Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-5

Sveikos merginos. Noriu išsikept tortą su šampano šuliniu, bet nelabai patinka man tas kremas. blush2.gif Ar galėčiau tept kitokį, pvz.Rafaelo, ar būtinai turi būti toks, kaip recepte parašyta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JET @ 2010 03 18, 19:51)
Sveikos merginos. Noriu išsikept tortą su šampano šuliniu, bet nelabai patinka man tas kremas.  blush2.gif  Ar galėčiau tept kitokį, pvz.Rafaelo, ar būtinai turi būti toks, kaip recepte parašyta? g.gif

ne nebūtinai, aš rafaelo biskvitus dedu į visus tortus, kur reikia balto biskvito, ir kokius pati sugalvoju kremus, šiandien dariau naujieną iš viso, ėmiau rafaelo biskvitą, dėjau mascarponės braškinės varškės desertinės ir grietinėlės, želatinos ir grynų braškių, labai skanus bus manau, kremas skanus išėjo ax.gif maišyk, makaluok, kaip tik nori 4u.gif

Sveikatėlę noriu pasveikinti ir pagirti, nuostabus tortas, švelnios spalvos, gražios rožės, tobulas tinklelis - o svarbiausia, tylėjo tylėjo, niekur nesireiškė, sau taukšt tobulą tortą ir pasigrožėkit, ŠAUNUOLĖ BE ŽODŽIŲ 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą,kitą savaitę bandysiu...
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2010 03 18, 00:00)
kai neturejau maiseliu,tai nuo pieno naudojau,virsu nusikerpu pilnai,praplaunu ,o apatini kampuka nukerpu tiek kiek angaliui tilptu ideti  tongue.gif

ACIU uz plana huligana, tikrai gera mintis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 03 17, 22:45)
Jolka999 žinau kad bandė su persikais konservuotais, įdėk vyšninių želė gabaliukų  smile.gif  tik pasimažink cukraus, ten ryyyyyyyyyyyyyyyyyšššššškiai per daug  4u.gif
ar tikrai aviteloj???? ne AREVITOJ??? šiaip tokius visokius siųskitės iš užsienio, ypač antgalius  smile.gif[COLOR=blue]

Gal koki adresa pasakytum is kur bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kepejelės!!!
Labai suviliojo Olestos keptas "Tailandietiškų bananų tortas". Ir iškilo toks klausimėlis, ar tiktų medutis,kaip pagrindas?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 03 18, 21:24)
Sveikatėlę noriu pasveikinti ir pagirti, nuostabus tortas, švelnios spalvos, gražios rožės, tobulas tinklelis - o svarbiausia, tylėjo tylėjo, niekur nesireiškė, sau taukšt tobulą tortą ir pasigrožėkit, ŠAUNUOLĖ BE ŽODŽIŲ  4u.gif

Olesta, deja sveikinimai ne man biggrin.gif ten parasiau, kad foto pasiskolinu tik blush2.gif ax.gif
p.s. ar butina sulaistyt rafaelo biskvitus? nesulaistyti jie bus sausi?
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2010 03 18, 21:04)
Olesta, deja sveikinimai ne man  biggrin.gif ten parasiau, kad foto pasiskolinu tik  blush2.gif ax.gif
p.s. ar butina sulaistyt rafaelo biskvitus? nesulaistyti jie bus sausi?

sorry tada ax.gif 4u.gif blush2.gif laistyt reikia 4u.gif nors yra kas nelaisto....

neeeeeeeeee, medučio lakštai ne tam kremui 4u.gif netingėkit prasikept biskvito lotuliukas.gif drugeliui netiks lotuliukas.gif viską žinau lotuliukas.gif taigi iškepk kvadratuką tortuką, kiek jau ten paskui apipjaustysi drugeliui, patį juoką 4u.gif tik jau žaidimas, kaip sustingdyti kvadratą ne formoje ir t.t. valakita žodžiu doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Olesta,2010 03 18, 21:24]
ne nebūtinai, aš rafaelo biskvitus dedu į visus tortus, kur reikia balto biskvito, ir kokius pati sugalvoju kremus, šiandien dariau naujieną iš viso, ėmiau rafaelo biskvitą, dėjau mascarponės braškinės varškės desertinės ir grietinėlės, želatinos ir grynų braškių, labai skanus bus manau, kremas skanus išėjo ax.gif maišyk, makaluok, kaip tik nori 4u.gif

Man rafaelo biskvitas irgi labai patiko. Noriu kepti torta, kuriam reikia rudo biskvito. Ar tiktu rafaelo biskvitas tik kakavos idejus? O gal kas turi rudo biskvito recepta?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 03 18, 22:22)
neeeeeeeeee, medučio lakštai ne tam kremui  4u.gif netingėkit prasikept biskvito  lotuliukas.gif drugeliui netiks  lotuliukas.gif  viską žinau  lotuliukas.gif taigi iškepk kvadratuką tortuką, kiek jau ten paskui apipjaustysi drugeliui, patį juoką  4u.gif tik jau žaidimas, kaip sustingdyti kvadratą ne formoje ir t.t. valakita žodžiu  doh.gif  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Koks Panevėžys mažas lotuliukas.gif
Aš taip ir galvojau,kad medutis netiks ax.gif
O kokį tu kepsi? ax.gif

Atsakyti
kadangi nori mažų ir paprastų, tai vyšninę gaivumą išsirinko ax.gif

kepiau vakar Rafaelo su kakava, tiek kiek norit dėti kakavos, tokį pat kiekį nuimkit miltų, visa kita pagal receptą 4u.gif
Atsakyti
gal mergaites zinoves pasakyu, ar malsenos kekso misinio turinys tiktu uz biskvita tortui ? turiu prapakuota, gaila ismesti, sunaudociau su mascarpone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 03 19, 10:33)
gal mergaites zinoves pasakyu, ar malsenos kekso misinio turinys tiktu uz biskvita tortui ? turiu prapakuota, gaila ismesti, sunaudociau su mascarpone smile.gif

nezinau kaip tas kekso misinys,bet viena syki pirkau malsenos misini biskvitui,tai iskepe gryna bulka,daugiau niekad nepirkciau schmoll.gif

tad patariu biskvita kepti paciai,ka as visada ir darau 4u.gif
Atsakyti