Tešl pirktinė bemielė sluoksniuota
Kremas:
Pienas maždaug 300ml
Miltų kokį 50 gr.
Krakmolo šaukštas valgomas
Cukraus - kas kaip mėgstats, aš dėjau kokį 50 gr.
Kiaušiniai - 3 vnt.
Valgomas šaukštas su kaupu sviesto
Kondensuoto pieno irgi šaukštą gerą
Išplakiau kiaušnius su cukrumi, vėliau įdėjau krakmolo, miltus ir tą mišinį pyliau į verdantį pieną plona srovele. Taip plakdama paviriau kokias 5 min, kol sutirštėjo. Tišrtumą jau matysit, jei per tiršta-dapilti pieno, jei per skysta-įdėti krakmolo. Sviestą isšukau su kondensuotu pienu. Kai ataušo pirmas kremas, sujungiau su sviestiniu ir dar kartą išplakiau mikseriu.
O sluokniavau taip: sluoksnis kremo, sekanstis sluoksnis rūgčios spanguolių uogienės.