Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-5

Kaip mane biesiena tortu kepimas ne pagal receptus, o pagal norussss doh.gif
Sakykit, as vel apie ta pati su rafaelo biskvitais smile.gif
Turiu grietineles, mascarpones, ganaso ir vysniu. Kaip skaniau susloksniuot, ko det, ko nedet doh.gif Jau turiu eit sutepinet torta, o metaus kaip zvirblis doh.gif
Atsakyti
SOS, kepu rafaelo biskvitus, po 10 min 180 laipsniu orkaiteje visa tesla dar liula, t.y. zalia zalia, ar didinti karsti ar ilgaiau kepti ?
biskvita padalinau i 3 dalis ir kepu dalimis 26 cm skersmens , ziuriu labaaaaaai pakiles
Atsakyti
jei liula kepat toliau, pataisykit mane jei aš klystu, bet šis biskvitas kepamas 190 laipsnių g.gif



kad turėtum dar grietinėlės, taia pamaišytum su mascarpone, įmaišytum vyšnių, pagrindą pateptum ganašu, dėtum to kremo ir susluoksniuotum liuksiškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 03 19, 11:26)
jei liula kepat toliau, pataisykit  mane jei aš klystu, bet šis biskvitas kepamas 190 laipsnių  g.gif
kad turėtum dar grietinėlės, taia pamaišytum su mascarpone, įmaišytum vyšnių, pagrindą pateptum ganašu, dėtum to kremo ir susluoksniuotum liuksiškai 4u.gif


taip ir darysiu , tik vietoje vysniu gal tiktu saldytos braskes, zemuoges, melynes ar rugstus sausmedziai ? g.gif
o blynai gavosi liuksiski, 26 cm skersmens, 3 blynai 180 laipsniu 20 min, kaitinimas virsus apacia be vejelio, 3 pakopa orkaite AEG lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bomba: 19 kovo 2010 - 11:44
Norėčiau paklausti profesionalių ar tiktų "Juodąjam miške" vyšnias pakeisti avietėmis ax.gif Tiesiog jų turiu šaldytų, tai jas atšildžius ir gerai nuvarvinus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 03 19, 11:26)

kad turėtum dar grietinėlės, taia pamaišytum su mascarpone, įmaišytum vyšnių, pagrindą pateptum ganašu, dėtum to kremo ir susluoksniuotum liuksiškai 4u.gif

Nezinau ar cia man rasei, bet torta jau sutepiau doh.gif
Pirmas sluoksnis - ganasas +grietinele, antras - belenderiuotos vysnios, mascarpone ir grietinele, trecias - kaip pirmas. Atrodo nieko, kazi koks skonis bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ar galima dzibuoti tortą Šarlotės kremu?
Atsakyti
QUOTE(33dance @ 2010 03 19, 12:45)
Sveikos, ar galima dzibuoti tortą Šarlotės kremu?

galima 4u.gif

avietes į mišką galima 4u.gif

žodžiu viską visur galima 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 03 19, 12:51)

avietes į mišką galima  4u.gif

žodžiu viską visur galima  4u.gif  lotuliukas.gif

ačiukas smile.gif
thumbup.gif vadinasi bus tikrų tikriausias miškas ir dar kadangi ankstyvo pavasario- ir juodas lotuliukas.gif
Atsakyti
o kai biskvitai sulaistomi, tai jie turi tokie pateze biski buti ? ir linkti gerokai ? tikrai nesulaisciau puses litro kaip recepte rafaelo buvo nurodyta, nu bet skystoki gavosi g.gif ale pirstus palaiziau tai nerealus skonis bus tikiuosi
Atsakyti
Laba,
labai nedrąsiai bandau kišt savo nosį pas jus su savo pirmu gražiausiu iš baisių (nius bent jau torto vardo šiek tiek vertas) blush2.gif blush2.gif

Žinau, kad kreivas ir šiaip, tad labai pomidorų nemėtykit blush2.gif Bet didžiuojuos savim, kad ir stovi, ir kažkaip papuošt išėjo. Tik kepant išaugo kupra, teko ją pjaut lauk, tai ir keikiaus, ir pykau, nu bet kažkaip pavyko....

Receptas http://www.supermama...;#entry21189631 , tik į vieną sluoksnį dar vyšnių įdėjau, puoštas (tarkim) plakta grietinėle.
user posted image
user posted image

Skonio - nerealaus, bet su visu kitu dar dirbt ir dirbt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galite man padeti. daug cia receptuose yra sokoladiniu tortu, bet gal galit patarti kuris butu toks laaaabai laaaabai sokoladinis? smile.gif ir zinoma ne tik sokoladinis, bet ir labai skanus biggrin.gif
Atsakyti