Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-5

Olesta, nerealaus grožio pjūvis wub.gif wub.gif wub.gif ech kaip dabar norėčiau gabaliuko user posted image aš irgi esu kepus šį torčiuką ne vieną kartą, ištiesų skonis liuksiškas, o svarbiausia greit padaromas thumbup.gif aš dar įdedu gabaliukais supjaustytą bananą, į tą dalį kremo kur su želė wub.gif tikrai nemaišo mirksiukas.gif

Neli, kodėl taip nutinka nežinau, bet man regis tu iškepi TOBULĄ biskvitą thumbup.gif prašom pasidalinti recepu blush2.gif Tą plutelę būtinai nuimk - ji kaip pati rašai būna atšokus nuo pačio biskvito ir puikiausiai nusilupa, o pačio torto pjūvis atrodys idealiai, juk nebebus jokių negražių apkepusių rudų sluoksnelių thumbup.gif
Atsakyti
Mano "Jogurtinis zemuoginis musas" su zemuogiu jogurtu ir zemuogine zele smile.gif

http://aj-receptai.b...inis-musas.html

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 14 kovo 2010 - 13:00
QUOTE(Olesta @ 2010 03 13, 22:52)
gal per karštą šokoaldą supylei, ten toks kremas tikrai ne vandenėlis, tortas sutepamas  formoje ir sustingsta puokiausiai šaldytuve, bet tepamas normaliai mentele....

ateinu su asmenine padėka Meian, už puikų Tailandietiškų bananų torto receptą, keliu į savo favoritus, mano skonio receptoriams ir mano giminei jis TOBULAS  4u.gif  pasirodau, koks man gavosi

user posted image
user posted image
super skonis  wub.gif

Jezau,kaip nervuoja tokie vaizdai lotuliukas.gif Taip dabar gabaliuko noretusi blush2.gif
Atsakyti
Merginos,kur rasti torto,,rafaelo,,recepta?
Atsakyti
http://www.supermama...;#entry29394084
Atsakyti
Kaip Olesta lygiai supjausto biskvitą blink.gif Kaži ar kada man taip pavyks thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2010 03 14, 15:56)

neatidaro g.gif
Atsakyti
http://www.supermama...;#entry29394084
Atsakyti
Pasakykit ką dariau ne taip kad uždengimo balta masė gavosi kieta, trapi, ir paviršius matosi patrukinėjęs.Kai kočiojau buvo lyg ir nieko.Jei būčiau darius dar skystesnę tai labai liptų.beje kočiojant plyšinėjo, dedant ant torto taip pat- ypač kampai neklausė. doh.gif ar želatinos daugiau reikėjo ar alyvuogių aliejaus?
Kitas dalykas- rožytės iš šokolado.tysta, tyžta, niekaip nesidaro. verysad.gif
Atsakyti
Olesta tortukas atrodo tobulai iškart kyla noras išbandyt wub.gif
tikman klausimukas iškilo o kas geriau varškė ar plombyrinė varškė ax.gif blush2.gif


ir dar norėčiau pasiteiraut nuomonės apie šį lyg ir biskvitą lyg ir ne , ar jis tam tortukui tiktų ax.gif o gal geriau kitą rinktis
dėkui 4u.gif

ŠVELNIAUSIAS ŠOKOLADINIS PAGRINDAS TORTAMS
(žodžiai autorės)

100 g juodojo šokolado,
100 g sviesto arba margarino,
75 g cukraus pudros,
100 g cukraus,
5 kiaušiniai,
100 g miltų,
vanilės arba citrinos žievelės,
truputis druskos,
1 a. š. kepimo miltelių,
3 v. š. kakavos miltelių.

Išplakti sviestą su cukraus pudra, trynius išplakti su ½ cukraus ir druska. Šokoladą ištirpinti, į jį įdėti vanilę arba žievelę. Į sviestą dalimis pakaitom pilti tai trynius, tai šokoladą, kiekvieną kartą gerai išplakant.
Miltus, kepimo miltelius ir kakavą sumaišyti ir palaipsniui suberti į sviestinę-šokoladinę masę. Maišyti, kol masė taps vientisa. Baltymus išplakti su antra puse cukraus iki standžių putų. Atsargiai, maišant iš apačios į viršų, įmaišyti baltymus į tešlą.
Supilti į paruoštą formą ir kepti 50–60 min.180º C (ne aukštesnėje ir ne ilgiau, kitaip gausis sausas). Patikrinti mediniu pagaliuku.
Šio šokoladinio biskvito pagrindu pas mane atsirado daug įvairių tortų.
Atsakyti
olesta turi tokį įrankį pjaustyti, dėl to lygiai supjausto.

o dėl varškės man skaniau tortuose plombyrinė.
aš visada dedu vanilinę sūrelių įdarų varškytę, skaniausia man ji
Atsakyti
Turiu as tortam pjaustyt iranki, ale nesiseka man su juo susidraugauti kazkodel doh.gif ax.gif
Atsakyti