Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-5

Labukas,
labai prasyciau nuorodeles i snikerso recepta. Viena radau, bet ten biskvitams l.idomiai surasyta 2 kartus cukraus. Itariu- klaidele: greiciausiai kazkuri doze t. b. miltu. Jei kas turit po ranka- buciau labai dekinga 4u.gif
Radau va toki (labai atsiprasau, bet nezinau kurios kepejeles cia rasytas- tiesiog buvau nusikopinus, o vat ryt reik kept, tai pasigilinau... ir ziu ten biski neaisku del to cukraus):
karameliniai biskvitai:

2 kiausiniai,
2 stiklinės cukraus
1 stikline cukraus,
puse skardines virto kondensuoto pieno,
1 stikline grietines,
1a.s. gesintos sodos.
Visus ingredientus sumaisome mikseriu.Pilame i forma isklota sviestiniu popieriumi puse teslos ir kepame 180C apie 15min.Taip iskepame du biskvitus.Atvesusius perpjauname per puse,gauname 4.
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 03 16, 23:46)
Labukas,
labai prasyciau nuorodeles i snikerso recepta. Viena radau, bet ten biskvitams l.idomiai surasyta 2 kartus cukraus. Itariu- klaidele: greiciausiai kazkuri doze t. b. miltu. Jei kas turit po ranka- buciau labai dekinga  4u.gif
Radau va toki (labai atsiprasau, bet nezinau kurios kepejeles cia rasytas- tiesiog buvau nusikopinus, o vat ryt reik kept, tai pasigilinau... ir ziu ten biski neaisku del to cukraus):
karameliniai biskvitai:

2 kiausiniai,
2 stiklinės miltu
1 stikline cukraus,
puse skardines virto kondensuoto pieno,
1 stikline grietines,
1a.s. gesintos sodos.
Visus ingredientus sumaisome mikseriu.Pilame i forma isklota sviestiniu popieriumi puse teslos ir kepame 180C apie 15min.Taip iskepame du biskvitus.Atvesusius perpjauname per puse,gauname 4.

Atsakyti
Labai labai aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 03 16, 22:42)
As siandien dariau krema is varskes ,sviesto ir kondensuoto,tiesa dejau dar persiku konservuotu,bet manau ir saldytu uogu galima ikrest gaivumui.,ar zele gabaliuku.

o kokiom proporcijom mazdaug ? ir produktus speju reikai kambario temperaturos daryt ?
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 03 14, 10:48)
Merginos, gal patarsit, kas gali būti: kepiau jau kelis kartus baltą biskvitą, be riebalų kur (kiaušiniai, cukrus, miltai, krakmolas, kepim. milteliai), ir man vis susidaro plutelė tokia ant viršaus, kuri lyg atšoka nuo pačio bikvito. Kodėl taip pasidaro g.gif  kepu 180-200 laipsnių orkaitėje, apie 30-40 min. lyg ir neperkepęs būna. ax.gif

Neli, tau susidaro plutele, nes kepi per aukstoje temperaturoje. Sita biskvita reikia kepti butent 180 laipsniu ir ne daugiau 30 min.

Stai taip jis atrodo.
user posted image
user posted image

Man is visos normos, t.y. 3 kiausu gaunasi normalus aukstas biskvitas 25 cm skersmens. Puikiai persipjauna i 3-4 lakstus
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 03 16, 18:11)
aš tai dedu 3 kiaušus ir po 100 gramų krakmolo ir miltų

O ka biskvitui duoda krakmolas g.gif ,nes kiek skaiciau dauguma kepasi tik su miltais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 03 17, 01:56)
Neli, tau susidaro plutele, nes kepi per aukstoje temperaturoje. Sita biskvita reikia kepti butent 180 laipsniu ir ne daugiau 30 min.

Stai taip jis atrodo.
user posted image
user posted image

Man is visos normos, t.y. 3 kiausu gaunasi normalus aukstas biskvitas 25 cm skersmens. Puikiai persipjauna i 3-4 lakstus

žinok asseni aš kepdavau mažesnėj, bet man jis labai ilgai kepa, per 30min tikrai nei kaip, jis žalias būtų doh.gif kaip tau sekasi iškept tai nežinau. o kad normalus jis gaunasi tai tikrai aš 24cm kepu. tai pjaunu į 3 tai normalūs gaunasi, ir į 4 galima tikrai
Atsakyti
Kepejeles, padekit help.gif
Turiu iskept apie 4 kg snikersa, staciakampio formos biggrin.gif
Is keliu normu kepti ji man g.gif
Kokio mazdaug svorio torciukas gaunas is vienos normos bigsmile.gif
Aciu, jei atsakysit biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites,dar zinokit ir nuo orkaites priklauso.Atrodo nustatai tempereatura tokia kokia reikia,o vienom reikia maziau kept,kitom daugiau.Pagal save zinau,pas mane tas biskvitas iskepa gal per 20 min.
karta pamirsaus ir perkepe,toks sausas paliko.
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 03 17, 12:05)
Kepejeles, padekit  help.gif
Turiu iskept apie 4 kg snikersa, staciakampio formos biggrin.gif
Is keliu normu kepti ji man g.gif
Kokio mazdaug svorio torciukas gaunas is vienos normos bigsmile.gif
Aciu, jei atsakysit biggrin.gif

aš manau kad iš dvigubos normos smile.gif nu pas mane2kg gaunasi iš viengubos normos. tai iš dvigubos. nes kepiau aš ir biskvitą iš dvigubos, ir dariau stačiakampį, nes nulį reikėjo padaryt. bet man rududu nu to su riešutais, manau per daug dvigubos normos buvo, nes labai storai gavos. bent pas mane čia taip smile.gif

DAR PRAŠYMAS
SUGEDO MANO SVARSTYKLĖS, PATARKIT KOKIAS PIRKTI??? sad.gif(vis išlaidos sad.gif(

nežinau kurioj temoj klaust
Atsakyti
Sveikos, gal galėtumėtė pasakyti, koks snikerso svoris gaunasi nepuošto, nes dar nežinau kaip puošiu?
Atsakyti
Sveikutes. As cia tokia "tyli mokine" blush2.gif Semiuosi tyliai zinias, mokausi, aciu Jums uz tai aciuks.gif
Dabar noriu patarimo. Reikia kolektyvui iskepti dideli torta, pasirinkau "Rafaelo svajone", kadangi jau esu kepusi, skanus.
1. Is kokio sviesto darote torto krema?
2. Ar galima tortui biskvita kepti ne blynais o visa is karto ir supjaustyti? g.gif
3. Ar galima ji kepti kvadratini?
Aciu
Atsakyti