Sveikutes,matyt mano posto niekas nepastebejo.As del Asseni Daugiasluoksnio-ar reikia ji brandinti ar galima sutepti is vakaro?Beja,dar klausimelis:rasoma,kad 20cm formoje biskvitas is vieno kiausinio.Kodel?Turiu forma 18,5cm.joje ir noreciau daryti maza tortuka.Kiek man kiausiniu det?O ir turiu ne L ,o Mdydzio namie
QUOTE(Renatukx @ 2010 02 11, 13:48)
Sweikos mamytes... norejau paklausti, 20 g. zelatinos, cia kiek butu(arbatiniais sauksteliaus apitiksliai)? (klausiu jus kaip profesionaliu )
1 a. š su kaupu - 5 g
1 v. š. su kaupu 15 g
Sveikos, darau rafeolo tortą ir nežinau kiek 65gr aliejaus bus mililitrais?
As pilu stikliuka 65ml
radau maistiniu dazu Alytuje uzsisakiau, ryt bus, taigi, jei atsiras Alytiskiu, norinciu maistiniu dazu, tai juos galite uzsisakyti Rotuses aiksteje esancioje parduotuveje "Arbatu rojus" 100 gramu kainuoja 12 litu
tik vat dabar ydomu man, kaip su jais elgtis?pvz darant cukrines gelytes, tai sumaisyti su cukraus pudra?ar juos skiesti su vandeniu? ir kokiu satykiu
tik vat dabar ydomu man, kaip su jais elgtis?pvz darant cukrines gelytes, tai sumaisyti su cukraus pudra?ar juos skiesti su vandeniu? ir kokiu satykiu
QUOTE(kristen @ 2010 02 10, 16:55)
Mergaites noriu patarimo kadangi apvalios skardos biskvitams niekaip nenusiperku , tai nusprendziau kepti vyniotini. biskvitui receptu jau prisirinkau - beliko tik issirinkti. skarda yra ta standartine, kur prie orkaiciu buna prideta (didele) - tikiuos uzteks teslos . norejau paklausti, ar butu nieko, jei sutepciau sviesto ir kondensuoto pieno kremu? ar pries tai reikia biskvita sulaistyti? ar uzteks 200g sviesto vienam kondensuoto pieno indeliui? kokio riebumo sviesta geriau deti? atsiprasau uz durnus klausimus, bet nesu niekad tokio daikto kepusi
labai labai prasau pagalbos - as visiskai zalia
QUOTE(kristen @ 2010 02 11, 18:03)
labai labai prasau pagalbos - as visiskai zalia
skanaus vyniotinio receptas
biskvito norma visai skardai, pertepimą labai saldų susigalvojai, jau pats biskvitas labai saldus paprastai vyniotiniams būna nu aišku pačios reikalas, gal mėgsti labai saldų, o proporcijos geros, sviestą reikėtų išplakti iki purumo ir tada įplakti kondensuotą, tik abu turi būti kambario temperatūros
Sveikutes, noriu sekmadieniui gaminti papulius, tai sugalvojau daryti is Rafaelo biskvito ir pertepti sviestiniu- kondencuotu kremu, nes noriu dengti marshmallow mase. Ar ka nors nusisnekejau?
Nes kiek supratau, tai marshmallow su grietinele nedraugauja?
Ir noreciau ideti kokoso drozliu, bet kazkaip galvoju, kad sviestas su kokosu, tai
Nes kiek supratau, tai marshmallow su grietinele nedraugauja?
Ir noreciau ideti kokoso drozliu, bet kazkaip galvoju, kad sviestas su kokosu, tai
taigi rafaelo svajonės receptas ir yra toks, su sviestu, kondensuoti ir kokosu, ir viskas ten tvarkoj viskas tinka.... ir maršmelowsais grietinėlės nebijo, sviestiniu kremuku aptepus, o jei grietinėlė jau apstingus, tai ir jos nebijo, tik vasarą bijo kai rasoja dėl per didelės temperatūrų kaitos
QUOTE(Olesta @ 2010 02 11, 19:27)
biskvito norma visai skardai, pertepimą labai saldų susigalvojai, jau pats biskvitas labai saldus paprastai vyniotiniams būna nu aišku pačios reikalas, gal mėgsti labai saldų, o proporcijos geros, sviestą reikėtų išplakti iki purumo ir tada įplakti kondensuotą, tik abu turi būti kambario temperatūros
Labai aciu uz atsakyma. galima sakyt isgelbejote, nes labai saldaus . Pas mus tik teciui, kuo saldziau, tuo geriau