prašom
aš tai visą iš karto kepu ir paskiau pjaustausi
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2010 03 17, 14:18)
Sveikutes. As cia tokia "tyli mokine"
Semiuosi tyliai zinias, mokausi, aciu Jums uz tai
Dabar noriu patarimo. Reikia kolektyvui iskepti dideli torta, pasirinkau "Rafaelo svajone", kadangi jau esu kepusi, skanus.
1. Is kokio sviesto darote torto krema?
2. Ar galima tortui biskvita kepti ne blynais o visa is karto ir supjaustyti?
3. Ar galima ji kepti kvadratini?
Aciu
1. aš tai perku TIK SVIESTĄ ir perku iš pigiausių maximos favorit kaina 2,48 arba norfot atsirado 200g sviestas 2,5
bet dabar gausiu tiesiai iš gamyklos ir pigiai
2. aišku kad galima kepti visą, nes visos beveik taip ir kepa
3. kokš nori tokį kepi
aš tai jį suttepdama į formą nededu man ir taip gerai susitepa ir niekas negriūna
QUOTE(33dance @ 2010 03 17, 14:12)
Sveikos, gal galėtumėtė pasakyti, koks snikerso svoris gaunasi nepuošto, nes dar nežinau kaip puošiu?
nu aš kaip ir minėjau, kepu 24cm skardoj,iš normos, man gaunasi pačio torto nu apie 1,900g-2kg, tikrai ne daugiau. bet čia tik man