Pagaliau kažką nunarpliojau ir sau (o tai vis pagal užsakymus)
QUOTE(panelė Prym @ 2011 03 15, 11:20)
Pradžiuginau save šįkart
LABAI gražu
Liemenės dukrytėms
QUOTE(Linjus @ 2011 03 16, 09:57)
Liemenės dukrytėms
labai labai
Liemene mazajai.Pirmas blynas
Laba,
Išsirinkau liemenę iš Rankdarbių kraitelės 2011 02 mėn.numerio ir kai susiruošiau pirkti tai jau atsirado 03mėn.numeris,o 02 išimtas iš prekybos ir sunaikintas(čia taip redakcijoj paaiškino).Gal kas turit šį numeri ??? Ten tokia liemenė su stambiom pynėm yra.Atrodė,kad paprasta ir prisiminsiu,bet deja...gal galėtumėt nuotrauką nuskanuot. Būčiau labai dėkinga,nes prireikė jos man kaip...
Išsirinkau liemenę iš Rankdarbių kraitelės 2011 02 mėn.numerio ir kai susiruošiau pirkti tai jau atsirado 03mėn.numeris,o 02 išimtas iš prekybos ir sunaikintas(čia taip redakcijoj paaiškino).Gal kas turit šį numeri ??? Ten tokia liemenė su stambiom pynėm yra.Atrodė,kad paprasta ir prisiminsiu,bet deja...gal galėtumėt nuotrauką nuskanuot. Būčiau labai dėkinga,nes prireikė jos man kaip...
QUOTE(astuk @ 2011 03 17, 00:42)
Laba,
jei nerasi, kai grisiu po biuletenio, galesiu paimti is bibliotekos darbe ir nuskenuoti.
QUOTE(naiste777 @ 2011 03 16, 14:11)
Tai į kompaniją ir mūsų liemenė
Pasirodo ir pilka spalva gali buti linksma ir pavasariska
Norejau paprasyti pagalbos.Mezgu liemene, ir norejau paklausti kaip jus zinote kiek akiu reikia nuleisti rankovems, apykaklei....Ieskojau informacijos bet dar neradau, tai gal kas galetu man pagelbeti ir paaiskinti daugiau apie mezgima rankoviu, apykakliu.Aciu labai.