Merguzeles, gal rekomenduotumet kokia liemene pradziamokslei? mezgiau tik salikus, gavosi neblogai, o dabar dukruzei noreciau liemene numegzt, kokia visai paprastute pirmam kartui. Va tik kaip kakla graziai nulaidyt
Rankoves megsciau visiskai tiesiai, be nulaidymu.
man gražiausia tai nusilaido kai darau 3,2,1 vaikui, o šiaip mėgstu reglaniuką, man kažkaip paprasčiau, dabar sūneliui mezgu megztuką, tik reglaniuku, nulaidymas man nepatinka
QUOTE(mamaSandra @ 2011 08 11, 14:41)
Merguzeles, gal rekomenduotumet kokia liemene pradziamokslei? mezgiau tik salikus, gavosi neblogai, o dabar dukruzei noreciau liemene numegzt, kokia visai paprastute pirmam kartui. Va tik kaip kakla graziai nulaidyt
Aš esu sau nusimezgus liemenę be jokių nulaidymų. Tiesiog susiuvau du stačiakampius ir puikiausiai nešioju
laba mezgėjėlės, radau nebloga liemenę tuniką bet jau su raštu tai niekaip nepavyksta susidraugauti... gal kas mezgėt ką panašaus??? ar galit paaiškinti blondinei kaip tą raštą megsti???
Būčiau labai dėkinga
Būčiau labai dėkinga
jau labai įspūdinga o kažin kaip tie tarpai padaromi, tarkim neriant galima pynute, o mezgant?
mazge1979 tie tarpai daromipaleidžiant užmetimus
vitule iš kokio čia žurnalo? Mane 11modeliukas iškirto Bandyčiau ieškot aiškesnės schemos Galėčiau pabandyt išmegzt,bet tavo schemutė prastos kokybės-nieko aš ten neįžiūriu
vitule iš kokio čia žurnalo? Mane 11modeliukas iškirto Bandyčiau ieškot aiškesnės schemos Galėčiau pabandyt išmegzt,bet tavo schemutė prastos kokybės-nieko aš ten neįžiūriu
QUOTE(netikėtai @ 2011 08 18, 19:12)
cia kiek suprantu paimta is zurnalo knit&mode pagal manekene sprendziu, tik jau numerio zurnalo tai tikrai nezinau
QUOTE(netikėtai @ 2011 08 18, 18:12)
as is rusaiciu cia issitraukiau, bet neikertu kaip megzti... kaiip suprantu irgi pagal ta pacia schema reikia...
P.S. biski ne i tema bet tavo mergyte uz manaja lygiai 10 metu vyresne
Ne į temą bet tiksliai Net dėmesio neatkreipiau
Čia pagal tą pačią scemą,tik 11 modelį yra permegztos ripsinės eilės,o 13 modelio raštas eina nuo 9eilės iki galo ir paskui vėl nuo 9eilės kartojasi.Bent jau man taip atrodo ir aš taip bandyčiau.O tos skylės gaunasi kai paleidi užmetimus ir nuardai iki nurodytos vietos. Aš tokios liemenės ir labai norėčiau-įtraukiu aš ją į trokštamų darbų sąrašą-mažum kada ir iki jos dasikasiu
Čia pagal tą pačią scemą,tik 11 modelį yra permegztos ripsinės eilės,o 13 modelio raštas eina nuo 9eilės iki galo ir paskui vėl nuo 9eilės kartojasi.Bent jau man taip atrodo ir aš taip bandyčiau.O tos skylės gaunasi kai paleidi užmetimus ir nuardai iki nurodytos vietos. Aš tokios liemenės ir labai norėčiau-įtraukiu aš ją į trokštamų darbų sąrašą-mažum kada ir iki jos dasikasiu
mano bliuzelė - liemenė ne tokia puošni, kaip ant paveikslėlių, bet labai šilta, nors tai paguodžia
QUOTE(netikėtai @ 2011 08 18, 18:12)
d4lui už ats, bet nesuprantau reiks kada išmėgint, tipo užmeti tarkim 1 kartą ir sekančioj eilėj to užmetimo neišmezgi o jį paleidi kabėt?
QUOTE(ViGiDo @ 2011 08 19, 16:10)
mano bliuzelė - liemenė ne tokia puošni, kaip ant paveikslėlių, bet labai šilta, nors tai paguodžia
kaip visad labai gražu
mazge1979 užmetimą mezgi pagal schemą tiek eilių kiek reikia.Schemoj turi būt nurodyta,kurioj eilėj jį reikia nuleist-tada išardai tą akį iki tos vietos,kur užmetimą uždėjai. Labai nemoku aiškint Parodyt būt daug paprasčiau.