Olesta, nerealaus grožio pjūvis ech kaip dabar norėčiau gabaliuko aš irgi esu kepus šį torčiuką ne vieną kartą, ištiesų skonis liuksiškas, o svarbiausia greit padaromas aš dar įdedu gabaliukais supjaustytą bananą, į tą dalį kremo kur su želė tikrai nemaišo
Neli, kodėl taip nutinka nežinau, bet man regis tu iškepi TOBULĄ biskvitą prašom pasidalinti recepu Tą plutelę būtinai nuimk - ji kaip pati rašai būna atšokus nuo pačio biskvito ir puikiausiai nusilupa, o pačio torto pjūvis atrodys idealiai, juk nebebus jokių negražių apkepusių rudų sluoksnelių
Mano "Jogurtinis zemuoginis musas" su zemuogiu jogurtu ir zemuogine zele
http://aj-receptai.b...inis-musas.html
http://aj-receptai.b...inis-musas.html
QUOTE(Olesta @ 2010 03 13, 22:52)
gal per karštą šokoaldą supylei, ten toks kremas tikrai ne vandenėlis, tortas sutepamas formoje ir sustingsta puokiausiai šaldytuve, bet tepamas normaliai mentele....
ateinu su asmenine padėka Meian, už puikų Tailandietiškų bananų torto receptą, keliu į savo favoritus, mano skonio receptoriams ir mano giminei jis TOBULAS pasirodau, koks man gavosi
super skonis
ateinu su asmenine padėka Meian, už puikų Tailandietiškų bananų torto receptą, keliu į savo favoritus, mano skonio receptoriams ir mano giminei jis TOBULAS pasirodau, koks man gavosi
super skonis
Jezau,kaip nervuoja tokie vaizdai Taip dabar gabaliuko noretusi
Merginos,kur rasti torto,,rafaelo,,recepta?
Kaip Olesta lygiai supjausto biskvitą Kaži ar kada man taip pavyks
QUOTE(Citriniukas @ 2010 03 14, 15:56)
neatidaro
Pasakykit ką dariau ne taip kad uždengimo balta masė gavosi kieta, trapi, ir paviršius matosi patrukinėjęs.Kai kočiojau buvo lyg ir nieko.Jei būčiau darius dar skystesnę tai labai liptų.beje kočiojant plyšinėjo, dedant ant torto taip pat- ypač kampai neklausė. ar želatinos daugiau reikėjo ar alyvuogių aliejaus?
Kitas dalykas- rožytės iš šokolado.tysta, tyžta, niekaip nesidaro.
Kitas dalykas- rožytės iš šokolado.tysta, tyžta, niekaip nesidaro.
Olesta tortukas atrodo tobulai iškart kyla noras išbandyt
tikman klausimukas iškilo o kas geriau varškė ar plombyrinė varškė
ir dar norėčiau pasiteiraut nuomonės apie šį lyg ir biskvitą lyg ir ne , ar jis tam tortukui tiktų o gal geriau kitą rinktis
dėkui
ŠVELNIAUSIAS ŠOKOLADINIS PAGRINDAS TORTAMS
(žodžiai autorės)
100 g juodojo šokolado,
100 g sviesto arba margarino,
75 g cukraus pudros,
100 g cukraus,
5 kiaušiniai,
100 g miltų,
vanilės arba citrinos žievelės,
truputis druskos,
1 a. š. kepimo miltelių,
3 v. š. kakavos miltelių.
Išplakti sviestą su cukraus pudra, trynius išplakti su ½ cukraus ir druska. Šokoladą ištirpinti, į jį įdėti vanilę arba žievelę. Į sviestą dalimis pakaitom pilti tai trynius, tai šokoladą, kiekvieną kartą gerai išplakant.
Miltus, kepimo miltelius ir kakavą sumaišyti ir palaipsniui suberti į sviestinę-šokoladinę masę. Maišyti, kol masė taps vientisa. Baltymus išplakti su antra puse cukraus iki standžių putų. Atsargiai, maišant iš apačios į viršų, įmaišyti baltymus į tešlą.
Supilti į paruoštą formą ir kepti 5060 min.180º C (ne aukštesnėje ir ne ilgiau, kitaip gausis sausas). Patikrinti mediniu pagaliuku.
Šio šokoladinio biskvito pagrindu pas mane atsirado daug įvairių tortų.
tikman klausimukas iškilo o kas geriau varškė ar plombyrinė varškė
ir dar norėčiau pasiteiraut nuomonės apie šį lyg ir biskvitą lyg ir ne , ar jis tam tortukui tiktų o gal geriau kitą rinktis
dėkui
ŠVELNIAUSIAS ŠOKOLADINIS PAGRINDAS TORTAMS
(žodžiai autorės)
100 g juodojo šokolado,
100 g sviesto arba margarino,
75 g cukraus pudros,
100 g cukraus,
5 kiaušiniai,
100 g miltų,
vanilės arba citrinos žievelės,
truputis druskos,
1 a. š. kepimo miltelių,
3 v. š. kakavos miltelių.
Išplakti sviestą su cukraus pudra, trynius išplakti su ½ cukraus ir druska. Šokoladą ištirpinti, į jį įdėti vanilę arba žievelę. Į sviestą dalimis pakaitom pilti tai trynius, tai šokoladą, kiekvieną kartą gerai išplakant.
Miltus, kepimo miltelius ir kakavą sumaišyti ir palaipsniui suberti į sviestinę-šokoladinę masę. Maišyti, kol masė taps vientisa. Baltymus išplakti su antra puse cukraus iki standžių putų. Atsargiai, maišant iš apačios į viršų, įmaišyti baltymus į tešlą.
Supilti į paruoštą formą ir kepti 5060 min.180º C (ne aukštesnėje ir ne ilgiau, kitaip gausis sausas). Patikrinti mediniu pagaliuku.
Šio šokoladinio biskvito pagrindu pas mane atsirado daug įvairių tortų.
olesta turi tokį įrankį pjaustyti, dėl to lygiai supjausto.
o dėl varškės man skaniau tortuose plombyrinė.
aš visada dedu vanilinę sūrelių įdarų varškytę, skaniausia man ji
o dėl varškės man skaniau tortuose plombyrinė.
aš visada dedu vanilinę sūrelių įdarų varškytę, skaniausia man ji
Turiu as tortam pjaustyt iranki, ale nesiseka man su juo susidraugauti kazkodel