Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenės - 3

Pagaliau kažką nunarpliojau ir sau (o tai vis pagal užsakymus) user posted image
Atsakyti
Pradžiuginau save šįkart smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2011 03 15, 11:20)
Pradžiuginau save šįkart smile.gif

LABAI gražu thumbup.gif
Atsakyti
Liemenės dukrytėms 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2011 03 16, 09:57)
Liemenės dukrytėms  4u.gif

labai labai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Liemene mazajai.Pirmas blynas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Tai į kompaniją ir mūsų liemenė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Laba,
Išsirinkau liemenę iš Rankdarbių kraitelės 2011 02 mėn.numerio ir kai susiruošiau pirkti tai jau atsirado 03mėn.numeris,o 02 išimtas iš prekybos ir sunaikintas(čia taip redakcijoj paaiškino).Gal kas turit šį numeri ax.gif ??? Ten tokia liemenė su stambiom pynėm yra.Atrodė,kad paprasta ir prisiminsiu,bet deja...gal galėtumėt nuotrauką nuskanuot. Būčiau labai dėkinga,nes prireikė jos man kaip... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astuk @ 2011 03 17, 00:42)
Laba,
Išsirinkau liemenę iš Rankdarbių kraitelės 2011 02 mėn.numerio ir kai susiruošiau pirkti tai jau atsirado 03mėn.numeris,o 02 išimtas iš prekybos ir sunaikintas(čia taip redakcijoj paaiškino).Gal kas turit šį numeri ax.gif ??? Ten tokia liemenė su stambiom pynėm yra.Atrodė,kad paprasta ir prisiminsiu,bet deja...gal galėtumėt nuotrauką nuskanuot. Būčiau labai dėkinga,nes prireikė jos man kaip... lotuliukas.gif

jei nerasi, kai grisiu po biuletenio, galesiu paimti is bibliotekos darbe ir nuskenuoti.
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2011 03 17, 11:04)
jei nerasi, kai grisiu po biuletenio, galesiu paimti is bibliotekos darbe ir nuskenuoti.

Ačiū,gera mintis bibliotekoj pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 03 16, 14:11)
Tai į kompaniją ir mūsų liemenė  biggrin.gif

blink.gif Pasirodo ir pilka spalva gali buti linksma ir pavasariska thumbup.gif
Atsakyti
Norejau paprasyti pagalbos.Mezgu liemene, ir norejau paklausti kaip jus zinote kiek akiu reikia nuleisti rankovems, apykaklei....Ieskojau informacijos bet dar neradau, tai gal kas galetu man pagelbeti ir paaiskinti daugiau apie mezgima rankoviu, apykakliu.Aciu labai.
Atsakyti