Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-5

Olesta sugundė torčiuku, reiks pabandyti iškepti bigsmile.gif

QUOTE(RiMami @ 2010 03 14, 12:58)
Neli, kodėl taip nutinka nežinau, bet man regis tu iškepi TOBULĄ biskvitą thumbup.gif prašom pasidalinti recepu  blush2.gif Tą plutelę būtinai nuimk - ji kaip pati rašai būna atšokus nuo pačio biskvito ir puikiausiai nusilupa, o pačio torto pjūvis atrodys idealiai, juk nebebus jokių negražių apkepusių rudų sluoksnelių  thumbup.gif

Biskvitas tikrai skanus, tik ta plutelė g.gif na gal taip turi būti.
Kažkuri iš mergaičių jį buvo įdėjus, man jis kol kas skaniausias:

Biskvitas.
3 kiausiniai
250 g .cukraus
100g. miltu
100g. krakmolo
1 a.s. kepimo milteliu
3 v. saukstai karsto ka tik uzvirinto vandens
Atsakyti
čia man rodos ananasinio torto biskvitas, jis man ir labai geras gaunasi, ta plutelė ne visada atšoksta, tai kai atšoksta nuimu, jei ne dedu su viskuo smile.gif
Atsakyti
Ananasinio cia biskvitas,mano paciausias,bet be vandens ruosiu tesla
Atsakyti
Isbandziau ir super irgi priskiriu favorites http://kristi.erdves.../bananinis.html
user posted image
user posted image
Naminiam vartojimui
Atsakyti
Mergaites, turiu klausima 4u.gif Ar sustiges aisingas pagal Cipciuka laiko forma? As noriu padaryt tiara ant torto blush2.gif . Ar geriau daryt is sokolado?
Atsakyti
Mergaites,norejau paklausti kas susidurusios su morenginiais tortais,ar galiu juos siandien issikepti,jei darysiu torta tik sestadieni g.gif ir ka geriau deti i baltymus,ar cukru,ar cukraus pudra?Gal galite rekomenduoti koki skanu morengini torciuka mirksiukas.gif
As noriu padaryti antra torto auksta morengini,man atrodo jis neturetu buti sunkus,ar pirmas aukstas tiktu bet koks,ar reikia vis tiek tvirtesnio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 16 kovo 2010 - 15:43
Dar iskilo toks klausimas,ar antra auksta butinai reikia deti ant leksteles,ar galima tiesiog uzdeti ant pirmojo be leksteles?
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 03 16, 00:19)

Biskvitas.
3 kiausiniai
250 g .cukraus
100g. miltu
100g. krakmolo
1 a.s. kepimo milteliu
3 v. saukstai karsto ka tik uzvirinto vandens

Sveikutes, truputi susimaisiau ir nebezinau kaip yra istikro
cia raso, kad
3 kiausiniai
250 g .cukraus
100g. miltu
100g. krakmolo

1 a.s. kepimo milteliu
3 v. saukstai karsto ka tik uzvirinto vandens.
Kituose receptuose
3 kiaušiniai
30 gr. miltų
30 gr. krakmolo

50 gr. cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
Tai kaip reikia teisingai suprasti kiek eina miltu ir krakmolo vienam kiausiniui

g.gif . nesu kepus biskvito, tad nenoriu ir prisikept lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai dedu 3 kiaušus ir po 100 gramų krakmolo ir miltų
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 03 16, 18:11)
aš tai dedu 3 kiaušus ir po 100 gramų krakmolo ir miltų

Bandziau, gavosi gerai. Aciu
Atsakyti
sveikos. ryt ano mazelio tikrasis gimtadienis, sergam, sedim namie, tai sveciu neturesim, bet sakau koki tortuka galeciau siaip sutepti ax.gif ale i parduotuve neplanavau su abiem ligoniais grustis, tai gal galite kas patarti, ka galeciau sumakaluoti is turimu produktu. labiausia truksta grietineles ir grietines, nes dauguma receptu butent su jom doh.gif o turiu stai ka :
biskvita pirktini, varskes, sviesto, kondensuoto pieno, saldytu melyniu ir zemuogiu, zele pakeliuose nu ir siaip visokiu priedu.. sakau gal koki trisju sluoksniu, kur apacia biskvitas, vidurys varskes, virsus uogu su zele, bet kaip skanu viduri be grietineles padaryt ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2010 03 16, 23:20)
sveikos. ryt ano mazelio tikrasis gimtadienis, sergam, sedim namie, tai sveciu neturesim, bet sakau koki tortuka galeciau siaip sutepti  ax.gif ale i parduotuve neplanavau su abiem ligoniais grustis, tai gal galite kas patarti, ka galeciau sumakaluoti is turimu produktu. labiausia truksta grietineles ir grietines, nes dauguma receptu butent su jom  doh.gif o turiu stai ka :
biskvita pirktini, varskes, sviesto, kondensuoto pieno, saldytu melyniu ir zemuogiu, zele pakeliuose nu ir siaip visokiu priedu.. sakau gal koki trisju sluoksniu, kur apacia biskvitas, vidurys varskes, virsus uogu su zele, bet kaip skanu viduri be grietineles padaryt ?  g.gif

As siandien dariau krema is varskes ,sviesto ir kondensuoto,tiesa dejau dar persiku konservuotu,bet manau ir saldytu uogu galima ikrest gaivumui.,ar zele gabaliuku.
Atsakyti