pjaustau eiliniu dantytu peiliu kumpiui aparatas jei taoip galima pavadinti vielą, guli ir trūnija stalčiuje, tiesiog išmokau per laiką tai daryti ir tiek... ano biskvito nesu bandžiusi, nors išsisaugojau vos ne patį pirmą į norimus išbandyti..... aš dėjau plombyrinę varškę į tailandietišką bananų tortą, aš jo dar norėčiau
dar Olesta ne pats protingiausiais klausimas , kokio dydžio turėtų būt biskvitai , kad pertepimo būtų nė per daug nė per mažai
gal būtų galima biskvito receptą , nu nesugebu rast o tortuko noris labai
ačiū
gal būtų galima biskvito receptą , nu nesugebu rast o tortuko noris labai
ačiū
Mergaites,o kurioj temoj yra Daividijos tortukas su slyvom?Niekaip nerandu
QUOTE(linette @ 2010 03 14, 22:39)
dar Olesta ne pats protingiausiais klausimas , kokio dydžio turėtų būt biskvitai , kad pertepimo būtų nė per daug nė per mažai
gal būtų galima biskvito receptą , nu nesugebu rast o tortuko noris labai
ačiū
gal būtų galima biskvito receptą , nu nesugebu rast o tortuko noris labai
ačiū
taigi kiek biskvito išsikepsi, tiek ir kremo atitinkamai pasiruoši, ar čia apie konkretų tortą kokį turi galvoje??? patikslink klausimą, atsakysiu....kokio recepto reikia ????
Olesta kokio skersmens Tailandietiskas bananu tortas gavosi
NU OLESTA,pjūvis to tailandietiško nerealus vis galvojau ką šį savaitgaliui vyrui gimtadieniui iškepus-tai dabar jau nusprendžiau
o as vakar dariau sesei kavos torta, nu as taip ji vadinu . Krema cia pas jus radau: rududu-sviestas-kava, as dejau dar morengo ir savo "firminius"biskvitus sulaisciau saldzia kava, tai gaunasi toks tikras kavos tortas, mano seimai jis labai patinka.
QUOTE(Neili @ 2010 03 15, 11:19)
o as vakar dariau sesei kavos torta, nu as taip ji vadinu . Krema cia pas jus radau: rududu-sviestas-kava, as dejau dar morengo ir savo "firminius"biskvitus sulaisciau saldzia kava, tai gaunasi toks tikras kavos tortas, mano seimai jis labai patinka.
O tavo firmianiai biskvitai tai kokie???
Megstu kavos tortus
Olesta klausimai buvo apie tailandietišką bananų tortą
kokio dydžio formoj kepėt ir nerandu zebros biskvito recepto , nes tą kur buvau sugalvojus pabijau kept , nes keista sudėtis jo
kokio dydžio formoj kepėt ir nerandu zebros biskvito recepto , nes tą kur buvau sugalvojus pabijau kept , nes keista sudėtis jo
Kopijuoju iš wordo:
Zebros šokoladinis tortas
Biskvitui:
6 kiaušiniai
200gr cukraus
200gr miltų( karališkus dėjau)
50 kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių.
Kremui:
450gr grietinėlės
4 šaukštai cukraus
200 gr šokolado
tirpios kavos truputį ( aš pagal skonį dėjau)
vanilino
graikiškų riešutų
Baltymus iplakti su cukrumi,po vieną supilti trynius ,išmaišyti.Persijoti miltus su kepimo milteliais ir kakava,supilti į kiaušinių masę,permaišyti mentele ir supilti tešlą į formą.Kepti apie 40-50 min.Biskvitą gerai ataušinti,perpjauti į tris dalis.( man gavosi 4 perpjovimai,1 galima trupiniams panaudot)
Kremui išplakti grietinėlę,šokoladą ištirpinti,truputį ataušinti ir supilt į grietinėlę.Supilti kavą ( aš tirpinau su trupučiu vandens).Sudėt riešutus.
Biskvito receptas pagal Glace.Ir juos reikia sulaistyt,aš nemažai sulaisčiau,kad drėgni būtu.
Jau šiandien ragavom.Sakė skanus,šokoladinis.
šiaip ir šis tortas labai labais kanus, aš dedu migdolus....
biskvitą kepiau 24 cm skardelėje ir tortą surinkinėjau toje pačioje, biskvitas persipjauna į tris dalis....viską dariau pagal receptą, banaus tikrai reikia virti ir ataušinti..... baikit kamuoti, aš vėl jo noriu bet eilėj stovi kitas neišbandytas mano pačios sugalvotas, tai jam pirmenybė dabar tik progos laukiu.....
Zebros šokoladinis tortas
Biskvitui:
6 kiaušiniai
200gr cukraus
200gr miltų( karališkus dėjau)
50 kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių.
Kremui:
450gr grietinėlės
4 šaukštai cukraus
200 gr šokolado
tirpios kavos truputį ( aš pagal skonį dėjau)
vanilino
graikiškų riešutų
Baltymus iplakti su cukrumi,po vieną supilti trynius ,išmaišyti.Persijoti miltus su kepimo milteliais ir kakava,supilti į kiaušinių masę,permaišyti mentele ir supilti tešlą į formą.Kepti apie 40-50 min.Biskvitą gerai ataušinti,perpjauti į tris dalis.( man gavosi 4 perpjovimai,1 galima trupiniams panaudot)
Kremui išplakti grietinėlę,šokoladą ištirpinti,truputį ataušinti ir supilt į grietinėlę.Supilti kavą ( aš tirpinau su trupučiu vandens).Sudėt riešutus.
Biskvito receptas pagal Glace.Ir juos reikia sulaistyt,aš nemažai sulaisčiau,kad drėgni būtu.
Jau šiandien ragavom.Sakė skanus,šokoladinis.
šiaip ir šis tortas labai labais kanus, aš dedu migdolus....
biskvitą kepiau 24 cm skardelėje ir tortą surinkinėjau toje pačioje, biskvitas persipjauna į tris dalis....viską dariau pagal receptą, banaus tikrai reikia virti ir ataušinti..... baikit kamuoti, aš vėl jo noriu bet eilėj stovi kitas neišbandytas mano pačios sugalvotas, tai jam pirmenybė dabar tik progos laukiu.....
Dėkui Olesta
jums tai tikriausiai visai paprasta , daugmaz pažiūrit koks kiekis produktų įeina ir jau supranttat kokio dydžio forma ir tt. o čia krapštai krapštai pakaušį ir nebežinai nė kaip nė ką daryt , o sublizgėt vistiek noris
lauksim naujų receptukų , o šitas tikriausiai šią arba kitą savaitę tikrai bus išbandytas
jums tai tikriausiai visai paprasta , daugmaz pažiūrit koks kiekis produktų įeina ir jau supranttat kokio dydžio forma ir tt. o čia krapštai krapštai pakaušį ir nebežinai nė kaip nė ką daryt , o sublizgėt vistiek noris
lauksim naujų receptukų , o šitas tikriausiai šią arba kitą savaitę tikrai bus išbandytas
QUOTE(linette @ 2010 03 14, 19:05)
ir dar norėčiau pasiteiraut nuomonės apie šį lyg ir biskvitą lyg ir ne , ar jis tam tortukui tiktų o gal geriau kitą rinktis
dėkui
ŠVELNIAUSIAS ŠOKOLADINIS PAGRINDAS TORTAMS
dėkui
ŠVELNIAUSIAS ŠOKOLADINIS PAGRINDAS TORTAMS
Patikėk tai tikrai biskvitas netiksliai išverčiau iš rusų kalbos
QUOTE(linette @ 2010 03 15, 15:16)
nes tą kur buvau sugalvojus pabijau kept , nes keista sudėtis jo
Sudėtis kodėl keista yra juk tokie biskvitai į kurių sudėtį įeina sviestas, čia dar ir šokoladas tai iki šiol mano pats skaniausias kada nors keptas biskvitas labai kvapnus dėl šokolado iškepa lygus beabejonės jis tiktų šitam tortui