Musu simos firminis, neseniai antra karta atrastas PAUKSCIU PIENAS su manu koses kremu
Pjuvis (spejau tik paskutinio gabaluko vaizda nufotografuoti
)
Pauksciu pienasBiskvitas:5-6 kiausiniai,
6 s.s. cukraus,
2s.s. miltu,
2s.s. dziuveseliu (smulkintu),
1s.s. kakavos,
1.a.s. be kaupu sodos gesinimui.
Baltimus atskirti ir suplakti i standizas putas. Trinius istrinti su cukrumi kol pabals, ideti miltu, dziuveseliu, kakavos ir gesintos sodos. Atsargiai imaisyti baltimus. Kepti iki 180 laipsniu temperaturoje ikaitintoje orkaiteje 20-25min. viena biskvita. Veliau perpjauti per puse.
Kremas:
sviestas 200g, 1 stikline cukraus, 0.5 litro pieno, 3 s.s. manu krupu. Is pieno ir manu kruopu isvirti manu kose ant mazos ugnies, virti ne maziau 30 min. Kambario temperaturos sviesta issukti, ideti cukraus ir atausinta manu kose. (As visad darau 1.5 normos kremo)
Surinkimas:viena puse biskvito, puse kremo, antra dalis biskvito, likusi dalis kremo. Papuosti sokoladiniu glajumi.
Skanaus! Viliuosi, kad patiks taip pat kaip ir mano sveciam