Kaip mane biesiena tortu kepimas ne pagal receptus, o pagal norussss
Sakykit, as vel apie ta pati su rafaelo biskvitais
Turiu grietineles, mascarpones, ganaso ir vysniu. Kaip skaniau susloksniuot, ko det, ko nedet Jau turiu eit sutepinet torta, o metaus kaip zvirblis
SOS, kepu rafaelo biskvitus, po 10 min 180 laipsniu orkaiteje visa tesla dar liula, t.y. zalia zalia, ar didinti karsti ar ilgaiau kepti ?
biskvita padalinau i 3 dalis ir kepu dalimis 26 cm skersmens , ziuriu labaaaaaai pakiles
biskvita padalinau i 3 dalis ir kepu dalimis 26 cm skersmens , ziuriu labaaaaaai pakiles
jei liula kepat toliau, pataisykit mane jei aš klystu, bet šis biskvitas kepamas 190 laipsnių
kad turėtum dar grietinėlės, taia pamaišytum su mascarpone, įmaišytum vyšnių, pagrindą pateptum ganašu, dėtum to kremo ir susluoksniuotum liuksiškai
kad turėtum dar grietinėlės, taia pamaišytum su mascarpone, įmaišytum vyšnių, pagrindą pateptum ganašu, dėtum to kremo ir susluoksniuotum liuksiškai
QUOTE(Olesta @ 2010 03 19, 11:26)
jei liula kepat toliau, pataisykit mane jei aš klystu, bet šis biskvitas kepamas 190 laipsnių
kad turėtum dar grietinėlės, taia pamaišytum su mascarpone, įmaišytum vyšnių, pagrindą pateptum ganašu, dėtum to kremo ir susluoksniuotum liuksiškai
kad turėtum dar grietinėlės, taia pamaišytum su mascarpone, įmaišytum vyšnių, pagrindą pateptum ganašu, dėtum to kremo ir susluoksniuotum liuksiškai
taip ir darysiu , tik vietoje vysniu gal tiktu saldytos braskes, zemuoges, melynes ar rugstus sausmedziai ?
o blynai gavosi liuksiski, 26 cm skersmens, 3 blynai 180 laipsniu 20 min, kaitinimas virsus apacia be vejelio, 3 pakopa orkaite AEG
Norėčiau paklausti profesionalių ar tiktų "Juodąjam miške" vyšnias pakeisti avietėmis Tiesiog jų turiu šaldytų, tai jas atšildžius ir gerai nuvarvinus
QUOTE(Olesta @ 2010 03 19, 11:26)
kad turėtum dar grietinėlės, taia pamaišytum su mascarpone, įmaišytum vyšnių, pagrindą pateptum ganašu, dėtum to kremo ir susluoksniuotum liuksiškai
Nezinau ar cia man rasei, bet torta jau sutepiau
Pirmas sluoksnis - ganasas +grietinele, antras - belenderiuotos vysnios, mascarpone ir grietinele, trecias - kaip pirmas. Atrodo nieko, kazi koks skonis bus
Sveikos, ar galima dzibuoti tortą Šarlotės kremu?
QUOTE(33dance @ 2010 03 19, 12:45)
Sveikos, ar galima dzibuoti tortą Šarlotės kremu?
galima
avietes į mišką galima
žodžiu viską visur galima
QUOTE(Olesta @ 2010 03 19, 12:51)
ačiukas
vadinasi bus tikrų tikriausias miškas ir dar kadangi ankstyvo pavasario- ir juodas
o kai biskvitai sulaistomi, tai jie turi tokie pateze biski buti ? ir linkti gerokai ? tikrai nesulaisciau puses litro kaip recepte rafaelo buvo nurodyta, nu bet skystoki gavosi ale pirstus palaiziau tai nerealus skonis bus tikiuosi
Laba,
labai nedrąsiai bandau kišt savo nosį pas jus su savo pirmu gražiausiu iš baisių (nius bent jau torto vardo šiek tiek vertas)
Žinau, kad kreivas ir šiaip, tad labai pomidorų nemėtykit Bet didžiuojuos savim, kad ir stovi, ir kažkaip papuošt išėjo. Tik kepant išaugo kupra, teko ją pjaut lauk, tai ir keikiaus, ir pykau, nu bet kažkaip pavyko....
Receptas http://www.supermama...;#entry21189631 , tik į vieną sluoksnį dar vyšnių įdėjau, puoštas (tarkim) plakta grietinėle.
Skonio - nerealaus, bet su visu kitu dar dirbt ir dirbt
labai nedrąsiai bandau kišt savo nosį pas jus su savo pirmu gražiausiu iš baisių (nius bent jau torto vardo šiek tiek vertas)
Žinau, kad kreivas ir šiaip, tad labai pomidorų nemėtykit Bet didžiuojuos savim, kad ir stovi, ir kažkaip papuošt išėjo. Tik kepant išaugo kupra, teko ją pjaut lauk, tai ir keikiaus, ir pykau, nu bet kažkaip pavyko....
Receptas http://www.supermama...;#entry21189631 , tik į vieną sluoksnį dar vyšnių įdėjau, puoštas (tarkim) plakta grietinėle.
Skonio - nerealaus, bet su visu kitu dar dirbt ir dirbt
Sveikos,
gal galite man padeti. daug cia receptuose yra sokoladiniu tortu, bet gal galit patarti kuris butu toks laaaabai laaaabai sokoladinis? ir zinoma ne tik sokoladinis, bet ir labai skanus
gal galite man padeti. daug cia receptuose yra sokoladiniu tortu, bet gal galit patarti kuris butu toks laaaabai laaaabai sokoladinis? ir zinoma ne tik sokoladinis, bet ir labai skanus