Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenės - 3

Labai graži NEXT kopija. Iš pirmo žvilgsnio pamaniau, kad čia mano ax.gif
Atsakyti
[SIZE=1]
QUOTE(naiste777 @ 2011 09 29, 15:51)
Labai graži NEXT kopija. Iš pirmo žvilgsnio pamaniau, kad čia mano  ax.gif
[/SIZE=1]

Jo, mama mergyt4s yra NEXT gerbja, tai prisakė papuošt mažąją smile.gif ačiū už pagyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2011 09 23, 15:50)
Dar viena, labai stora ir šilta...

user posted image
Papildyta:

O kaip šios liemenės rankovėms išplatinta - stačiai, uždedant visas papildomas akis, ar po truputį platinti, užapvalintai pažastys? Ir kaip atrodytų ištiesus - pečių linija ir rankovių galai viename lygyje, ar rankovių galai nusileidžia?
Nežinau, ar suprantamai paklausiau g.gif blush2.gif Gal schemą kas turi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pavasarė*: 08 lapkričio 2011 - 13:12
QUOTE(*Pavasarė* @ 2011 11 08, 13:10)
O kaip šios liemenės rankovėms išplatinta - stačiai, uždedant visas papildomas akis, ar po truputį platinti, užapvalintai pažastys? Ir kaip atrodytų ištiesus - pečių linija ir rankovių galai viename lygyje, ar rankovių galai nusileidžia?
Nežinau, ar suprantamai paklausiau  g.gif  blush2.gif Gal schemą kas turi? ax.gif

Rankoves platinau pamažiukais, po kokias 3 ar 5 akis. Paskui surinkau aplink akis ir pamezgiau po dvi geras ir blogas akis. Na, standartinį kraštelį. O pečių-rankovių linija tiesi. Liemenę iš galvos mezgiau, tai schemos jokios neturiu. Bet smagu, kad krito į akį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitutok @ 2011 11 08, 15:38)
Rankoves platinau pamažiukais, po kokias 3 ar 5 akis. Paskui surinkau aplink akis ir pamezgiau po dvi geras ir blogas akis. Na, standartinį kraštelį. O pečių-rankovių linija tiesi. Liemenę iš galvos mezgiau, tai schemos jokios neturiu. Bet smagu, kad krito į akį  4u.gif

Laaaaaabai krito į akį rolleyes.gif Labai ačiū už paaiškinimą, bandysiu regzti ir aš smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Pavasarė*: 08 lapkričio 2011 - 19:19
KAM PATINKA MANO DARBELIS GAL GALETUMETE PALAIKYTI KONKURSE blush2.gif
http://www.facebook....7...0645&type=3
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2011 11 10, 12:05)
KAM PATINKA MANO DARBELIS GAL GALETUMETE PALAIKYTI KONKURSE  blush2.gif

Januse- buk gera- nebekisk visur oftocpiku. Nieko tokio kad poroje temu idejai, bet nereikia i visas is eiles juos deti..Prasau neisizeisti- tavo darbelis tikrai grazus ir prabalsavau uz jy
Atsakyti
Liemenė tikrai šilta išėjo< ir labai gražiai ir šauniai sugalvota. Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Galima nešioti kaip bliuskutę, galima kaip liemenę user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 02 27, 16:46)
Ačiū, bet be schemos čia  ax.gif

Liemenė dukrai
user posted image
user posted image

APRAŠYMAS

Gal kartais turit geresnes kokybes aprasyma, labai prastai matos kas ten rasoma
Gal kas gali paaiskint kaip megzti tokia liemene?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti