QUOTE(shrekiuke @ 2010 02 01, 14:30)
Merginos
reikia biški konsultacijos.
Šokoladinis tortas su džiovintomis slyvomis ir brendžiu noriu išsikepti šį tortuką
Bet noriu ir pati paragauti, o turputi bijau tokio stiprumo ragauti tokioj padėtį (laukiuosi). Jei dalį bendžio pakeiščiau kokiom slyvų sultim ar dar kažkuo. Na parekomenduokit. Ar jis nėra jau tox stiprus, kad nuo gabaliuki nieko labai neatsitix
?
ai ir dar klausimukas, ar jam reikia pabręsti ar ne? Na kiek laiko turėtų pastovėti iki valgymo
?
na kai nedaug tai galima,be to brendis nekenkia(su saiku zinoma),pakelia spaudima...
Bet gali ir siaip isbrinkinti slyvas ir jas sublenderiuoti,isplakti truputi grietineles ir sumaisyti,bet dar reikes truputi cukraus ideti..
QUOTE(RiMami @ 2010 02 01, 20:52)
pora mano nusižiūrėtų receptukų patikimų autorių
tiesa, pagal antrą nuorodą esu kepus meškiuką-keksiuką, pagal autorę tai jis yra tortų biskvitas, tik, kad aš kepiau kaip keksą
čia vertimas yra mano
Det to meskiuko biskvito.Ar ten tikrai reikia sudeti visa soda ir tiek kepimo milteliu???
As kepiau ji,gavosi be galo purus,bet jau tas sodos kvapas,pramuse visa biskvita
Nieko nesijaute tik soda.