QUOTE(Renata123 @ 2010 02 10, 15:59)
Sveikos!
Cituoju ka turiu issisaugojus:
"tai yra,ko gero,pats greičiausiais būdas pagaminti karamelizuotus riešutus 5 minutės mikrobanginėje. Prieš išbandydama labai skeptiškai žiūrėjau,nes nesitikėjo,kad mikrobanginėje riešutai gali iškepti ir tapti traškūs, o gi visai be reikalo.
Originalas cia rusų kalba.
200 g migdolų su luobele
4 v.š. rudojo cukraus
2,5 v.š vandens
1 a.š cinamono
eiga: mikrobanginę nustatyti ant 600 Watt. Inde,tinkančiam mikrobanginei (siūlyčiaiu paimti aukštesnį didelį puodelį) sumaišyti cukrų,vandenį ir cinamoną.kaitinti 1 min.po to sudėti riešutus,išmaišyti ir kaitinti 2 min.vėl išmaišyti ir kaitinti dar 2 min.išmaišyti ir ataušinti ant kepimo popieriaus.viskas.
pas manę gavosi visai kas kita,nes:
1. neturėjau migdolų,o tik 100 g anakardžių riešutų
2. rudojo cukraus taip pat nerasta,todėl naudojau natūralų medų
to pasekoje gavosi labai saknūs,traškūs karamelizuoti riešutai.skonis tip top griljažas.jei susmulkinti labai tiks griljažiniam tortui.
"
Sekmes!
Cituoju ka turiu issisaugojus:
"tai yra,ko gero,pats greičiausiais būdas pagaminti karamelizuotus riešutus 5 minutės mikrobanginėje. Prieš išbandydama labai skeptiškai žiūrėjau,nes nesitikėjo,kad mikrobanginėje riešutai gali iškepti ir tapti traškūs, o gi visai be reikalo.
Originalas cia rusų kalba.
200 g migdolų su luobele
4 v.š. rudojo cukraus
2,5 v.š vandens
1 a.š cinamono
eiga: mikrobanginę nustatyti ant 600 Watt. Inde,tinkančiam mikrobanginei (siūlyčiaiu paimti aukštesnį didelį puodelį) sumaišyti cukrų,vandenį ir cinamoną.kaitinti 1 min.po to sudėti riešutus,išmaišyti ir kaitinti 2 min.vėl išmaišyti ir kaitinti dar 2 min.išmaišyti ir ataušinti ant kepimo popieriaus.viskas.
pas manę gavosi visai kas kita,nes:
1. neturėjau migdolų,o tik 100 g anakardžių riešutų
2. rudojo cukraus taip pat nerasta,todėl naudojau natūralų medų
to pasekoje gavosi labai saknūs,traškūs karamelizuoti riešutai.skonis tip top griljažas.jei susmulkinti labai tiks griljažiniam tortui.
"
Sekmes!
Aciu