Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenės - 3

QUOTE(Karusia @ 2010 03 10, 17:06)
rusaitės osinkoje nėrė iš viskozės - kad kristų, aš mezgiau, man regis ir Lusasita mezgė - iš pusvilnės  rolleyes.gif

as ne neriau, o mezgiau virbalais . Is pusmedvilnes baltos mirksiukas.gif
Atsakyti
nugis sakau kad mezgei biggrin.gif

va čia tema osinkoje http://club.osinka.ru/topic-41132
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 03 10, 17:13)
as ne neriau, o mezgiau virbalais . Is pusmedvilnes baltos  mirksiukas.gif

įsivaizduoju, kad turėjo irgi graži gautis wub.gif O kad mezgei, tai nuo to tik dar įdomiau pasidarė, nes aš nert nemoku dailiai, tad knieti paklaust, kokiu rašteliu mezgei? blush2.gif

QUOTE(Karusia @ 2010 03 10, 17:26)

ačiū 4u.gif Einu pažiūrėt, gal ten rasiu atsakymą ir į Lusasitai užduotą klausimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diwol @ 2010 03 10, 14:06)
Populiarioji liemenė:

Labai sauniai gavosi bigsmile.gif
As kaip tik prie jos vargstu. Uzstrigau ties reglanu doh.gif Blyn, niekaip as jo schmoll.gif
Atsakyti
Lusasita,diwol ,puikios liemenes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2010 03 10, 20:23)
įsivaizduoju, kad turėjo irgi graži gautis  wub.gif O kad mezgei, tai nuo to tik dar įdomiau pasidarė, nes aš nert nemoku dailiai, tad knieti paklaust, kokiu rašteliu mezgei? blush2.gif
ačiū  4u.gif Einu pažiūrėt, gal ten rasiu atsakymą ir į Lusasitai užduotą klausimą  ax.gif

as mezgiau pagal sita ... o rasteli bandziau piestis panasu , ber jau tikrai neberasiu to lapuko
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 03 11, 00:36)
as mezgiau pagal sita ... o rasteli bandziau piestis panasu , ber jau tikrai neberasiu to lapuko

o vacia tai grooozis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 11 kovo 2010 - 18:10
QUOTE(chimera @ 2010 03 08, 16:04)
Sveikos, buvau pametus sita tema  rolleyes.gif labai sauniu liemeniu prinarpliojosios esat.  thumbup.gif

user posted image

Klusimelis, o sitos liemenes virsus megztas kaip salikas ir tada prisiuta, ar kaip? Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Planavau nerti tuniką, bet siūlų užteko tik liemenei biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2010 03 14, 16:47)
Planavau nerti tuniką, bet siūlų užteko tik liemenei biggrin.gif

Jetau kiek darbo, kiek kantrybes reikia tokia liemene nunerti vaseliu doh.gif , o jei tunika doh.gif Bet tikrai labai grazu, ir reta, nes ne kiekviena gerai nerianti vaseliu apsiima didesnius darbelius nerti unsure.gif Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2010 03 14, 18:30)
Jetau kiek darbo, kiek kantrybes reikia tokia liemene nunerti vaseliu  doh.gif , o jei tunika  doh.gif  Bet tikrai labai grazu, ir reta, nes ne kiekviena gerai nerianti vaseliu apsiima didesnius darbelius nerti  unsure.gif  Saunuole  thumbup.gif

Ačiukas 4u.gif O liemenė nėrėsi labai lengvai ir greitai biggrin.gif Būna kiti darbeliai užstringa, o šita labai puikiai ėjosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 03 12, 07:45)
Klusimelis, o sitos liemenes virsus megztas kaip salikas ir tada prisiuta, ar kaip? Labai grazu thumbup.gif

Taip.numezgiau kaip sali virsutine dali ir atskirai apatine, o paskui prisiuvau atitinkamai prisimatavus, rizikavau, nezinojau kaip gausis, bet lyg ir nieko ir nesiot patogu, nekrenta peciai, nes apmezgiau vien gerosiomis ta pakrasciuka, tai lyg labiau aptraukia kakla.
Atsakyti