SOS merginos
Vakar valgiau sveciuose namini torta, nu super tikrai.
Laksteliai biskvitiniai, plonyciai kaip meducio lakstukai , kakaviniai, minkstuciai kokie astuoni, pertepti lyg grietineles- sviesto kremuku. Toks sokoladinis mmmmm.....
Gal zinote apie koks cia galetu buti?
QUOTE(meduolytee @ 2010 03 13, 12:45)
SOS merginos
Vakar valgiau sveciuose namini torta, nu super tikrai.
Laksteliai biskvitiniai, plonyciai kaip meducio lakstukai , kakaviniai, minkstuciai kokie astuoni, pertepti lyg grietineles- sviesto kremuku. Toks sokoladinis mmmmm.....
Gal zinote apie koks cia galetu buti?
Vakar valgiau sveciuose namini torta, nu super tikrai.
Laksteliai biskvitiniai, plonyciai kaip meducio lakstukai , kakaviniai, minkstuciai kokie astuoni, pertepti lyg grietineles- sviesto kremuku. Toks sokoladinis mmmmm.....
Gal zinote apie koks cia galetu buti?
Is aprasymo i Menuli panasus
http://sonatinos-rec...tas-mnulis.html
QUOTE
Kremui išplakti grietinėlę,šokoladą ištirpinti,truputį ataušinti ir supilt į grietinėlę.Supilti kavą ( aš tirpinau su trupučiu vandens).Sudėt riešutus.
Gal man kas paaiškins kodėl pertepimui gavosi grynas vandenėlis? Ir ką daryt kad sutirštėtų...?jau apie pusvalandį tik skystėja
aš tai ne ką patarti galiu, aš tai nepilčiau šilto šokolado ir grietinėlę... pagal mano žinias grietinėlę būčiau užvirinus įdėjus šokoladą, tada atšaldžius išplakus ant rytdienos nu ir tada supilčiau kavą ir sudėčiau riešutus, va tada tai tikrai niekas neišbėgtų.
nebent tavo atveju galmėjo dėti standiklio į grietinėlę, gal tada nesuskystėję būtų... matai menka aš patarėja
nebent tavo atveju galmėjo dėti standiklio į grietinėlę, gal tada nesuskystėję būtų... matai menka aš patarėja
gal per karštą šokoaldą supylei, ten toks kremas tikrai ne vandenėlis, tortas sutepamas formoje ir sustingsta puokiausiai šaldytuve, bet tepamas normaliai mentele....
ateinu su asmenine padėka Meian, už puikų Tailandietiškų bananų torto receptą, keliu į savo favoritus, mano skonio receptoriams ir mano giminei jis TOBULAS pasirodau, koks man gavosi
super skonis
ateinu su asmenine padėka Meian, už puikų Tailandietiškų bananų torto receptą, keliu į savo favoritus, mano skonio receptoriams ir mano giminei jis TOBULAS pasirodau, koks man gavosi
super skonis
rodos net skoni jauciu . O koki sok. biskvita naudojai
QUOTE(Olesta @ 2010 03 13, 23:52)
Skaniai atrodo ir grazi puosyba
oj baikit tortas iš jubiliejinio patapo naminio naudojimo, sudėjau likučius į puošybą mat kad ir rožės ne vienodos spalvos biskvitus dėjau Zebros šokoladinio torto....bet sautorė leidžia rinktis gi koks tik Jums skaniausias, sakiau pabandysiu kada ir su baltu biskvitu, va tik sus sulaistymu tada nežinau ką man čia rudas biskvitas taip vietoj kaip nežinau kas..... einu paskutinį gabaliuką prie kavos..... mano teta vakar dar sako pamačius, jetus koks didelis, Tu gal atpjauk mums gabaliuką ir visą kitą vežkis namo, sako uošvius pasikviesi, ar draugus ir pribaigsit atpjovė po siaurą gabaliuką visiems ji jau taip taupydama, kad man čia jau daugiau liktų paskui žiūriu tik kartoja visi, kartoja, sakau gal man eiti pjūvį nusifotkinti kol nevėlu ir liko vyrui parvežti paragauti lopinėlis po rožytėmis.... nu tikrai tortas laaabai skanus, dariau viską pagal receptą be jokių nuklydimų
aš tai anąkart šitą tortą žiūrėjau, bet galvoju gali man nepatikti, nes man pvz, tas kur tiesiog tortas, su bananais ir maskarpone, tai man jis nepatiko. tai nežinau, gali ir su šituo taip būt. bet spėju bandysiu tai tikrai
Merginos, gal patarsit, kas gali būti: kepiau jau kelis kartus baltą biskvitą, be riebalų kur (kiaušiniai, cukrus, miltai, krakmolas, kepim. milteliai), ir man vis susidaro plutelė tokia ant viršaus, kuri lyg atšoka nuo pačio bikvito. Kodėl taip pasidaro kepu 180-200 laipsnių orkaitėje, apie 30-40 min. lyg ir neperkepęs būna.
Olesta,tortas atrodo fantastiskai,bus ismegintas.Ech tiek dar daug ju neismegintu liko,o gyvenimas tai trumpeja,bijau,kad nebespesiu visu iskept...
QUOTE(Olesta @ 2010 03 13, 23:52)
gal per karštą šokoaldą supylei, ten toks kremas tikrai ne vandenėlis, tortas sutepamas formoje ir sustingsta puokiausiai šaldytuve, bet tepamas normaliai mentele....
ateinu su asmenine padėka Meian, už puikų Tailandietiškų bananų torto receptą, keliu į savo favoritus, mano skonio receptoriams ir mano giminei jis TOBULAS pasirodau, koks man gavosi
super skonis
ateinu su asmenine padėka Meian, už puikų Tailandietiškų bananų torto receptą, keliu į savo favoritus, mano skonio receptoriams ir mano giminei jis TOBULAS pasirodau, koks man gavosi
super skonis
Koks grozis... Reiktu pabandyti tik sulauksiu, kol noras atsiras Kazko uzmigau ziemos miegu...