausiniams plakti.
Gavosi labai gerai. Tik man nelabai isejo krastai grazus, nors i ta forma idejau popieriaus kaip buvo rasyta, bet padalijus i 4 dalis tesla, nepasiskirste graziai nuo krasto ligi krasto.
Dar pridedu, kad cia pirmas mano tortas, ka jau kalbeti apie biskvita
Tiksiuosi, kad iseis ir pertepimas