Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-5

pjaustau eiliniu dantytu peiliu kumpiui blush2.gif aparatas jei taoip galima pavadinti vielą, guli ir trūnija stalčiuje, tiesiog išmokau per laiką tai daryti ir tiek... ano biskvito nesu bandžiusi, nors išsisaugojau vos ne patį pirmą į norimus išbandyti..... aš dėjau plombyrinę varškę į tailandietišką bananų tortą, aš jo dar norėčiau blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 14 kovo 2010 - 22:16
dar Olesta ne pats protingiausiais klausimas blush2.gif , kokio dydžio turėtų būt biskvitai , kad pertepimo būtų nė per daug nė per mažai ax.gif
gal būtų galima biskvito receptą , nu nesugebu rast blush2.gif blush2.gif o tortuko noris labai smile.gif
ačiū 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaites,o kurioj temoj yra Daividijos tortukas su slyvom?Niekaip nerandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2010 03 14, 22:39)
dar Olesta ne pats protingiausiais klausimas  blush2.gif  , kokio dydžio turėtų būt biskvitai , kad pertepimo būtų nė per daug nė per mažai  ax.gif
gal būtų galima biskvito receptą , nu nesugebu rast  blush2.gif  blush2.gif  o tortuko noris labai  smile.gif
ačiū  4u.gif  wub.gif

taigi kiek biskvito išsikepsi, tiek ir kremo atitinkamai pasiruoši, ar čia apie konkretų tortą kokį turi galvoje??? patikslink klausimą, atsakysiu....kokio recepto reikia ????
Atsakyti
Olesta kokio skersmens Tailandietiskas bananu tortas gavosi 4u.gif
Atsakyti
NU OLESTA,pjūvis to tailandietiško nerealus wub.gif wub.gif vis galvojau ką šį savaitgaliui vyrui gimtadieniui iškepus-tai dabar jau nusprendžiau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o as vakar dariau sesei kavos torta, nu as taip ji vadinu . Krema cia pas jus radau: rududu-sviestas-kava, as dejau dar morengo ir savo "firminius"biskvitus sulaisciau saldzia kava, tai gaunasi toks tikras kavos tortas, mano seimai jis labai patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2010 03 15, 11:19)
o as vakar dariau sesei kavos torta, nu as taip ji vadinu . Krema cia pas jus radau: rududu-sviestas-kava, as dejau dar morengo ir savo "firminius"biskvitus sulaisciau saldzia kava, tai gaunasi toks tikras kavos tortas, mano seimai jis labai patinka.  smile.gif

O tavo firmianiai biskvitai tai kokie???
Megstu kavos tortus wub.gif
Atsakyti
Olesta klausimai buvo apie tailandietišką bananų tortą smile.gif ax.gif
kokio dydžio formoj kepėt ir nerandu zebros biskvito recepto blush2.gif , nes tą kur buvau sugalvojus pabijau kept , nes keista sudėtis jo
Atsakyti
Kopijuoju iš wordo:

„Zebros šokoladinis tortas

Biskvitui:

6 kiaušiniai
200gr cukraus
200gr miltų( karališkus dėjau)
50 kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių.

Kremui:

450gr grietinėlės
4 šaukštai cukraus
200 gr šokolado
tirpios kavos truputį ( aš pagal skonį dėjau)
vanilino
graikiškų riešutų

Baltymus iplakti su cukrumi,po vieną supilti trynius ,išmaišyti.Persijoti miltus su kepimo milteliais ir kakava,supilti į kiaušinių masę,permaišyti mentele ir supilti tešlą į formą.Kepti apie 40-50 min.Biskvitą gerai ataušinti,perpjauti į tris dalis.( man gavosi 4 perpjovimai,1 galima trupiniams panaudot)

Kremui išplakti grietinėlę,šokoladą ištirpinti,truputį ataušinti ir supilt į grietinėlę.Supilti kavą ( aš tirpinau su trupučiu vandens).Sudėt riešutus.

Biskvito receptas pagal Glace.Ir juos reikia sulaistyt,aš nemažai sulaisčiau,kad drėgni būtu.

Jau šiandien ragavom.Sakė skanus,šokoladinis.“

šiaip ir šis tortas labai labais kanus, aš dedu migdolus....

biskvitą kepiau 24 cm skardelėje ir tortą surinkinėjau toje pačioje, biskvitas persipjauna į tris dalis....viską dariau pagal receptą, banaus tikrai reikia virti ir ataušinti..... baikit kamuoti, aš vėl jo noriu blush2.gif bet eilėj stovi kitas neišbandytas mano pačios sugalvotas, tai jam pirmenybė dabar blush2.gif tik progos laukiu..... blush2.gif

Atsakyti
Dėkui Olesta 4u.gif 4u.gif wub.gif
jums tai tikriausiai visai paprasta , daugmaz pažiūrit koks kiekis produktų įeina ir jau supranttat kokio dydžio forma ir tt. o čia krapštai krapštai pakaušį ir nebežinai nė kaip nė ką daryt doh.gif lotuliukas.gif , o sublizgėt vistiek noris biggrin.gif
lauksim naujų receptukų , o šitas tikriausiai šią arba kitą savaitę tikrai bus išbandytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2010 03 14, 19:05)
ir dar norėčiau pasiteiraut nuomonės apie šį lyg ir biskvitą lyg ir ne , ar jis tam tortukui tiktų  ax.gif  o gal geriau kitą rinktis
dėkui  4u.gif

ŠVELNIAUSIAS ŠOKOLADINIS PAGRINDAS TORTAMS

bigsmile.gif Patikėk tai tikrai biskvitas laugh.gif netiksliai išverčiau iš rusų kalbos blush2.gif

QUOTE(linette @ 2010 03 15, 15:16)
nes tą kur buvau sugalvojus pabijau kept , nes keista sudėtis jo

Sudėtis kodėl keista bigsmile.gif yra juk tokie biskvitai į kurių sudėtį įeina sviestas, čia dar ir šokoladas ax.gif tai iki šiol mano pats skaniausias kada nors keptas biskvitas wub.gif labai kvapnus dėl šokolado wub.gif iškepa lygus ax.gif beabejonės jis tiktų šitam tortui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 15 kovo 2010 - 20:57