Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenės - 3

panelePrym: fantastiska liemene. thumbup.gif Tie balti taskiukai labai puosniai atrodo. smile.gif
Atsakyti
Panelė Prym - gražiai pasipuoši su šią liemenė 4u.gif
Linjus - įdomus modeliukai dukrytėms 4u.gif
ddijana- pirmas blynas, bet labai pavyko 4u.gif biggrin.gif
naiste 777 - gražus darbas 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turi sios lemenes schema g.gif Man virsus toks patinka bigsmile.gif

user posted image

Cia gal kazkas pamasaus? g.gif Ar klystu?
QUOTE(diudas @ 2010 02 20, 21:31)
Mano naujausia liemenė

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 03 24, 16:58)
Gal kuri turi sios lemenes schema  g.gif Man virsus toks patinka  bigsmile.gif

Turiu anglišką aprašymą pdf formatu, tai nebent el. paštu galėčiau persiųsti (jei norėtum - parašyk į AŽ). Bet šiaip jis iš www.ravelry.com - gal visai verta ten ir užsiregistruoti, galima visokių tos liemenės modifikacijų prisižiūrėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 03 24, 21:07)
Turiu anglišką aprašymą pdf formatu, tai nebent el. paštu galėčiau persiųsti (jei norėtum - parašyk į AŽ). Bet šiaip jis iš www.ravelry.com - gal visai verta ten ir užsiregistruoti, galima visokių tos liemenės modifikacijų prisižiūrėti. 4u.gif

aha , aciu 4u.gif apie ravelry, man jau parase kitoj temoj bigsmile.gif
Mane jau dabar domina mezgimas nuo virsaus ratu blush2.gif Noreciau ismokt kaip akis apskaiciuot paciai, pagal savo sugalvota rasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 03 25, 16:14)
aha , aciu  4u.gif apie ravelry, man jau parase kitoj temoj  bigsmile.gif
Mane jau dabar domina mezgimas nuo virsaus ratu  blush2.gif Noreciau ismokt kaip akis apskaiciuot paciai, pagal savo sugalvota rasta  g.gif

Mezgant nuo virsaus, uzsidetas akiu skaicius turi dalintis is 6 (po 2 dalis priekiui ir nugarai ir po viena rankovems) + 4 ar 8 akys, jei mezgtukas susagstomas prie viso skaiciaus dar reikia prideti papildomai 2 akis, kurios bus krastinemis. Pvz. Mezgu susagstoma liemene nuo virsaus: Uzsidedu 100 akiu: 1 krastine akis, 15 akiu priekiui, 2 tarpines akys, 15 akiu rankove, 2 tarpines akys, 30 akiu nugara, 2 tarpines akys, 15 akiu rankovei, 2 tarpines akys, 15 akiu priekiui, 1 krastine akis. Kiekvienoje gerojoje eileje, pries ir po tarpines akies reikia uzdeti papildoma aki, taip kiekvienoje eileje mezginys padideja 8 akimis. Taip mezgame tiek cm, kiek reikia iki pazastu, o tada rankovems skirtas akis nulaidome (jei tai liemene su mazom rankovytem) arba nuimame ant ziogelio ( jei tai mezgtinis) ir mezgame tik priekiui ir nugarai skirtas akis. Detaliau apie mezgima reglanu nuo virsaus rasite reglano temoje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2011 03 25, 16:54)
Mezgant nuo virsaus, uzsidetas akiu skaicius turi dalintis is 6 (po 2 dalis priekiui ir nugarai ir po viena rankovems) + 4 ar 8 akys, jei mezgtukas susagstomas prie viso skaiciaus dar reikia prideti papildomai 2 akis, kurios bus krastinemis. Pvz. Mezgu susagstoma liemene nuo virsaus: Uzsidedu 100 akiu: 1 krastine akis, 15 akiu priekiui, 2 tarpines akys, 15 akiu rankove, 2 tarpines akys, 30 akiu nugara, 2 tarpines akys, 15 akiu rankovei, 2 tarpines akys, 15 akiu priekiui, 1 krastine akis. Kiekvienoje gerojoje eileje, pries ir po tarpines akies reikia uzdeti papildoma aki, taip kiekvienoje eileje mezginys padideja 8 akimis. Taip mezgame tiek cm, kiek reikia iki pazastu, o tada rankovems skirtas akis nulaidome (jei tai liemene su mazom rankovytem) arba nuimame ant ziogelio ( jei tai mezgtinis) ir mezgame tik priekiui ir nugarai skirtas akis.  Detaliau apie mezgima reglanu nuo virsaus rasite reglano temoje wink.gif

Na Tu čia labai teisingai aprašei klasikinį reglaną nuo viršaus 4u.gif , bet manyčiau, kad Ju.Ju domina mezgimas be reglano takelių, kai akių pridėjimo vietos pasislepia rašte (išsimėto skirtingose vietose) arba kai toks efektas išgaunamas mezgant vis keičiant virbalus į storesnius. (Nors gal ir klystu. mastau.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 25 kovo 2011 - 19:54
įdedu kelias foto savo žaliuko - patapusio trumparankove liemene blush2.gif

Fotografas aš, o su šiandienos apšvietimu ir dar per veidrodį nepavyko foto normalių padaryt... Bet gal vaizdą susidarysit ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 03 25, 19:52)
Na Tu čia labai teisingai aprašei klasikinį reglaną nuo viršaus 4u.gif , bet manyčiau, kad Ju.Ju domina mezgimas be reglano takelių, kai akių pridėjimo vietos pasislepia rašte (išsimėto skirtingose vietose) arba kai toks efektas išgaunamas mezgant vis keičiant virbalus į storesnius. (Nors gal ir klystu. mastau.gif )

Ne ne neklysti biggrin.gif Butent kai nesimato tu takeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 01, 11:33)
įdedu kelias foto savo žaliuko - patapusio trumparankove liemene  blush2.gif

Fotografas aš, o su šiandienos apšvietimu ir dar per veidrodį nepavyko foto normalių padaryt... Bet gal vaizdą susidarysit  ax.gif

kvepia pavasariu thumbup.gif grazu... smile.gif
Atsakyti
aaagnex thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir čia ax.gif
user posted image
Atsakyti