Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-5

QUOTE(zuliaska @ 2010 03 17, 12:43)
aš manau kad iš dvigubos normos smile.gif nu pas mane2kg gaunasi iš viengubos normos. tai iš dvigubos. nes kepiau aš ir biskvitą iš dvigubos, ir dariau stačiakampį, nes nulį reikėjo padaryt. bet man rududu nu to su riešutais, manau per daug dvigubos normos buvo, nes labai storai gavos. bent pas mane čia taip smile.gif

Aciu 4u.gif
Uzsimaisiau is dvigubos normos, jau baigia iskept trecias blyniukas, vos ne per visa blekute, kuri buna orkaiteje thumbup.gif
Atsakyti
prašom smile.gif aš tai visą iš karto kepu ir paskiau pjaustausi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2010 03 17, 14:18)
Sveikutes. As cia tokia "tyli mokine"  blush2.gif  Semiuosi tyliai zinias, mokausi, aciu Jums uz tai  aciuks.gif
Dabar noriu patarimo. Reikia kolektyvui iskepti dideli torta, pasirinkau "Rafaelo svajone", kadangi jau esu kepusi, skanus.
1. Is kokio sviesto  darote torto krema?
2. Ar galima tortui biskvita kepti ne blynais o visa is karto ir supjaustyti?  g.gif
3. Ar galima ji kepti kvadratini?
Aciu

1. aš tai perku TIK SVIESTĄ ir perku iš pigiausių maximos favorit kaina 2,48 arba norfot atsirado 200g sviestas 2,5
bet dabar gausiu tiesiai iš gamyklos ir pigiai smile.gif
2. aišku kad galima kepti visą, nes visos beveik taip ir kepa smile.gif
3. kokš nori tokį kepi smile.gif
aš tai jį suttepdama į formą nededu man ir taip gerai susitepa ir niekas negriūna

QUOTE(33dance @ 2010 03 17, 14:12)
Sveikos, gal galėtumėtė pasakyti, koks snikerso svoris gaunasi nepuošto, nes dar nežinau kaip puošiu?

nu aš kaip ir minėjau, kepu 24cm skardoj,iš normos, man gaunasi pačio torto nu apie 1,900g-2kg, tikrai ne daugiau. bet čia tik man
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 03 17, 00:16)
o kokiom proporcijom mazdaug ? ir produktus speju reikai kambario temperaturos daryt ?

as dariau ir 1,5 pokiuko sviesto,vienos skarbonkes kondensuoto ir vieno pakelio desertines varskes(180 ar 200gr joje)Taip,sviestas ir kondensuotas turi but kambario temp.Bet as dariau ne tortui,o vyniotoniui,nezinau kokiam dydziui jum reikia ir keliem sluoksniam
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 03 17, 01:56)
Neli, tau susidaro plutele, nes kepi per aukstoje temperaturoje. Sita biskvita reikia kepti butent 180 laipsniu ir ne daugiau 30 min.

Keista, jau tikrai kepiau okius 5 kartus, vis ta plutelė susidaro, nemaišo ji bais, bet... ir tikrai, jei kepu 180 , tai per 30 min nespėja labai iškepti, vidurys dar būna žalias. O gal palikti toliau jį išjungus orkaitėje g.gif O gal viršų uždengti kepant? nes ir taip bandžiau, vis tiek ta plutelė doh.gif
Mano biskvitas atrodo panašiai, tik jau nuėmus plutelę lotuliukas.gif ji skani, aš paskui į trupinius sumalu biggrin.gif

QUOTE(zuliaska @ 2010 03 17, 13:43)
SUGEDO MANO SVARSTYKLĖS, PATARKIT KOKIAS PIRKTI???

Aš tai paprastutes maximoj pirkau, apie 45 lt, atrodo iš C raidės lyg pavadinimas, nepamenu, reiks pasižiūrėti namie, tai kol kas jomis patenkinta esu, iki 5 kg sveria.
Atsakyti
Mamukai, turiu stai tokia elektrine krosnele.
user posted image

Labai noriu torta dukrytei 1 gimtadienio proga iskepti. Issirinkau rafaelo svajone, bet bijau, kad su maniske orkaite nieko neiseis.

Gal galit patart, ar rinktis ka nors kita (prasau patarti ka), ar vis del to bandyt sita g.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kepejeles 4u.gif turiu viena pati zinau, kad kvaila klausima, bet vis tiek niekas kitas uz jus man geriau nepatars blush2.gif
Taigis nusipirkau siandien Bazese dvieju aukstu padekla tortams. Speju Cypciukas apie tokius pat kalbejo tik 3ju aukstu. Esme tame, kad per torto padeklo viduri eina strypas, per kuri ir laikosi tie atskiri padeklai. Bukit geros, paprotinkit "pradinuka" - mane, kaip elgtis su tortais g.gif Vienas bus medutis, kitas- snickersas, zadu dengt MMG (jei gausis, nes dar nebandzius). Tai tortus pirma atskirai pasidaryt-apsidengt, o paskui skyle daryt ir perkelt ant padeklo g.gif ar dengt jau reikia ant padeklo g.gif
Atsakyti

Beje, torto gyvenime nesu kepus.

Medaus nenoriu, nes mama "atsere". Daugiau jokiu tortu nekepdavo isskyraus medaus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildamile: 17 kovo 2010 - 16:02
QUOTE(neli @ 2010 03 17, 14:14)
Keista, jau tikrai kepiau okius 5 kartus, vis ta plutelė susidaro, nemaišo ji bais, bet... ir tikrai, jei kepu 180 , tai per 30 min nespėja labai iškepti, vidurys dar būna žalias. O gal palikti toliau jį išjungus orkaitėje g.gif O  gal viršų uždengti kepant? nes ir taip bandžiau, vis tiek ta plutelė doh.gif
Mano biskvitas atrodo panašiai, tik jau nuėmus plutelę lotuliukas.gif ji skani, aš paskui į trupinius sumalu biggrin.gif

kazkur esu skaicius, lyg Cipciukas minejo, jei susidaro plutele reiskia, kad negerai isplaktas cukrus su kiausiniais, jis turi pilnai istirpti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes
turejau nusipirkus maisa su formom kremam isspausti ant torto, bet jis suplyso po poros naudojimu. na zinoma pirkau senukuose, tad kokia kaina, tokia ir kokybe. sakykit kur jus perkat tuos instrumentus blush2.gif . kazkur buvo nuoroda ideta, bet jos nerandu, o ir ten uzrasai, kad daug ko nera g.gif . gal galima turint formas paciai ta maisa kazkaip susikonstruot ar dar kokiu ideju turit, gal pasidalinsit. mirksiukas.gif . arteja sventes, reiks koki tortuka nusiziurejus bandyt, o negalesiu niekaip papuost schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
laba diena, niekur neberandu kur yra eziuko formos keptas tortas rolleyes.gif ir gal kas paaiskins kaip tie spygliai padaromi eziukui? 4u.gif aciu dideliausias iskart hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Soltuna @ 2010 03 17, 17:20)
kazkur esu skaicius, lyg Cipciukas minejo, jei susidaro plutele reiskia, kad negerai isplaktas cukrus su kiausiniais, jis turi pilnai istirpti 4u.gif

nu aš jau tiek tų biskvitų iškepus, netikiu kad visi kartai buvoblogai išplakti smile.gif) nors gali būti, ryt kepsiu, tai būtinai plaksiu daug smile.gif)))

apie ežiuko formos tortą pažiūrėk nuodtabus ežys, spykliukai iš šokoladinio ganašo suplakti
http://www.supermama...?...7773&st=528

dėl maišų konditerinių, tai kažkas rašė, paima paprastos plėvelės, padaro tą rankovę, ir su lygintuvu kraštus per laikraštį išlydo. tai ir turi rankovę smile.gif

man tai nupirko aviteloj, tai aš tik vieną sugadinau, 8 nupirko, tai man dar tikrai užteks nemažai laiko. bet aišku ir pačiai galima pasidaryt.
o jei pirkai senukuose, tai ir žinok kokia ten kokybė... vien tik antgaliu mačiau tuos plastasinius, aplūžę ir pan... tikras š...
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 03 17, 17:50)
nu aš jau tiek tų biskvitų iškepus, netikiu kad visi kartai buvoblogai išplakti smile.gif) nors gali būti, ryt kepsiu, tai būtinai plaksiu daug smile.gif))

man tai nupirko aviteloj, tai aš tik vieną sugadinau, 8 nupirko, tai man dar tikrai užteks nemažai laiko. bet aišku ir pačiai galima pasidaryt.
o jei pirkai senukuose, tai ir žinok kokia ten kokybė... vien tik antgaliu mačiau tuos plastasinius, aplūžę ir pan... tikras š...

Net nepagalvojau, kad gali buti aviteloj, reiks paziuret.Aciu....
Siaip ir as jau rezgiau minti, kad reiks kazkaip is plastmases bandyt lipdyt lotuliukas.gif
Atsakyti